ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

1.- Από 10/03/2017 για τους Δήμους Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου και Γαλατσίου Αττικής δεν χρειάζεται για εγγραφή κατάσχεσης πιστοποιητικό κτηματογραφούμενου ακινήτου και σύνταξη εντύπου Δ2 λόγω έναρξης λειτουργίας του Κτηματολογικού Γραφείου Ν. Ιωνίας (Υποθηκοφυλακείο Ν. Ιωνίας στο οποίο ανήκουν οι Δήμοι
Ν. Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής) και Κτηματολογικού Γραφείου Αθήνας (Υποθηκοφυλακείο Αθήνας στο οποίο ανήκει ο Δήμος Γαλατσίου), η δε εγγραφή της κατάσχεσης θα γίνεται με την διαδικασία του Κτηματολογίου (απόσπασπα κτηματολογικού διαγράμματος, αίτηση και περίληψη εγγραπτέας πράξης).

Το γραφείο κτηματογράφησης στην οδό Στράβωνος αρ. 5 στην Ν. Ιωνία που αφορά τους Δήμου Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου και Γαλατσίου (δηλ. το γραφείο που λειτουργούσε στον Ισόγειο όροφο) δεν λειτουργεί πλέον.

2.- Από 01/03/2017 το Γραφείο Κτηματογράφησης Αναβύσσου μεταφέρεται και λειτουργεί στο Γραφείο Κτηματογράφησης Κερατέας (Οθωνος και Μπουμπουλίνας 1, Κερατέα) τηλ. 2299 0 43006 και αφορά συνολικά τους Δήμους Αγ. Κωνσταντίνου, Καλυβίων Θορικού, Κερατέας, Κουβαρά, Λαυρεωτικής, Π. Φωκαίας και Σαρωνίδας.

3.- Λόγω ένταξης του Ειρηνοδικείου Καλλιθέας στην παραγωγική λειτουργία του ΟΣΔΥΥ από 13/03/2017 οι πίνακες εξόδων και δικαιωμάτων των Δικαστικών Επιμελητών για τον ΚΕΔΕ θα καταχωρούνται στο Ειρηνοδικείο (ηλεκτροκινικά πλέον και όχι χειρόγραφα στο “Βιβλιο Εκθέσεων και Πράξεων) καθημερινά από ώρα 13.00 έως και 14.00 μ.μ. και περιορίζονται σε ποσότητα έως και
δύο (2) για κάθε Επιμελητή ανά ημέρα.

Ελένη Καπότου
Δικαστική Επιμελήτρια

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)