ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

“Με χαμηλό φωτισμό”

Κ.κ. Συνάδελφοι,

 Έχω κατηγορήσει πολλές φορές τον Πρόεδρο κ. Μήτση και τους συμβούλους του για ανικανότητα και ότι έχουν αποτύχει στην διοίκηση του Συλλόγου. Δυστυχώς, όχι μόνο δεν παραδέχονται τα διαδοχικά ατοπήματα τους αλλά συνεχίζουν απρόσκοπτα το θεάρεστο… έργο τους. Βέβαια, αυτή την παταγώδη αποτυχία της διοίκησης τους θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά.

 Αυτή τη φορά η ανικανότητα τους ξεπέρασε το κόκκινο και χτύπησε εκείνο το περίεργο βαθύ χρώμα του χαμηλού φωτισμού!!!

 Νέες ταυτότητες, πιο μικρές και ευέλικτες, μια σπουδαία πρόταση – καινοτομία και διαβάζουμε στα ελληνικά: «ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», του οποίου η μετάφραση στα αγγλικά ως διά μαγείας μετατρέπει το Εφετείο σε Πρωτοδικείο και τον Πειραιά σε Αθήνα…

Μια ανάγνωση και μόνο των ταυτοτήτων στην αγγλική μετάφραση «PUBLIC PROSECUTORS OFFICE OF THE COURT OF FIRST INSTANCE OF ATHENS» είναι αρκετή για να σας πείσει…..

 Η ορθή μετάφραση βεβαίως θα ήταν «COURT OF APPEAL OF PIRAEUS»……

 Και εις ανώτερα κ. Πρόεδρε και μην ξεχάσετε να περάσετε από το Υπουργείο για νέες δραστηριότητες … !!! Αναβαθμίσατε και πάλι τον κλάδο……

 Υ.Γ: Κάποιες από τις ευέλικτες ταυτότητες έχουν την λεζάντα «INSTANCE ΟF PEIRAIA» και όχι «PIRAEUS»…. Μάλλον από πινακίδα δρόμου έκαναν «copy paste» (κοπή πάστας;;;) με τραγελαφικά αποτελέσματα.

Τα συμπεράσματα δικά σας……

Με εκτίμηση

Ο Γραμματέας

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)