“Με χαμηλό φωτισμό”

Κ.κ. Συνάδελφοι,

 Έχω κατηγορήσει πολλές φορές τον Πρόεδρο κ. Μήτση και τους συμβούλους του για ανικανότητα και ότι έχουν αποτύχει στην διοίκηση του Συλλόγου. Δυστυχώς, όχι μόνο δεν παραδέχονται τα διαδοχικά ατοπήματα τους αλλά συνεχίζουν απρόσκοπτα το θεάρεστο… έργο τους. Βέβαια, αυτή την παταγώδη αποτυχία της διοίκησης τους θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά.

 Αυτή τη φορά η ανικανότητα τους ξεπέρασε το κόκκινο και χτύπησε εκείνο το περίεργο βαθύ χρώμα του χαμηλού φωτισμού!!!

 Νέες ταυτότητες, πιο μικρές και ευέλικτες, μια σπουδαία πρόταση – καινοτομία και διαβάζουμε στα ελληνικά: «ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», του οποίου η μετάφραση στα αγγλικά ως διά μαγείας μετατρέπει το Εφετείο σε Πρωτοδικείο και τον Πειραιά σε Αθήνα…

Μια ανάγνωση και μόνο των ταυτοτήτων στην αγγλική μετάφραση «PUBLIC PROSECUTORS OFFICE OF THE COURT OF FIRST INSTANCE OF ATHENS» είναι αρκετή για να σας πείσει…..

 Η ορθή μετάφραση βεβαίως θα ήταν «COURT OF APPEAL OF PIRAEUS»……

 Και εις ανώτερα κ. Πρόεδρε και μην ξεχάσετε να περάσετε από το Υπουργείο για νέες δραστηριότητες … !!! Αναβαθμίσατε και πάλι τον κλάδο……

 Υ.Γ: Κάποιες από τις ευέλικτες ταυτότητες έχουν την λεζάντα «INSTANCE ΟF PEIRAIA» και όχι «PIRAEUS»…. Μάλλον από πινακίδα δρόμου έκαναν «copy paste» (κοπή πάστας;;;) με τραγελαφικά αποτελέσματα.

Τα συμπεράσματα δικά σας……

Με εκτίμηση

Ο Γραμματέας

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

Δημήτρης Γέμελος

Χαράς ευαγγέλια για τον κλάδο ….
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Δικαιοσύνης στη νέα προσπάθεια του κλάδου να αποδείξει την αναβάθμισή του. Μετά την επιτυχημένη έκδοση των δελτίων ταυτότητας από τον Σύλλογό μας, που να επισημάνουμε εδώ ότι αποτελούν Δημόσιο Έγγραφο, σε δύο γλώσσες (απίστευτα μεγάλος βαθμός δυσκολίας) , έδωσε εντολή να εκδοθεί άμεσα Υπουργική απόφαση , που θα καθιστά πλέον την ΟΔΕΕ ως αρχή διαβίβασης και παραλαβής αστικών δικογράφων εξωτερικού, απαλλάσσοντας έτσι το τμήμα Δικαστικής Συνεργασίας Αστικών Υποθέσεων του Υπουργείου . Εγγύηση για αυτή του την απόφαση, αποτέλεσε η ταύτιση, της απίστευτα σοβαρής και σχεδιασμένης σε κάθε της ενέργεια, διοίκησης των δύο οργάνων. Έτσι μια ακόμα προεκλογική δέσμευση της Συμμαχίας γίνεται πράξη. Επόμενος σταθμός -Διαπιστωτικές Πράξεις-, είμαστε σίγουροι ότι η διεξαγωγή διημερίδας με την συμμετοχή των όμορων κλάδων που έχει αναθέσει το Υπουργείο στην ΟΔΕΕ θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Άλλωστε τα διαπιστευτήρια μας είναι τέτοια που δεν αφήνουν περιθώριο για κάτι λιγότερο .
Βοήθειά μας !!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)