ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά την αλλαγή των υπηρεσιών του Δημοσίου και την νέα ονομασία τους (ΕΦΚΑ, ΑΑΔΕ) οι επιδόσεις προς αυτές στο κείμενο της έκθεσης επίδοσης δύναται
να αναγράφονται ως εξής :

1.- ΕΠΙΔΟΣΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ  – ΑΠΟΣΠΑΣΠΑΤΟΣ ΚΑΤ. ΕΚΘΕΣΕΩΣ – ΚΛΗΣΗΣ – ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΛΠ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΌ ΔΙΆΔΟΧΟ ΤΟΥ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ

“….. ήρθα για να επιδώσω προς τον ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (Ε.Φ.Κ.Α.) ΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΌ ΔΙΆΔΟΧΟ ΤΟΥ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ  που εδρεύει στην
Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα…..”

Η επίδοση όλων των εγγράφων γίνεται στην ΑΘΉΝΑ (ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 16, 4ΟΣ ΌΡΟΦΟΣ) δηλ. όπου γινόνταν οι επιδόσεις οι οποίες απευθύνονταν προς την Διεύθυνση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΏΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΆ ΤΑΜΕΊΑ (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ Κ.Λ.Π) ΠΑΡΑΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 16) 4ΟΣ ΌΡΟΦΟΣ, ΔΗΛ. ΌΠΟΥ ΓΙΝΌΝΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΑΠΕΥΘΎΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ  ΙΚΑ- ΕΤΑΜ.

2.- ΕΠΙΔΟΣΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ  – ΑΠΟΣΠΑΣΠΑΤΟΣ ΚΑΤ. ΕΚΘΕΣΕΩΣ – ΚΛΗΣΗΣ – ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΛΠ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΑΟ ΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΌ ΔΙΆΔΟΧΟ ΤΟΥ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ

“….. ήρθα για να επιδώσω προς τον Α΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΑΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (Ε.Φ.Κ.Α.) ΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΌ ΔΙΆΔΟΧΟ ΤΟΥ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ που εδρεύει στην Αθήνα (Αγ. Κων/νου 16) και εκπροσωπείται νόμιμα…..”

“….. ήρθα για να επιδώσω προς τον Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΑΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (Ε.Φ.Κ.Α.) ΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΌ ΔΙΆΔΟΧΟ ΤΟΥ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ που εδρεύει στην Αθήνα (Μενάνδρου 41 και Πειραιώς) και εκπροσωπείται νόμιμα…..

“….. ήρθα για να επιδώσω προς τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (Ε.Φ.Κ.Α.) ΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΌ ΔΙΆΔΟΧΟ ΤΟΥ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ  που εδρεύει στον Πειραιά (Κέκροπος 8) και εκπροσωπείται νόμιμα…..

“….. ήρθα για να επιδώσω προς τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΑΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (Ε.Φ.Κ.Α.) ΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΌ ΔΙΆΔΟΧΟ ΤΟΥ  ΙΚΑ – ΕΤΑΜ που εδρεύει στην Ελευσίνα Αττικής (Κελεού και Μιαούλη) και εκπροσωπείται νόμιμα…..

3.- Κατά τη εκτέλεση ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ ΑΠΌ Δ.Ο.Υ. η οποία έχει εκδοθεί το έτος 2016 και στο λογότυπο της παραγγελίας υπάρχουν τα διακριτικά
“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Δ.Ο.Υ…………………….….”
επέρχονται οι εξής αλλαγές:

α) Εάν στην επικεφαλίδα της εκθέσεως κατάσχεσης αναφέρονται τα διακριτικά της Δ.Ο.Υ. τότε θα αφαιρεθούν οι λέξεις “ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ” και θα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ με “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ” δηλαδή :

“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Δ.Ο.Υ…………………….….”

[1]
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

……………………
ΔΙΚΑΣΤΙΚ.. ΕΠΙΜΕΛΗΤΡ…
ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Α. Φ. Μ. …………….
Δ.Ο.Υ.: ……………..
Διεύθ/νση: ……………………….
Τηλ.: 210 – ………………….
e-mail: ……………………….
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Δ.Ο.Υ. …………………….
ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ & ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Δ/ΝΣΗ : ……………………………….
Τ.Κ………………
ΤΗΛ. 210-……………..

β) Στο σημείο που αναφέρεται ο αριθμός της παραγγελίας συμπληρώνεται ως εξής : “….ΚΑΤΌΠΙΝ ΤΗΣ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜΌ …../…./2016 ΈΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ ΤΟΥ Κ…………. ΠΡΟΪΣΤΑΜΈΝΟΥ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ……………………. ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑΣ ΔΗΜΟΣΊΩΝ ΕΣΌΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΊΑΣ  (Γ.Γ.Δ.Ε.) ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΙΈΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΑΡΧΉ ΔΗΜΟΣΊΩΝ ΕΣΌΔΩΝ (Ν. 4389/2016, ΦΕΚ. 94/2016)……”

Στις παραγγελίες που έχουν εκδοθεί το έτος 2017 δεν χρειάζεται η αναγραφή του ως άνω κειμένου ΜΌΝΟ τα διακριτικά της Δ.Ο.Υ. δηλ.
“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Δ.Ο.Υ…………………….….”

4.- Οι επιδόσεις προς την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.) γίνονται στην οδό ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ ΑΡ.  68 ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ (Νομικό Συμβούλιο)

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ

Οι επιδόσεις σε ότι αφορά τον ΕΦΚΑ γίνονται στην Αθήνα και στην οδό Αγ. Κων/νου, αρ. 16 και αφορά μόνο τους συναδέλφους των Εφετείων Αθηνών και Πειραιώς.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα γίνονται στα κατά τόπους αρμόδια περιφερειακά υποκαταστήματα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)