ΠΕΠΡ(ΑΓ)ΜΕΝΑ

«Όπποτέρω θανάτοιο πεπρωμένον εστίν».

“Ομηρος”

 Κ.κ συνάδελφοι,Taking Bribes

 Το γεγονός «ότι συνεδρίασε η ΟΔΕΕ με Πρόεδρο τον κ. Μήτση», σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για τον κλάδο, δεν σημαίνει τίποτε.

 Ως Πρόεδρος θα έπρεπε να επεξεργασθεί όλα τα προεκλογικώς κατατεθειμένα προγράμματα, να ανασύρει τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές για τον κλάδο ιδέες και προτάσεις, να καταθέσει νέες προτάσεις και να αναλάβει εν γένει πρωτοβουλίες για ένα καλύτερο μέλλον του κλάδου.

 Δυστυχώς, ότι είχε δρομολογήσει η προηγούμενη διοίκηση (και ήταν πολλά και σοβαρά), ο κ. Πρόεδρος τα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων και τα κατέστησε ‘παρελθόν’, αφήνοντας να διαρρεύσουν σχετικά υποτιμητικά σχόλια, διότι ο κ. Πρόεδρος, την κατά νόμο άσκηση των καθηκόντων του, την αντιλαμβάνεται μάλλον ως (εξ)υπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων μερίδας του κλάδου.

 Τι συζητήθηκε λοιπόν στη συνεδρίαση- ‘συνάντηση’ των κορυφών της εκτελεστικής και της Ομόσπονδης εξουσίας; ΤΙΠΟΤΑ !!! Τρομάρα τους!

 Το μόνο που θα πω είναι το εξής: Είναι πια κοινό μυστικό, ότι το συνδικαλιστικό κατεστημένο, δηλαδή το σύστημα ατόμων και ισχυρών ομάδων συμφερόντων που εξουσιάζουν καίριους τομείς του κλάδου μας και ελέγχουν μεγάλο όγκο δουλειάς, αντιδρά σε κάθε προσπάθεια ανανέωσης, η οποία θα μπορούσε να απειλήσει την κυριαρχία του και να αποτελέσει ανάχωμα στη βρώμικη δουλειά του.

 Οι ταγοί μας όχι μόνον δεν διασφαλίζουν βασικές εγγυήσεις (όπως οφείλουν), αλλά τις ακυρώνουν οι ίδιοι. Εντελώς ξένοι με το συμφέρον του κλάδου, τον οποίο έχουν ταχθεί να υπηρετούν, ο κάθε ένας από τη θέση του. Με τη σκέψη τους και τη δράση τους μόνο στα δικά τους, μικρά, συμφέροντα.

Με εκτίμηση

Ο Γραμματέας

Κανέλλος Μιχάλης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)