Το τίμημα της προδοσίας

(το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. το Νοέμβριο του 2003 και το προσυπέγραφαν -αφού ήταν μέλη της- και κάποιοι από αυτούς που έφυγαν πρόσφατα)

Σε όλη αυτή την πορεία της η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. πέρασε στιγμές ανάτασης αλλά και δύσκολες στιγμές. Και οι μεν και οι δε οφείλονται αποκλειστικά σε ανθρώπους της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. Οι μεν πρώτες (ανάτασης) στη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της, οι δε δεύτερες (δύσκολες) σε μικρές μειοψηφίες ή πρόσωπα που προτίμησαν την αναζήτηση της προσωπικής τους δόξας μέσα από τη γνωστή και δοκιμασμένη σε διάφορα επίπεδα μέθοδο της ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Δεν πειράζει όμως. Η παράταξη ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη και πάντα θα έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτεί με επίορκους τα εχθρικά προς την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. αλλά και τον Κλάδο ευκαιριακά συνδικαλιστικά συνοθυλεύματα. Άλλωστε ο κάθε φορά ΕΦΙΑΛΤΗΣ λειτουργεί τελικά ως μεγεθυντικός φακός των έργων του αντίστοιχου ΛΕΩΝΙΔΑ.

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. με την ιστορία, το έργο, τη δράση και τους οραματισμούς της κέρδισε, και κάθε μέρα κερδίζει περισσότερο, τις καρδιές των συναδέλφων, που εδώ και χρόνια την αναδεικνύουν συνεχώς πρώτη δύναμη με μεγάλη διαφορά από τον εκάστοτε δεύτερο.

Έτσι θα συνεχίσει την πορεία της, χωρίς συμβιβασμούς και «πισωγυρίσματα», πιστή στις αρχές που από την ίδρυσή της την διέπουν, καλεί δε τους συναδέλφους να στηρίξουν τις προσπάθειές της κόντρα στις προσωπικές μωροφιλοδοξίες κάποιων που μόνο μέλλημά τους είναι κάποια (οποιαδήποτε) καρέκλα.

Όσο πιο ισχυρή διοίκηση έχει ο Κλάδος (Σύλλογος ή Ομοσπονδία) τόσο πιο αποτελεσματικές θα είναι οι προσπάθειες για το μέλλον μας. Γιατί ο κατακερματισμός των δυνάμεων οδηγεί σε συναλλαγές και εκπτώσεις αρχών και σε μια τέτοια εξέλιξη η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. δεν έχει ρόλο.

Όσοι λοιπόν με τη συμπεριφορά τους μέσα στην παράταξη προσπαθούν να ευνοήσουν αυτό τον καταστρεπτικό κατακερματισμό θα πρέπει να εισπράξουν το τίμημα της προδοσίας τους.

Το μέλλον του Κλάδου δεν αντέχει τέτοια τερτίπια. Και οι συνάδελφοι το γνωρίζουν πολύ καλά.

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. είναι εδώ. Μεγάλη και δυνατή. Έτοιμη να υπηρετήσει το μέλλον του Κλάδου. Πιστή στις αρχές της και κυρίως ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)