ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

shutterstock_184875824-1728x800_cΚ.κ Συνάδελφοι,

 Πιθανόν να σας έχω κουράσει με την συνεχή αναφορά μου στην μεταρρύθμιση που χρειάζεται ο κλάδος, αν και οι τελευταίες μέρες του χρόνου συνήθως προσφέρονται μόνο για αποτίμηση ή ανασκόπηση των θεμάτων της χρονιάς που πέρασε.

 Εν’ όψει όμως των πυκνών εξελίξεων που αναμένονται με την είσοδο του 2016, κρίνουμε απαραίτητο και χρήσιμο να αναφερθούμε στην υλοποίηση του σχεδίου μας για τον δικαστικό επιμελητή της νέας εποχής.

 Στα πλαίσια, λοιπόν, των αλλαγών που επέρχονται από την 1η Ιανουαρίου 2016 στις αμοιβές μας , η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. επεξεργάστηκε, κατέγραψε και σας παραθέτει έναν πανελλαδικό πίνακα ζωνών επιδόσεων για όλα τα Εφετεία της χώρας με χρέωση από την έδρα του κάθε Πρωτοδικείου και τον τρόπο προείσπραξης τους ηλεκτρονικά, που θα ενεργοποιηθεί πλήρως όταν εκδοθεί το σχετικό προεδρικό διάταγμα.

Τον πίνακα αυτόν θα μπορείτε να τον βρείτε είτε στο site της ΠΡΟΣΥΔΕ είτε στο site της ΟΔΕΕ και συγκεκριμένα στο http://prepayment-odee.netx.gr

 Σας εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι οι αμοιβές αυτές προεισπράττονται και το ποσό της κάθε πράξης αναφέρεται με ποινή ακυρότητας στην πρώτη σελίδα της κάθε έκθεσης σε ευκρινές και διακριτό πλαίσιο.

 Σε περίπτωση που εντοπίσετε λάθη στις ζώνες χρέωσης ή αστοχία σε περιοχές, θα εκτιμούσαμε την επισήμανσή σας προκειμένου να γίνει άμεση διόρθωση, στέλνοντάς μας μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στα παρακάτω e-mαil:

Νίκος Αντωνίου dikepant@otenet.gr
Μιχάλης Κανέλλος mkanellos@hotmail.com
Γεώργιος Φιλιππόπουλος g.philippopoulos@gmail.com

 K.κ. Συνάδελφοι,

 Στη νέα εποχή που ανατέλλει, ο δικαστικός επιμελητής δεν μπορεί να παραμείνει προσκολλημένος σε παρωχημένα σχήματα ούτε να προσποιείται ότι όλα είναι «καλώς καμωμένα».

 Πρόοδος σημαίνει εξέλιξη, σημαίνει αναθεώρηση, σημαίνει την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι τις νέες προκλήσεις και να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις των καιρών.

 Ταυτόχρονα απαιτείται συμπόρευση, σύμπνοια και συνεργασία, προκειμένου όλοι μαζί και ο καθένας από το μετερίζι του να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας του δικαστικού επιμελητή, ώστε να καταστεί συλλειτουργός στον πολυβασανισμένο τομέα της δικαιοσύνης.

 Ο θεσμός του δικαστικού επιμελητή έχει παρελθόν, έχει παρόν και πρέπει όλοι μαζί να χτίσουμε το μέλλον του, σε βάσεις στέρεες και με μεταρρυθμιστική πνοή.

 Ακριβώς αυτό το όραμα θέλει να υπηρετήσει η ΠΡΟΣΥΔΕ, κάνοντας σταδιακά πράξη όλα όσα συνθέτουν το όνομα της παράταξής μας…

 Τώρα είναι η ώρα που περνάμε από τα λόγια στις πράξεις, τώρα είναι η ώρα που περνάμε από το ‘εγώ’ στο ‘εμείς’ !!!

 

«Γιατί αν όχι τώρα, πότε; αν όχι εμείς, ποιοι ;»

 

Χρόνια πολλά και καλή και δημιουργική χρονιά, με προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες για όλους τους συναδέλφους !!!

 

 

Με εκτίμηση,

Ο Γραμματέας,

Μιχάλης Κανέλλος

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)