Άδειες δακτυλίου: Εμπάθεια, φθόνος, ανυπαρξία και άλλα τινά

Παράταση για τις άδειες δακτυλίου

Συνάδελφοι,

Επειδή πολλοί από εσάς μας παραπονεθήκατε πως δεν λάβατε γνώση ότι η Ομοσπονδία μας θα προμηθευτεί άδειες δακτυλίου, σας ενημερώνουμε ότι, μετά από νέο αίτημά μας, έχουμε τη δυνατότητα να προμηθευτούμε τις σχετικές άδειες, για αυτούς που δεν πρόλαβαν, με νέα ομαδική αίτησή μας.
Καλείσθε – όσοι δεν μπορέσατε – να καταθέσετε μέχρι την Τετάρτη 14-10-2015 στη γραμματεία της Ομοσπονδίας (οδός Καρόλου αρ. 28, Αθήνα) φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας του Ι.Χ. αυτοκινήτου τους και να δηλώσετε το όνομα του 2ου οδηγού. Μέχρι σήμερα έχει κατατεθεί αίτηση για 380 συναδέλφους, οι οποίοι και θα λάβουν τις άδειες, μετά από 15 ημέρες περίπου, από τα γραφεία της Ομοσπονδίας. (Πηγή ΟΔΕΕ.)

Άδειες δακτυλίου: Εμπάθεια, φθόνος, ανυπαρξία και άλλα τινά…

Δεν θα ασχολούμασταν αυτόν τον καιρό με το Δ.Σ της Αθήνας και τον Πρόεδρό του γιατί έχουμε άλλες προτεραιότητες που αφορούν τον κλάδο, αλλά γίναμε αποδέκτες παραπόνων από πολλούς συναδέλφους ότι δεν έλαβαν γνώση για τις άδειες δακτυλίου. Θα περίμενε κανείς να υπάρχει στοιχειώδης συνδικαλιστική ευθιξία από τον «πρόεδρο» του Συλλόγου μας ώστε να στείλει ένα μικρό μήνυμα-τη στιγμή που άλλες φορές «ενημερώνει» για ψύλλου πήδημα- για τη λήψη αδειών δακτυλίου και να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για να μην ταλαιπωρούνται.
Ξέρουμε πόσο τον πονούν τον «πρόεδρο»- και δεν….κοιμάται τα βράδια- οι επιτυχίες του κλάδου που προέρχονται από τα μέλη της ΠΡΟΣΥΔΕ, όπως ο Γραμματέας της ΟΔΕΕ Νίκος Αντωνίου αλλά και οι αντιπρόσωποι της ΠΡΟΣΥΔΕ που έχουν μάθει να τρέχουν για το κοινό καλό του κλάδου μας και όχι να «εξυπηρετούν».
Για αυτό άλλωστε οι συνάδελφοι τους εμπιστεύονται!
Ξέρει και ο ίδιος ότι δεν είναι ικανός για τίποτα, παρά μόνο για κουβέντες του αέρα, γνωρίζοντας την συνδικαλιστική ανυπαρξία του.
Σιγά – σιγά τον γνωρίζουν και εκείνοι που δεν τον γνώριζαν. Ευτυχώς…
Μολονότι φταίμε εμείς για την παρουσία του στην καρέκλα του προέδρου του Συλλόγου μας, σας θυμίζουμε ότι λίγοι μήνες του απέμειναν. Όπου να’ ναι θα μετρά μέρες.
Προς το παρόν δεν λέμε τίποτα άλλο γιατί μας ενδιαφέρει αυτή την ώρα να δίνουμε τις μάχες μας μόνο τα κλαδικά μας ζητήματα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)