Ψυχραιμία κ. Χαλκιαδάκη!!!

 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η ΠΡΟΣΥΔΕ δεν έχει καμία πρόθεση αντιπαράθεσης σε αυτήν την δύσκολη περίοδο με τις άλλες παρατάξεις. Τα όποια μηνύματα που εκπέμπουμε δεν έχουν σκοπό ούτε να παραπλανήσουμε ούτε αποσκοπούν σε ψηφοθηρία, αλλά έχουν ένα και μοναδικό στόχο: την διαρκή και σοβαρή ενημέρωση σας.

 Να ευχαριστήσουμε λοιπόν για τελευταία φορά τον κ. Χαλκιαδάκη με τις κόκκινες γραμμές του και τους συμμάχους του και να του πούμε ότι πράγματι οι άδειες δακτυλίου είναι επιτυχία των σοβαρών και αγωνιστών συναδέλφων της ομοσπονδίας και εν προκειμένω του συναδέλφου Γενικού Γραμματέα Νίκου Αντωνίου.

 Μόνο που στην ομοσπονδία είσαστε και εσείς κ. Χαλκιαδάκη με την παράταξη σας και τους συμμάχους σας και δεν βλέπουμε που είναι η δική σας συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα για τη βελτίωση της δύσκολης καθημερινότητας των συναδέλφων.. ..

 Αντίθετα, εκμεταλλευόμενος την έγκαιρη ενημέρωση σας από αυτούς που σήμερα κατηγορείτε, είσαστε από τους πρώτους που πήρατε τις άδειες δακτυλίου από την ομοσπονδία δήθεν για να εξυπηρετήσετε συναδέλφους !!!

 Αντί λοιπόν να κατηγορείτε την ΠΡΟΣΥΔΕ, η οποία απλά ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις άδειες δακτυλίου, με το πρόσχημα ότι έπρεπε να το κάνει η Ομοσπονδία- η οποία βέβαια το ανακοίνωσε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει έως σήμερα να ενημερώνει- θυμηθείτε ότι όταν αναλάβατε και χειριστήκατε με εντολή της Ομοσπονδίας τις ηλεκτρονικές υπογραφές. παραπέμπατε τους συναδέλφους στην δική σας σελίδα για ενημέρωση !!!

 Ξεχνάτε κ. Χαλκιαδάκη ότι αν και η Ομοσπονδία εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα, κι ενώ οι άδειες εισόδου στον δακτύλιο αφορούν μόνο την Αθήνα, εν τούτοις ούτε εσείς ούτε ο σύλλογος της Αθήνας-ως όφειλε- πήρατε πρωτοβουλία να ενημερώσετε τους συναδέλφους.

 Αντίθετα, επίτηδες τους αφήσατε ανενημέρωτους επειδή αφενός μεν δεν είχατε να εισπράξετε οφέλη, αφετέρου δε επειδή θεωρήσατε ότι με αυτό τον τρόπο τιμωρείτε την ΠΡΟΣΥΔΕ επειδή δήθεν σας παρέκαμψε στις συναντήσεις.

 Καλά θα κάνετε λοιπόν να αφήσετε τα κουνελάκια για άλλες ώρες, τις φαμφάρες για τον ποιητή και τα βεγγαλικά για τις παρελάσεις που επιθυμείτε και ονειρεύεστε….

 ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ κ. Χαλκιαδάκη…

 Τώρα είναι η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε και εσείς και οι σύμμαχοι σας για το καλό του κλάδου με σωστή ενημέρωση και σοβαρές προτάσεις.

 Πέρασε πια η εποχή που, κρυμμένοι πίσω από τους αγωνιστές συνδικαλιστές της ΠΡΟΣΥΔΕ, παίζατε τους κριτές και τους υπεράνω κάνοντας κριτική στις δικές τους προτάσεις οικειοποιούμενοι τις επιτυχίες τους.

 Για αυτό λοιπόν σας συνιστούμε ψυχραιμία κ. Χαλκιαδάκη…. Μην καταρρεύσετε τώρα που οι συνάδελφοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τα παιχνίδια που παίζονται τόσα χρόνια και ποιοι πραγματικά δούλεψαν και δουλεύουν με ψυχή και όραμα για να πάει ο κλάδος μπροστά.

 Αν θέλετε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των συναδέλφων καλό θα ήταν, αντί για τα βεγγαλικά με τα ωραία χρώματα που εκτοξεύετε και τις παρελάσεις που ονειρεύεστε, να παρουσιάσετε το έργο της δικής σας παράταξής από την ίδρυση της μέχρι σήμερα για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τα τόοοοσα πολλά που κάνατε!!!!!

 Και επειδή μας έχετε τρελάνει με το μότο σας για λάσπη και συκοφαντία, προσφερόμαστε να σας δώσουμε εμείς τα υλικά, άμμο , ασβέστη, χαλίκι, τσιμέντο κ.λ.π

 Και θα σας θυμίσουμε ότι, μεταξύ των άλλων η Ρ.Π.Δ.Ε. έγραψε:
στις 24 Οκτωβρίου 2014 .

«η Ριζοσπαστική Παρέμβαση ήταν ανέκαθεν ΚΑΤΑ των αστικών εταιρειών. Η συκοφαντία είναι όπλο για κάποιον που δεν έχει επιχειρήματα να πολεμήσει την άποψή σου. Όσο αυξάνει η δύναμή μας, τόσο περισσότερο θα συκοφαντούνται τα στελέχη μας κ.λ.π.

 Γιάννης Χαλκιαδάκης»

 Ξεχνάτε και πάλι κ. Χαλκιαδάκη ότι είσαστε από τους πρώτους που φτιάξατε αστική εταιρεία και συγκεκριμένα :

Αστική Επαγγελματική Εταιρεία Δικαστικών Επιμελητών με την επωνυμία «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ» και με διακριτικό τίτλο στην Ελλάδα «ΑΤΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ» και στο εξωτερικό «ATTIKO DIKTIO COOPERATING PROCESS SERVERS».

Πηγή ODEE.gr

 

 Εμείς βλέπετε δεν ξεχνάμε κ. Χαλκιαδάκη !!!

 

 Εν συνεχεία, σας θυμίζουμε ότι γράψατε στις 07-11-2014 μεταξύ των άλλων ότι:

«Οι πιέσεις που ασκούνται εναντίον μας είναι τέτοιες και τόσες, που ανά πάσα στιγμή μια νέα ΚΥΑ μπορεί να καταργήσει την παλιά. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την διαχρονική διατήρηση του ΦΕΚ,……. Για μας, ένα είναι το Plan B. O ανυποχώρητος συμμετοχικός αγώνας όλων των συναδέλφων……., για την δημιουργία ενός διακλαδικού – κοινωνικού μετώπου αντίστασης και ανατροπής των επιλογών των “θρασυμιών” που μας κυβερνούν. Αλλά και μια συλλογική προσπάθεια ……. Που θα προσπαθεί να περιφρουρήσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών (το δικαίωμά τους στην στέγαση, στην νομική άμυνα και προστασία, στην πρόνοια, στην υγεία, στην παιδεία, στην εργασία, στην Δημοκρατία)…… όσο αφορά στις αμοιβές μας κ.λ.π.»

 Αποδεικνύεται, λοιπόν, περίτρανα γιατί «στήσατε» με τους συμμάχους σας την γενική συνέλευση, στερώντας το δικαίωμα ενημέρωσης στους συναδέλφους, για να μην αντιληφθούν ότι

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PLAN B ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ !!!

 Και όταν γράψατε στις 08-11-2014 για την ΠΡΟΣΥΔΕ:

«Σε ευχαριστούμε που αυτοεξευτελίζεσαι, εξευτελίζοντας και όλα τα στελέχη σου παλιά και νέα. Στρώνοντας το δρόμο στις υγιείς συνδικαλιστικές δυνάμεις και κυρίως στην ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ να..παρελάσουν

Απευθυνόμενος κυρίως στους νέους συναδέλφους , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ !!!

 Τα νέα και υγιή συνδικαλιστικά στελέχη κ. Χαλκιαδάκη διδάσκονται από το παρελθόν και έχουν όραμα για το μέλλον… το δικό τους μέλλον !!!

 Τώρα που σας «συκοφαντήσαμε» ελπίζουμε με τα υλικά που σας δώσαμε και την λάσπη που θα φτιάξετε να οικοδομήσετε επιτέλους προτάσεις που θα ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα και να συμβάλετε και εσείς προς την σωστή κατεύθυνση.

 Ευελπιστούμε ότι με την ‘αγωνιστικότητα’ που σας διακρίνει, να σταματήσετε αυτό το είδος κριτικής για να μπούμε επιτέλους σε συζήτηση σοβαρών και εποικοδομητικών προτάσεων για το συμφέρων του κλάδου, εκτός και αν έχετε ήδη επιλέξει να εξαντλήσετε την ‘αγωνιστικότητά’ συμμαχώντας με την «Συμμαχία» στις επόμενες εκλογές.

Με εκτίμηση

Ο Γραμματέας

Μιχάλης Κανέλλος

ΞΕΝΗ ΒΑΣ. ΚΕΣΙΝΗ

Είναι σύμπτωση η δράση των διαδυκτιακών εχθρών, με την τρέχουσα επικαιρότητα;
Παραφράζω το άρθρο με τίτλο: «Ψυχραιμία κε Χαλκιαδάκη» με το:
«Πώς να εξοντώσετε με συκοφαντία έναν αριστερό συνδικαλιστή».
Προσπαθούν να συκοφαντήσουν, μεταξύ άλλων, τον Γιάννη Χαλκιαδάκη παραποιώντας την αλήθεια για τη θέση που υποστήριξε στις αστικές εταιρείες δικαστικών επιμελητών, διοχετεύοντας ανακρίβειες, παίζοντας ένα μοχθηρό ανελέητο σκαιό παιχνίδι προπαγάνδας. Αναρωτιέμαι αν έχει πέσει τόσο πολύ η αξιοπρέπεια των συναδέλφων μου ή εγώ είμαι η παράξενη.
Τα τρία τελευταία χρόνια, μέσω της ιστοσελίδας της ΡΠΔΕ, ο Χαλκιαδάκης αποκάλυψε τις αιτίες για την κρίση στον επαγγελματικό μας χώρο.
Ο τρόπος και η ειλικρίνεια με την οποία πορεύτηκε, δημιούργησε γύρω του ένα ρεύμα και μια υποστήριξη που δεν μπορούσε ίσως κανείς να φανταστεί. Αρκετά χρόνια τώρα υπερασπίζεται αγωνιστικά τα κλαδικά θέματα των δικαστικών επιμελητών, διατυπώνοντας την άποψή του. Άποψη που δεν είναι αποτέλεσμα εξαγοράς και χειραγώγησης.
Δημιούργησε όμως και εχθρούς. Η μια ομάδα των εχθρών είναι οι τραπεζίτες- υποτακτικοί που πρέπει να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους και τον διεφθαρμένο εαυτό τους, δικαιολογώντας τις θέσεις τους με τη φράση «έτσι είναι τα πράγματα»; Η δεύτερη ομάδα εχθρών είναι οι αφελείς και οι φθονεροί. Πώς να παραδεχθούν πως τα πράγματα είναι και αλλιώς αρκεί εσύ να είσαι αλλιώς;
Σπέρνοντας όλα τα επιχειρήματα περί γραφικού, γκρινιάρη, δήθεν, επιθετικού με τέτοια ένταση και έκταση, φιλοδοξούν πως όλα αυτά που γράφονται θα δημιουργήσουν τον φόβο στον Χαλκιαδάκη μήπως και επιβεβαιώσει αυτή την άδικη εικόνα και την απαιτούμενη κούραση η οποία θα τον κάνει πιο μαλακό και στρογγυλό για να μην σπεύδει κάθε φορά στο διαδίκτυο να τα αντικρούσει.
Το Γιάννη Χαλκιαδάκη και τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ οι δικαστικοί επιμελητές τους χρειαζόμαστε δυνατούς. Για να φυλάνε τις “Θερμοπύλες” μας, να μας ανοίγουν το δρόμο στα “δήθεν” αδιέξοξα και να αντικρούουν τα “στημένα” παιχνίδια προπαγάνδας.
Θεωρώ όμως πως όσοι δικαστικοί επιμελητές ψηφίζουν ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πρέπει να έχουν κότσια. Και δεν το κάνουν τόσοι όσοι θα’ πρεπε. Όταν η ΡΠΔΕ παίρνει 25% και η παράταξη της κλαδικής μας νομενκλατούρας τους υπόλοιπους φτάνοντας το 65%, υπάρχει πρόβλημα στους δικαστικούς επιμελητές και δεν έχει κανένα νόημα να χαϊδεύουμε αυτιά. Ξένη Κεσίνη.

Χαλκιαδάκης Γιάννης

Ετοιμαζόμουν να απαντήσω, όταν διάβασα ένα σχόλιο του συναδέλφου Σπύρου Γιαννακόπουλου (που δυστυχώς δεν τον γνωρίζω αν και πολύ θα το ήθελα) σε συνομιλία του με τον Διονύση και ενθουσιάστηκα.
Έχουμε τέτοιους ανθρώπους στον κλάδο;Με τέτοια ευαισθησία και λόγο; Μπράβο μας ή μάλλον μπράβο του!
Ήθελα να απαντήσω στο κείμενο σας επειδή με αφορά προσωπικά. Όμως μετά την ανάγνωση του σχολίου στο οποίο αναφέρομαι δεν θα το κάνω.
Θα απαντήσει η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από την δική της ιστοσελίδα.Αν απαντήσει.
Όσο για μένα σήμερα …θα καθίσω να γευτώ κάποια από τις γλυκιές καραμέλες που μου έχουν απομείνει, ψάχνοντας να βρω κι άλλους Σπύρους.
Αύριο έχει ο Θεός…ίσως ξαναμπώ στο τρυπάκι της ανοργασμικής αντιπαράθεσης…βλέπετε ούτε και ‘γω μπορώ εύκολα να κόψω το χούι.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)