«ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ!»

Μετά την ανάρτηση του άρθρου του Νίκου Αντωνίου οι απόντες από την τελευταία Ολομέλεια εκλεγμένοι αντιπρόσωποι με την παράταξη του κ. Μήτση, αλλά και ο ίδιος ο κ. Μήτσης, αισθάνθηκαν «προσβεβλημένοι βάναυσα!!» και με επιστολή τους στην Ε.Γ. της ΟΔΕΕ εγκαλούν τον κ. Αντωνίου θεωρώντας ότι τους δυσφήμισε βάναυσα και «επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους, ώστε να προασπίσουν την τιμή και την υπόληψή τους, διαφυλάσσοντας ως κόρη οφθαλμού την αξιοπρέπεια και το όνομά τους!!!». Επίσης θέλουν να ληφθεί απόφαση στην επόμενη Ε.Γ. , πότε τα μέλη της μπορούν να χρησιμοποιούν την ιδιότητά τους σε κείμενα!!!!!

Συγκρατηθείτε κύριοι, γιατί μέσα στον πανικό σας κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο και εκτίθεστε! Η ιδιότητα του κ. Αντωνίου είναι «ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΔΕΕ» και έτσι θα υπογράφει σε ότι κι αν γράφει ή αν λέει. Μετά από ενάμιση χρόνο, πρέπει να το πάρετε απόφαση!!!

Όσον αφορά την ουσία της επιστολής σας:

Α. Γνωρίζατε πολύ πριν τη δοκιμαστική τηλεδιάσκεψη το πότε και το πώς θα λάβει χώρα η Ολομέλεια με τη συμμετοχή του κ. Υπουργού και με ποια θέματα, γι’ αυτό άλλωστε κάνατε τη δοκιμαστική, από την οποία κάποιος από σας πάλι έλειπε χωρίς να ενημερώσει. Αυτός που ήταν απών και από 2 προηγούμενες Ολομέλειες της ΟΔΕΕ με πολύ σοβαρά θέματα.

Β. Πόσο νωρίτερα θα θέλατε να έχει δεσμευθεί ότι θα συμμετέχει ο κ. Υπουργός για να κανονίσετε τις δουλειές σας; Ακόμη και την προηγούμενη μέρα να είχε κλείσει η σύνδεση με το Υπουργείο, έπρεπε να είσαστε παρόντες, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε!! Πόσο , μάλλον, όταν επί προεδρίας του κ. Μήτση, κάνατε 9 μήνες για να μπορέσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μιας, έστω, εθιμοτυπικής επίσκεψης με τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης, όπως ο ίδιος ο κ. Μήτσης είχε δηλώσει όταν τον κατηγορούσαμε για απραξία!!

Γ. Υπάρχει σώφρων νους που θα σας δικαιολογήσει όταν λέτε ότι «ήταν ακατάλληλη η ώρα» και ότι «είχατε σημαντικές και ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις»;;;; Και κατά σύμπτωση και οι τρεις;;;; Είναι δυνατόν την ώρα που ο Κλάδος μας κάνει απευθείας διάλογο με το Υπουργείο για την ηλεκτρονική επίδοση, το άρθρο 51, τις διαπιστωτικές πράξεις και την επαναφορά του επαναληπτικού προγράμματος, εσείς να μην μπορείτε να διαθέσετε 1 ώρα από τον πολύτιμο χρόνο σας;;;; Υπάρχει δικαιολογία κύριοι που δεν είσαστε εκεί να δώσετε τον αγώνα σας; Που δεν τιμήσατε τη θέση σας, τον Κλάδο, την ΟΔΕΕ και τον ίδιο τον κ. Υπουργό;;;; Υπάρχει δικαιολογία που δεν ενημερώσατε, έστω τηλεφωνικά, τον Πρόεδρο της ΟΔΕΕ;;;

Κι αντί να ζητήσετε συγγνώμη, ζητάτε ευθύνες από τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας που ενημέρωσε το Σώμα;;
Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε ότι επίτηδες την απαξιώσατε αυτή την Ολομέλεια, λόγω μικροπολιτικών αντιθέσεών σας με την ύπαρξη του Πρόεδρου μας στο τιμόνι της , αλλά όχι μόνο οι κακές …. και κάποιων που υπογράφουν τη συγκεκριμένη επιστολή….

ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ!!!!

ΥΓ. Στη χθεσινή Ε.Γ. της ΟΔΕΕ η πρόταση που αναφέρεται στην ως άνω επιστολή τέθηκε από τον κ. Μήτση προς ψήφιση, αλλά δεν συζητήθηκε καν, η κατάληξή της ήταν να μπει στο αρχείο. Αυτά τα πολύ σοβαρά θέματα για τον Κλάδο, προτείνονται από το μέλος της Ε.Γ. κ. Μήτση προς συζήτηση στις Γραμματείες!! Εύγε!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)