ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Μια ιστορική εβδομάδα ξημερώνει για τους Έλληνες Δικαστικούς Επιμελητές αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – που δε θα υπάρξει – ψηφίζεται η ηλεκτρονική επίδοση. Δεν είναι το τέλος, αλλά μόνο η αρχή της προσπάθειας για την ψηφιακή μετάβαση του κλάδου μας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα κάνοντας χρήση των εργαλείων που μας προσφέρει η τεχνολογία, προσπαθήσαμε μέσα απ’ το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σας κρατάμε ενήμερους για τον κυκεώνα των εξελίξεων που ζήσαμε και ζούμε, προτείναμε και πετύχαμε λύσεις για την υποστήριξη των συναδέλφων, ενώ η διευθέτηση κάθε ζητήματος που προέκυψε γιατί κάποιος από σας είχε θέμα με την ηλεκτρονική υπογραφή του, το voucher, τις ασάφειες των ΚΥΑ και ότι άλλο, με λίγα κλικ σε μεγάλο βαθμό και όσο ήταν εφικτό αντιμετωπίστηκε.


Εκμεταλλευόμενοι δε τις πλατφόρμες διαδικτυακής επικοινωνίας, τα όργανα της παράταξης έμειναν ενεργά και με ζωντανή επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, με πολλές ώρες τηλεδιάσκεψης, συντόνισαν όλη αυτή την προσπάθεια.
Δε σταματάμε εδώ, αντίθετα τώρα ξεκινάμε και στο νέο αυτό μονοπάτι, θα πορευτούμε μαζί. Πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε όλοι μαζί, από μακριά μεν, αλλά ζωντανά και με την ασφάλεια και ευκολία που μας προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία.
Μείνετε συντονισμένοι μα πάνω απ’ όλα μείνετε ασφαλείς.

Υ.Γ. Στη συνημμένη φωτογραφία μια απ’ τις δεκάδες τηλεδιασκέψεις των οργάνων της παράταξης, που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο της καραντίνας.

Η εκτελεστική Γραμματεία της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)