ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ

(Υπότιτλος: Να γελάμε ή να κλαίμε ;;)

Λάβαμε  από το newsletter του Συλλόγου μας ένα κείμενο του απερχόμενου και σε πανικό τελούντα Μήτση, σύμφωνα με το οποίο ξεπερνάει και τον χειρότερο εαυτό του.

Κατηγορεί εμάς πως με τις μεθοδεύσεις μας δεν έγινε η Γ.Σ. την Παρασκευή 1.3.2019.

ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ…. ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ που δεν κάνατε απαρτία ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και πήρατε τις αποφάσεις στο Δ.Σ.…   Και τότε η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. και οι επιφανείς της σας έφταιγαν ;;;

Ίσως, ο κ. Μήτσης να γινόταν πιστευτός, αν η ευθιξία του δεν θύμιζε περιοδεύoντα θίασο που βρίσκεται στην πόλη μας κάθε τρία χρόνια με νέα επιθεώρηση. Γιατί όσο και να ψάξαμε δεν βρήκαμε  μια αντίστοιχη ενημέρωση  σε newsletter του Συλλόγου για την ΜΗ πραγματοποίηση της  Γ.Σ. του 2018, η οποία ειρήσθω εν παρόδω ήταν η πρώτη μετά τη σύσταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για τις τροποποιήσεις του 2318/95.  Πιθανότατα  το 2018  η ευαισθησία  του κ. Μήτση χάθηκε στο απόλυτο κενό της  Μαύρης Τρύπας που  εξαφανίστηκαν   οι  κατατεθειμένες προτάσεις  τροποποιήσεων  του Δ.Σ. του Συλλόγου ή της  Ε.Γ. της ΟΔΕΕ,  με άγνωστο σε μας αριθμό πρωτοκόλλου,   στη Νομοπαρασκευαστική επιτροπή.

Δεν βρήκαμε καμία ανακοίνωση ούτε για την ΜΗ πραγματοποίηση της  Γ.Σ. του 2017,   την  πρώτη μετά την έγγραφη καταγγελία της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. στο Δ.Σ. του Συλλόγου για την εταιρεία CONVENTUS  «επιφανούς  συναδέλφου». Πιθανότατα το 2017  η ευαισθησία του κ. Μήτση   συντρόφεψε στο λαβύρινθο των διαδρόμων του Διοικητικού Εφετείου την αίσθηση αγανάκτησης που δημιουργήθηκε από την ‘‘άδικη’’ καταγγελία μας στον επιφανή περιφερόμενο συνδικαλιστή Χρήστο Φενερλή. Μια αγανάκτηση και μια ευαισθησία που κατάφεραν, ακολουθώντας  ένα σύγχρονο  μίτο της Αριάδνης,  να συναντηθούν στα  ψηφοδέλτια της Συμμαχίας.

Δεν βρήκαμε καμία ανακοίνωση ούτε για την ΜΗ πραγματοποίηση της  Γ.Σ. του 2016 που έπρεπε να διεξαχθεί εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων και αθρόας χορήγησης  αδειών πραγματοποίησης επιδόσεων,  λόγω…  παραγραφής,  από τον Σύλλογο . Πιθανότατα το 2016  η ευαισθησία του κ. Μήτση θρηνούσε για το πτώμα που βρέθηκε σε καταψύκτη, αντάμα με την  έκπληξη του επιφανούς,  κατόχου  άδειας για την «παραγραφόμενη» έξωση, συναδέλφου.

Αρκετά όμως ανεχτήκαμε τα παιγνίδια εντυπώσεων του κ. Μήτση. Αντί να  παραδεχτεί το παιδαριώδες (για να μην πούμε κάτι χειρότερο για πρόεδρο ΕΝΝΕΑ συνεχόμενων ετών) λάθος του και να μεταφέρει τη Γ.Σ. με νέα απόφαση του Δ.Σ.,  δύο-τρεις μέρες μετά, προκειμένου οι εκλογές να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Νόμο (το 2ο Σάββατο μετά τη Γενική Συνέλευση), όπως άλλωστε έκανε προς τιμή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τι κάνει; Ψέγει εμάς. Αδιόρθωτος ως προς το μότο του «οι νόμοι είναι για να παραβιάζονται»  επισυνάπτει δε προς υπεράσπιση των όσων ισχυρίζεται  στην  ενημέρωση,  πρωτοκολλημένο (επιτέλους βλέπουμε και ένα) έγγραφο συμφωνίας των υποψηφίων προέδρων που καταλήγει επί λέξη  «και δεσμεύουν κατά το δυνατό τις παρατάξεις τους» , φράση που προστέθηκε μετά από απαίτησή μου, όπου δήλωσα ότι μπορώ να δεσμευτώ μόνο για τον εαυτό μου.

Γιατί κύριοι απέναντι στο Νόμο δεν δεσμεύονται ούτε οι υποψήφιοι  του Συλλόγου, ούτε οι υποψήφιοι αντιπρόσωποι της ΟΔΕΕ , ούτε οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων της επικράτειας ούτε κάποιος δυσαρεστημένος ψηφοφόρος από το εκλογικό αποτέλεσμα, ούτε  κάποιος ψηφοφόρος   που θέλει να κάνει την πλάκα του.

Αρκετά λοιπόν με τις ανοησίες και τα ψέματα….  ΑΡΚΕΤΑ !!!

Συνειδητοποιείτε πως χάνετε και δεν το αντέχετε. Δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε.  Σας κατανοούμε αλλά χάστε και φύγετε, τουλάχιστον, με αξιοπρέπεια……

Έπεται συνέχεια…..

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υποψήφιος Πρόεδρος Συλλόγου

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)