ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ???

Σας είχαμε γράψει στις 14 Φεβρουαρίου [πριν 7 ημέρες] για το κατατεθέν σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις πληρωμές πράξεων από το ΤΑΧΔΙΚ {νομική βοήθεια}.

Είχαμε παροτρύνει τους Διοικούντες τον Κλάδο να σπεύσουν μήπως και προλάβουν να ενταχθούμε – έστω την τελευταία στιγμή – στο σχέδιο μπας και σωθούμε. Κυρίως οι νέοι συνάδελφοι οι οποίοι αναγκάζονται να αρνούνται αυτές τις επιδόσεις {οι οποίες είναι τεράστια επαγγελματική ύλη} λόγω των γνωστών προβλημάτων πληρωμής, ενώ καίγονται και πλήττονται από την αναδουλειά.

Σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους !!!

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις άλλο ένα ψέμα αποκαλύπτεται, δυστυχώς με ολέθρια αποτελέσματα για τους δικαστικούς επιμελητές, για τους μαχόμενους στο πεζοδρόμιο δικαστικούς επιμελητές, για τους νοικοκυραίους.

Το ψέμα με τον αριθμό  12 στο Editorial με τίτλο ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ.  Έγραφε: “Πρότασή μας για νομοθέτηση για ζητήματα πληρωμών ΤΑΧΔΙΚ………και γρήγορη εκκαθάριση”    Τις ημέρες τις είδαμε, το έργο τους δεν είδαμε !….. ή μάλλον είδαμε ένα μέρος μόνο … τη γρήγορη εκκαθάριση !!!.

Αλλά τι να πεις.  Ο λόγος σου με χόρτασε και το φαί σου φάτο.!!!

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ όπως βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής αυτό που μας αφορά σελ. 14 άρθρο 27 παρ. 4.    Τέλειωσε η πρώτη ανάγνωση, τέλειωσε η δεύτερη ανάγνωση, έγιναν τροποποιήσεις, συμπληρώσεις, έγινε η ακρόαση των φορέων, ήγαν όλοι εκεί (μα ο ψωριάρης χώρια !!) εισήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής και … ψηφίσθηκε.

Εμείς που είμαστε ?? υπάρχουμε σαν Κλάδος ?? ενδιαφέρεται κανείς για το νέο και μαχόμενο δικαστικό επιμελητή ??   Τους τα είπαμε στις 10-6-2017  [ σχεδόν 3 χρόνια πριν] τους τα είπαμε μόλις κατατέθηκε στη Βουλή…. Και το αποτέλεσμα. Καταστροφή.  Το μόνο που απομένει είναι το θράσος των λεγομένων και γραφομένων τους περί «…ολίγων εξαιρέσεων από στείρα αντιπολίτευση…»

Τελικά το μόνο που απομένει είναι να τους δείξετε πόσο πολύ ευχαριστημένοι είστε από τις αλλεπάλληλες επιτυχίες τους και να τους δείξετε την πόρτα εξόδου.  Όχι τίποτα άλλο αλλά μην παραχορτάσουμε από τις πολλές επιτυχίες.

ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ -1-
Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)