ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα σε ιστοσελίδα (πηγή document.gr) https://www.documentonews.gr/article/fwtografies-ntokoymento-o-stefanos-xios-pyrobolei-kata-dikastikoy-epimelhth, επανήλθε στη δημοσιότητα το σοβαρό επεισόδιο εις βάρος του συναδέλφου  κ. Αριστείδη Ραυτόπουλου  με δράστη τον Στέφανο Χίο, ένα επεισόδιο με απειλές και πυροβολισμούς κατά την άσκηση των καθηκόντων του συναδέλφου μας. Τι ακριβώς έκανε ο Σύλλογος? Απλά, μία ανακοίνωση το ίδιο βράδυ του συμβάντος!!!! Ούτε μια πρόταση από τη Διοίκηση προς τον συνάδελφο να είναι κάποιος μάρτυρας υπεράσπισής του στην ποινική δίκη που είχε ορισθεί το Νοέμβριο του 2018 (τελικά ανεβλήθη με αίτημα του Χίου). Ακόμη και στο Δ.Σ. δεν πάρθηκε ποτέ κάποια απόφαση που να είναι υποστηρικτική προς τον συνάδελφο με οποιοδήποτε τρόπο, έκαναν μοναχά μια απλή αναφορά στο γεγονός σε συνεδρίασή τους!!!!

Για όνομα του Θεού! Είμαστε τελείως ανυπεράσπιστοι, με έναν Σύλλογο παντελώς αδιάφορο ακόμη και σε γεγονότα που συγκλονίζουν το Πανελλήνιο κι έχουν να κάνουν με τη ζωή μας?

Ευγενία Ματσα

Η ανασφάλεια και η απογοήτευση που νιώθουμε εμείς οι νεώτεροι στο χώρο είναι απερίγραπτη. Δεν έχει γίνει τίποτα στην κατεύθυνση προάσπισης των κεκτημένων μας και στην επίλυση των προβλημάτων που μαστίζουν τον κλάδο μας τα τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρη ότι η σημερινή διοίκηση δεν έχει ανάγκη τα δικόγραφα της Νομικής βοήθειας, και έτσι επιβεβαιώνει η παροιμία του λαού μας που λεει”Από πίττα που δεν τρως τι σε νοιάζει μέλει κι αν καεί!! “

Κώστας Κοττικιάς

Με αφορμή το σχόλιο του Χρήστου.
Θα μπορούσε να είναι η προεκλογική αφίσα τους…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΤΣΟΣ

Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράσταση μου στον συνάδελφο μας αφού δυστυχώς θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας, όπως έχει γίνει και παλιότερα με πυροβολισμούς και νεκρούς τότε. Τώρα από το Σύλλογό μου θα περίμενα να εφαρμόσουν το αυτονόητο. Επικοινωνία και στήριξη στον κάθε συνάδελφο όχι μόνο νομική αλλά και ψυχολογική αν χρειαστεί. Άλλωστε όπως λένε τα τηλέφωνα τους είναι ανοικτά για ότι χρειαστούμε. Όμως κυρίες και κύριοι διοικούντες δεν είμαστε επαίτες στις διαθέσεις σας ανάλογα με το ποιος σας ψηφίσει ή όχι. Ο Σύλλογος είναι για όλους και για να υπερασπίζεται τα δικαιώματα μας παντού και δυνατά. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είτε δεν μπορείτε ή έχετε κουραστεί. Σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς έρχονται εκλογές να αναλάβουμε οι νέοι, ενωμένοι να βοηθούμε ο ένας τον άλλο και να εκπροσωπούμαστε και να ενημερωνομαστε σωστά.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)