ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ 2018

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.

Αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.

Γενική συνέλευση του Συλλόγου για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν έγινε. Ειδικότερα, φέτος δεν έγινε ούτε την δεύτερη ημέρα και το Δ.Σ. του Συλλόγου θα αποφασίσει πλέον για απολογισμούς και προϋπολογισμούς. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στο Σύλλογό μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά να μην επιτυγχάνεται απαρτία. Και το ερώτημα που τίθεται είναι. Υπάρχει στο λεξιλόγιο του Προέδρου και των λοιπών του Προεδρείου η λέξη ντροπή; Ξέρουν το νόημά της; Κάποιοι που θα είχαν στοιχειωδώς λίγη ευθιξία ή τσίπα (προφανώς δεν ξέρουν τί είναι η τσίπα) επάνω τους θα είχαν εξαφανιστεί από τον συνδικαλιστικό χώρο. Δεν μιλάμε ότι κάποιοι θα είχαν εξ αυτού του λόγου – και άλλων βεβαίως που έχουμε απαριθμήσει στο παρελθόν – αποφασίσει να κάνουν χαρακίρι.

Μήν αναμασούν το γνωστό ότι δεν ενδιαφέρονται οι συνάδελφοι να παρευρεθούν και ρίχνουν σ’ αυτούς τις ευθύνες. Όταν η ηγεσία του κλάδου δεν λειτουργεί, δεν εργάζεται, δεν προσφέρει και επί πλέον «δουλεύει» τους συναδέλφους επιδιδόμενη σε «μπουρδολογίες» και αοριστολογίες για τα πεπραγμένα, δεν εμπνέει τους συναδέλφους και είναι φυσικό να αδιαφορήσουν. Τους μάθανε λοιπόν. Και το συμπέρασμα είναι ότι δεν τους εμπιστεύονται. Και ντρέπονται πλέον αυτοί για λογαριασμό τους.

 

Υ.Γ. Ούτε και αυτό είναι – δυστυχώς – πρωταπριλιάτικο αστείο.

Ναι, θα πάνε στην Ταϋλάνδη ο Πρόεδρος της ΟΔΕΕ και του Συλλόγου Αθήνας (εμείς λέμε ότι πρέπει να πάει) αλλά και οι 3 (!) Αντιπρόεδροι της ΟΔΕΕ (ο ένας είναι τουλάχιστον δικαιολογημένος) και ο Αντιπρόεδρος (!) του Συλλόγου. Κατά συνέπεια, ο κλάδος μένει (και η ΟΔΕΕ και ο Σύλλογος) ακέφαλος για τις ημέρες που θα λείπουν. Τί να πεί κανείς. Σηκώνει τα χέρια ψηλά! Άκου όλοι οι Αντιπρόεδροι!

 

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)