ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ….!

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ....!Πιο (Interactive) διαδραστική, Διοίκηση, δεν έχω ξαναδεί. Αλλά φαίνεται να δουλεύει το πράγμα. Εμείς αναφέρουμε σε άρθρο μας, ότι δεν υπάρχουν αναρτήσεις με τροποποιήσεις του ΚΠολ, και ως δια μαγείας γέμισε η ομοσπονδία με νομικά θέματα, μέχρι και τον Ν. 4512/2018, ενημερωτικά σημειώματα, ΦΕΚ, σχεδόν όλα στην θέση τους, τρεις μήνες μετά,
Α!! καλό μήνα σε όλους, έτσι να τρέξουμε λίγο να κλείσουμε στόματα και να σωπάσουν οι κακές οι γλώσσες. Μένουν και τα υποδείγματα βέβαια νέων ηλεκτρονικών κατασχέσεων, Αποσπασμάτων και διαφόρων βοηθητικών εντύπων, άντε δεν είναι δύσκολο, ζητήστε από ‘κεί που συνήθως «ψωνίζετε» να σας στείλουν μερικά ….. υποδείγματα! Έχει μείνει απαρχαιωμένη η ιστοσελίδα της ΟΔΕΕ με Περιλήψεις, και Επαναληπτικές Περιλήψεις και Υποθηκοφυλακεία.

Α!! Να μην το ξεχάσω, να σας ενημερώσω επίσης ότι τα υποθηκοφυλακεία «μας τελειώνουν προσεχώς». Μόνο Κτηματολόγια και μόνο ηλεκτρονικές μεταγραφές οσονούπω…. !!! (μην ακούτε αυτά είναι βλακείες ηλεκτρονικά αρχεία και ηλεκτρονικές επιδόσεις και ηλεκτρονικές υπογραφές, έτσι λέγατε μέχρι χθές…… «Μη σαν φοβίζει η ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ ψηφίστε από εδώ να σας σώσω», και σίγουρα το ίδιο θα λέτε ακόμα στους «παραμυθιασμένους» να πώ έτσι μια μερίδα συναδέλφων που σας ψήφισαν).

Εγώ πάντως θεώρησα πάλι χρέος μου να κουνήσω το χειριστήριο (joystick) από αυτήν την μεριά της οθόνης, μιάς και σιωπηρώς αποφασίσαμε να παίξουμε αυτό το διαδραστικό παιχνίδι που ξεκινήσαμε. Η επόμενη κίνηση είναι δική σας. Για να δούμε θα προετοιμάσετε τον κλάδο εγκαίρως;;; Έχετε έρθει σε επικοινωνία με Κτηματολόγια με υπηρεσιακούς παράγοντες, υπάρχει κάποια πλατφόρμα στην οποία πρέπει να πατήσουμε, πρέπει να φτιάξουμε δική μας, έχετε φτιάξει φόρμες, υποδείγματα, πότε θα μας εκπαιδεύσετε, θα προλάβετε ;;; Κάτι για τον Μάιο άκουσα ότι ξεκινάει, έχετε ζητήσει κάποια παράταση, έχετε κάποιο σχέδιο, (εμείς και είχαμε και έχουμε πάντως), κάποιο χρονοδιάγραμμα ;;;

Μάλιστα ελπίζω και άλλοι συνάδελφοι ασχέτως παρατάξεων και δευτερευόντων πιστεύω, να πάρουν και αυτοί τα δικά τους χειριστήρια, και να κάνουν τις δικές τους παρατηρήσεις. (πλέον όλα τα παιχνίδια είναι πολλαπλών παικτών, multiplayer, έτσι, έχουν περισσότερη «πλάκα»).!
Βλέπετε τελικά ότι το να Διοικείς τον κλάδο, εκτός από εξαίρετος (μπαρουφολόγος, λαοπλάνος, συκοφάντης και ρουσφετολόγος), τα έβαλα σε παρένθεση γιατί τέτοιες εκφράσεις δεν είναι του επιπέδου μου, ασχέτως αν τις συναντώ ….., οπότε θα χρησιμοποιήσω την λέξη «διπλωμάτης», πρέπει να δουλέψεις πολύ – πάρα πολύ και ατομικά και ομαδικά.
Και επειδή ξέρω την προφορική απάντηση ενός τέτοιου «Διπλωμάτη»:
-«Σας ευχαριστώ πολύ, Συναδέλφισες και Συνάδελφοι που σε καιρούς δύσκολων προκλήσεων και ποικίλων ανατροπών επιλέξατε εμένα και την παράταξή μου να σας αντιπροσωπεύσω». «…Είναι όλα τέλεια φτιαγμένα δεδομένα, αυταπόδεικτα, αποδεκτά …και τελειότερος του τέλειου η αφεντιά σας…….», τα έχουμε ξανακούσει αυτά ….!
Τώρα ήρθε και περιμένουμε την ώρα και την ποιότητα των έργων σας.!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)