ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ 2

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣΛυπάμαι το ξέρω ότι σας έχω πελαγώσει, τώρα τελευταία, και δεν φταίω εγώ, απλά οι εξελίξεις τρέχουν.

Πάλι από τα ΜΜΕ και την ιστοσελίδα ΔΣΑ, μαθαίνουμε ότι:

–  «Με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, Γιώργο Ντάσση, συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, Δημήτρης Βερβεσός.   Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Ευρωπαϊκής ΟΚΕ, Νίκος Αλεξόπουλος, και οι Δικηγόροι Αθηνών Πάνος Αλεξανδρής και Σοφία Κατσίνα (μέλος της ελληνικής ΟΚΕ).

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το ζήτημα της κατάργησης, άλλως δραστικής μείωσης του ΦΠΑ για τις δικηγορικές υπηρεσίες, στο πλαίσιο του σχετικού σχεδίου Οδηγίας που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή……»  και το ρεζουμέ……

«Στο πλαίσιο αυτό θεώρησε εύλογο οι δικηγορικές υπηρεσίες να υπαχθούν στον κατώτατο συντελεστή ΦΠΑ , που προβλέπεται στην ΕΕ».

Να μην αναρωτηθώ πάλι για το πού βόσκαμε εμείς..?

Ίσως τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσω και το μυαλό μου λίγο. Αυτός ο καταραμένος χορός του Συλλόγου. Αυτό το ξενύχτι πάει να μας καταστρέψει μου φαίνεται. Δώσατε όλο σας το είναι ως Διοίκηση στην προετοιμασία αυτού του χορού, ξεφαντώσατε κιόλας μέχρι τελικής πτώσεως, (όλα ήταν ωραία έμαθα, μπράβο, διασκεδάσατε, ξεφαντώσατε….).

Αυτό είναι, όταν εγώ γράφω για συνεργασία με όμορους χώρους, αυτοί καταλαβαίνουν «συνεργασία με όμορ(φ)ους χορούς…..»!

Και θα αναρωτούνται αφού τα κάναμε όλα ωραία (στον χορό) τι μας πρήζεις πάλι ;;

Πάντως, για να σοβαρευθώ και πάλι, την τελευταία φορά που τέθηκε θέμα ΦΠΑ, ενώ ήσασταν εσείς στην Διοίκηση, ζητούσατε από την ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. να πάρει μέτρα για την μείωση του, και θυμάμαι καλά πως σας απάντησα ότι δυστυχώς (για τον κλάδο όπως όλα δείχνουν) εμείς είμαστε αντιπολίτευση πλέον, είμαστε στην απέξω τώρα …… !

Και επειδή οι «παραμυθιασμένοι» είναι ευκολόπιστοι, θα σας προλάβω λέγοντας ότι δεν ήσασταν εκεί, στις «φώτο» δεν υπάρχετε κύριοι…. (καλά … γενικώς δεν υπάρχετε αλλά λέμε τώρα ..!!!).

Έχετε σίγουρα πετύχει την πλήρη απαξίωση του κλάδου μας, στα μάτια ΟΛΩΝ των άλλων επιστημονικών φορέων και όχι μόνο, γι’ αυτό και δεν σας καλούν να συμμετάσχετε πουθενά μαζί τους.

Αλλά επειδή ο κλάδος που αντιπροσωπεύετε έχει ανάγκη την υποστήριξη των άλλων όμορων χώρων και επειδή όπως αποδεικνύεται έχει για μια ακόμη φορά «μαύρα μεσάνυχτα», θεώρησα καθήκον μου να ταράξω για μια ακόμη φορά τα ήρεμα νερά σας …!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)