Ημερίδα ενημέρωσης

Κ.κ συνάδελφοι,
Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. ευχαριστούν όσους συναδέλφους παρευρέθηκαν στην ενημέρωση για τις νέες αλλαγές τόσο στον Κ.Πολ.Δ. όσο και στον ΚΕΔΕ, καθώς και τα νέα δεδομένα στις διεθνείς εξελίξεις σε ό,τι αφορά τους Δικαστικούς Επιμελητές. Μετά τον χαιρετισμό του Προέδρου κ. Μιχαήλ Κανέλλου και μία σύντομη ανάλυση της γενικής κατάστασης που επικρατεί στον κλάδο, τονίζοντας μεταξύ των άλλων και την απουσία της διοίκησης στα νέα δεδομένα, ανέπτυξε την ανάγκη μετάβασης του κλάδου στην Ηλεκτρονική εποχή. Στην συνέχεια μέλη της παράταξης μίλησαν και ανέλυσαν τα θέματα που αφορούν τον κλάδο μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις και συγκεκριμένα :
Α) ο κ. Διονύσιος Κριάρης ενημέρωσε ως προς τις τελευταίες τροποποιήσεις του Κ.Πολ.Δ. (αναλυτική αναφορά για τον νέο τρόπο διενέργειας πλειστηριασμών με ηλεκτρονικό τρόπο, ανάλυση των νέων υποδειγμάτων),
Β) η κ. Ελένη Καπότου ενημέρωσε για τις τροποποιήσεις του ΚΕΔΕ καθώς και για τις νέες αλλαγές που φέρουν οι τροποποιήσεις αυτές (αλλαγή της διενέργειας πλειστηριασμών και τον τρόπο εκτίμησης των κατασχεθέντων ακινήτων, καθώς και υποδείγματα των πράξεων ΚΕΔΕ),
Γ) ο κ. Γεώργιος Γρηγόρης ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις στην Διεθνή Ένωση Δικαστικών Επιμελητών,
Δ) ο κ. Νικόλαος Αντωνίου ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής ως προς τις ηλεκτρονικές επιδόσεις.
Η ενημέρωση των συναδέλφων είναι πρωτίστης σημασίας για την παράταξή μας και θεωρούμε δεδομένο ότι προσφέροντας τις υπηρεσίες μας προς όλους τους συναδέλφους – είτε διαδικτυακά είτε οργανώνοντας ημερίδες πληροφόρησης και ανάλυσης θεμάτων που μας αφορούν -προσφέρουμε ώστε να πράττουμε τα ορθά και σύννομα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Σε όσους συναδέλφους δεν μπόρεσαν να παραυρεθούν στην ημερίδα , τους ενημερώνουμε ότι στην σελίδα της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ βρίσκονται αναρτημένα κείμενα και σχόλια ως προς τις τελευταίες τροποποιήσεις του ΚΠολΔ και του ΚΕΔΕ, καθώς και υποδείγματα που συντάχθηκαν από τους συναδέλφους της παράταξης προς διευκόλυνση όλων μας.

Τέλος ευχαριστούμε όσους συναδέλφους παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας της
παράταξής μας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)