ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Παραίτηση μέλους του Δ.Σ. για λόγους ευθιξίας – Αποχώρηση αντιπροσώπου και Προέδρου Συλλόγου της περιφέρειας από τη συνεδρίαση της ΟΔΕΕ

Σίγουρα δεν τα μάθατε. Δεν σας έγινε γνωστό ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας παραιτήθηκε μέλος του Δ.Σ. για λόγους ευθιξίας.

Είχε προηγηθεί υβριστικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της παράταξης του Προέδρου του Συλλόγου για την συνάδελφο Μαρία Μπρουζούκη, μέλος του Δ.Σ. Η Μαρία Μπρουζούκη στην επιστολή της παραίτησής της, δηλώνει ότι δεν μπορεί να κάθεται στο τραπέζι των συνεδριάσεων με ανθρώπους που, στην ιστοσελίδα τους, υβρίζουν και σπιλώνουν υπολήψεις.

Αφήνει δε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής της στη Δικαιοσύνη για την προστασία της τιμής και της υπόληψής της.

Προφανώς, μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας τί σημαίνει μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αποζημίωση, λόγω ηθικής βλάβης όχι μόνο στον γράφοντα αλλά και σ’ αυτούς που είναι διαχειριστές και υπεύθυνοι για την ιστοσελίδα.

Σημειώνουμε, ότι άλλο πράγμα είναι να απευθύνεσαι στο συνδικαλιστή για συνδικαλιστικά του ατοπήματα και να είσαι οξύς στην κριτική σου και άλλο να προσβάλεις τον άλλον προσωπικά ως άνθρωπο.

Δεν σας έγινε επίσης γνωστό, ότι αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος Συλλόγου της περιφέρειας στην πρόσφατη ολομέλεια του Οκτωβρίου, σηκώθηκε και αποχώρησε αγανακτισμένος από τη συνεδρίαση, για τον τρόπο που συζητούνταν (και μεθοδεύονται κατά συνέπεια) σοβαρά ζητήματα του κλάδου δηλώνοντας ότι κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυναντήσει στα 25 χρόνια παρουσίας του στην Ομοσπονδία.

Χρειάζονται, λέτε, περισσότερα λόγια για να καταλάβετε που οδηγούμαστε;

Συντακτική Επιτροπή

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)