Δ.Ο.Υ. Αττικής

Συνάδελφοι, σε συνέχεια της προσπάθειάς μας για να διευκολύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητα όλων μας, σας παραθέτουμε λίστα με τις αρμοδιότητες, διευθύνσεις και τηλέφωνα των Δ.Ο.Υ Αττικής.

[wpdatatable id=5 table_view=regular]

[wpdatatable id=4 table_view=regular]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η χωρική αρμοδιότητα για τις Δ.Ο.Υ. (Διεύθυνση -ονομασία οδού- ανά Δ.Ο.Υ.) είναι ορατή στην ηλεκτρονική σελίδα της Α.Α.Δ.Ε : www.gsis.gr

ΒΗΜΑΤΑ για εύρεση : www.gsis.gr / ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Δ.Ο.Υ. / ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Δ.Ο.Υ. τόσο για τον Νομό Αττικής όσο και για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας καθώς και των Δήμων όπως αυτοί έχουν συγκροτηθεί σύμφωνα με το Ν. 3852/2010 (Καλλικράτης).

Συνέλη Ανδριανή

Αγαπητοί συνάδελφοι η δουλεία που κάνατε είναι καταπληκτική, αλλά καλά θα ήταν να υπάρχει σε PDF (τουλάχιστον σε όσων τα mail έχετε την καλοσύνη να στέλνετε τις ενημερώσεις σας) ώστε να μπορούμε να την τυπώσουμε. Ευχαριστώ

Γιώργος Γρηγόρης

Εκ μέρους της Συντακτικής Ομάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την συνάδελφο Ελένη Καπότου, που με την επιμέλεια και φροντίδα της συνέδραμε για την ολοκλήρωση αυτού του ιδιαίτερα χρήσιμου “εργαλείου”
Η συνέχεια -των προσπαθειών μας – επι της οθόνης σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)