ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΔΕ

Σε πανηγυρικό κλίμα στις 6-7-2017, έγινε ομόφωνα από την ειδική ολομέλεια της ΠΡΟΣΥΔΕ, η εκλογή του νέου Προέδρου της.

Ο νέος Πρόεδρος είναι ο Μιχάλης Κανέλλος, Δικαστικός Επιμελητής της Περιφέρειας του Εφετείου Πειραιά. Είναι μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΔΕΕ και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Ο Μιχάλης Κανέλλος παίρνει τη θέση του Ευθυμίου Πρεκετέ, ο οποίος ήταν Πρόεδρος της παράταξης επί 17 συνεχή χρόνια και αποχωρεί στο τέλος του χρόνου, λόγω συνταξιοδότησης.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΡΟΣΥΔΕ καθώς και μία διευρυμένη Γραμματεία 22 ατόμων, η οποία θα απαρτίζεται (εκτός από τον Γραμματέα, τον αναπληρωτή Γραμματέα, τον Ταμία) και από 2 Αντιπροέδρους, στόχο θα έχουν άμεσα την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των δικαστικών επιμελητών, ώστε να συμβάλλουν αποφασιστικά στη λύση των επαγγελματικών και όχι μόνο προβλημάτων.

Επιπλέον, θα αγωνιστούν για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας μας, το κύρος των οποίων επλήγη ανεπανόρθωτα το τελευταίο διάστημα.

Συντακτική Επιτροπή

Ειρηνη Ζαμπετακη

Συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλος! Εύχομαι και ελπίζω τα καλύτερα , όχι μόνο για την ΠΡΟΣΥΔΕ αλλά κυρίως για τον κλάδο ολόκληρο !!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)