Η ενημέρωση της παράταξής μας

Σε μία κατάμεστη αίθουσα έγινε η ενημέρωση της παράταξής μας

Το αδιαχώρητο υπήρξε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 8-10-2014, στην ενημέρωση που έγινε από την παράταξή μας για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο εν όψει και της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 16-10-2014.

Όρθιοι πολλοί συνάδελφοι παρακολούθησαν επί δύο σχεδόν ώρες, την παρουσίαση και την ανάλυση όλων των θεμάτων από τον Πρόεδρο της παράταξης και Πρόεδρο της ΟΔΕΕ Ευθύμιο Πρεκετέ και από τον Διονύση Κριάρη, Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Δικαστικών Ένωσης και πρώην Πρόεδρο της ΟΔΕΕ για τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη που αφορούν το λειτούργημά μας. Στο τέλος ετέθησαν ερωτήματα και προβληματισμοί από τους συναδέλφους και έγινε μία γόνιμη συζήτηση.

Οι νέοι ήταν παρόντες στην ενημέρωση

Η ικανοποίησή μας είναι μεγάλη διότι η προσπάθεια μας να μπολιάσουμε το συνδικαλιστικό μας χώρο με ηλικιακά νέους, φρέσκους, πετυχημένους «κανονικούς» συνδικαλιστές δίχως δουλικές συμπεριφορές και ροπές σε πελατειακές συναλλαγές, πετυχαίνει. Ήταν πολλοί απ’ αυτούς παρόντες.

Νέοι και άφθαρτοι δικαστικοί επιμελητές. Ιδιότητες που αποτελούν τεράστιο προσόν στον συνδικαλισμό. Μπορεί να έχει κάποιος όποια γνώμη θέλει για τις απόψεις ή τις ικανότητές τους, αλλά δεν μπορεί να τους προσάψει ότι φέρουν το παραμικρό μερίδιο ευθύνης για μία άσχημη ενδεχομένως κατάσταση που θα παραλάβουν.

Θα συνεχιστεί από εμάς τους παλαιότερους μία γενναία προσπάθεια αφύπνισης και αυτοοργάνωσης των άφθαρτων, συνειδητοποιημένων νέων συναδέλφων, σοβαρών προσώπων με ευανάγνωστη και έντιμη γραφή, που δεν θα προστρέχουν να καλύψουν ένα προηγούμενο καθεστώς φαυλότητας, συναλλαγής και ατιμωρησίας, και να ποζάρουν σε φωτογραφίες με το παλιό και το φθαρμένο αλλά θα έχουν στόχο την αναβάθμιση του Κλάδου και όχι την ψηφοθηρική συνδιαλλαγή.

Θα συνεχίσουμε με την ενεργοποίηση στα κοινά έντιμων νέων δικαστικών επιμελητών με γνώση, ευθυκρισία και κυρίως ηθική.

Γιατί νιώθουμε την ανάγκη να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι ήλθε η ώρα στο συνδικαλιστικό μας χώρο να συνυπάρξουν το παλιό και το νέο, η νεανική ορμή και η εμπειρία, αλλά με οδηγούς στο τιμόνι τους νέους. και τους μεγαλύτερους – παλιότερους πίσω τους να τους δείχνουν με ποιο τρόπο πρέπει να πορεύονται προκειμένου να πετυχαίνουν στόχους και όχι να καπηλεύονται τις επιτυχίες των άλλων.

Άδειες δακτυλίου για δικαστικούς επιμελητές

Άδειες δακτυλίου θα εκδοθούν για Δικαστικούς Επιμελητές. Μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Ομοσπονδίας όπου θα προσκομίσετε φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας του οχήματός σας και θα συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)