ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

Μεταθέσεις Δικαστικών Επιμελητών

Όπως είναι γνωστό, κατ’ άρθρο 42 Κώδικα Δικαστικών Επιμελητών, οι αιτήσεις για μετάθεση σε κενή οργανική θέση άλλου Πρωτοδικείου υποβάλλονται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης κατά το μήνα Σεπτέμβριο.

Έτσι λοιπόν και φέτος ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Α.- Οι κενωθείσες οργανικές θέσεις – επίσημα και δημοσιευμένες στο ΦΕΚ – στο Πρωτοδικείο της Αθήνας είναι ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (15) και στο Πρωτοδικείο του Πειραιά ΤΡΕΙΣ (3).

Β.- Οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί – με τα στοιχεία της 2ας Οκτωβρίου 2014 που γνωστοποιήθηκαν από το Υπουργείο – είναι για το Πρωτοδικείο της Αθήνας ΕΝΝΕΑ (9) ενώ ΔΥΟ (2) έχουν δηλώσει και τα δύο Πρωτοδικεία. Θα κληθούν να επιλέξουν ένα εξ αυτών. Όποιο και να επιλέξουν δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

Γ.- Κοιτάζοντας απλά τους αριθμούς θα δει κανείς πως ΟΛΕΣ οι αιτήσεις θα καλυφθούν και επιπλέον θα παραμείνουν και κενές θέσεις που θα μεταφερθούν στο διαγωνισμό του επομένου έτους.

Οι γνωστοί «πολιτικάντηδες» θα τρέξουν να σας «πουλήσουν υποχρέωση» λέγοντας: «σου έκανα τη μετάθεση γράψου στην παράταξή μου». Η ενημέρωση λοιπόν που σας κάνουμε στόχο έχει να γνωρίζετε το εξής απλό: ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ – ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΡΗ – ΜΕΤΑΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ………

(Για την επαλήθευση των λεγομένων μας, απευθυνθείτε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.)

Σε όλους εσάς λοιπόν που μετατίθεσθε και που από την 1η Ιανουαρίου θα υπηρετείτε είτε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας είτε σε αυτό του Πειραιά – καλή δύναμη και πολύ δουλειά.

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)