Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τη λύση χωρίς αυτούς;

Αν πιστέψεις ότι θα σε πατήσουν, θα σε κάνουν λιώμα

 Κ. κ Συνάδελφοι,

 Ούτε λεπτό της ώρας δεν περισσεύει πια για χάσιμο! Η αποδοκιμασία, η οποία εξελίσσεται σε πλειοψηφική στάση, αποζητά έκφραση στην ενημέρωση και την βρίσκει στην ΠΡΟΣΥΔΕ.

 Δεν είναι μόνον ότι -αποδεδειγμένα πια- μία σύμβαση που ήρθε στα χέρια μας και μία καταγγελία που την συνόδευσε, πήρε τον δρόμο της προς την Εισαγγελία. Είναι κυρίως η επανάληψη της αθλιότητας των εταιρειών διαχείρισης, των αστικών εταιρειών και των επικεφαλής τους να ζητούν να μονοπωλήσουν την δουλειά και να περιορίσουν τον κλάδο στο γραφεία τους υπαλληλοποιώντας συναδέλφους∙ και, αφού πάρουν το πακέτο, να απολαμβάνουν την εξουσία του ‘εγώ’ τους (όχι όμως και τις ευθύνες της). Και μόλις δουν ότι πλησιάζει η καταστροφή, στην οποία έχουν οδηγήσει οι ίδιοι, να προκαλούν και να θέλουν να «πετάξουν το μπαλάκι» στην εξέδρα .

 Από αυτό το κατεστημένο που παίζει στη πλάτη μας, χρειαζόμαστε μια και μόνη πληροφορία: είσαστε κ. Μήτση διατεθειμένος να το φτάσετε μέχρι το τέλος το θέμα της εταιρείας CONVENTUS του μεγαλομετόχου κ. Καραμάνογλου, με τους παράλογους, όσο και ταπεινωτικούς όρους σύμβασης ;;;

 Τους όρους που εξανεμίζουν την ανεξαρτησία του Δικαστικού Επιμελητή και τον καθιστούν εκτελεστή συγκεκριμένων εντολών. Τους όρους που την προμήθεια την βαφτίζουν έξοδα διαχείρισης, με σκοπό το κέρδος !     
Στη πραγματικότητα, δεν περιμένουμε ούτε αυτή την απάντηση.

 Επειδή δεν την έχουν και για αυτό ακριβώς δεν θέτουν καν ο ένας στον άλλο αυτό το καίριο ερώτημα ! Χρωστάμε λοιπόν εμείς μια απάντηση στο εαυτό μας. Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τη λύση χωρίς αυτούς;

 Να πάρουμε δηλαδή την τύχη στα χέρια μας, πριν η παράταση της σιωπής μας, μας κάνει συμπαίκτες τους!

Υ.Γ για την ιστορία:

Καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στοιχείων της Εταιρείας με την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», με διακριτικό τίτλο «Ν.Σ.Κ. ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ» και αριθμό ΓΕΜΗ 008789301000.

Σκοπός της ως άνω εταιρίας, μεταξύ άλλων, είναι η αγορά, πώληση, εκμετάλλευση ακινήτων, μεσιτεία, έκδοση ημερήσιου τύπου, διοργάνωση εκδηλώσεων, διανομή εφημερίδων, διαχείριση ξενοδοχείων, ντίσκο, καφέ, κέντρων διασκέδασης, όπως επίσης και η αγορά και εκμετάλλευση δρομώνων ίππων κ.λ.π.

Στην ως άνω εταιρία ο κ. Καραμάνογλου κατέχει τις 1231 από το σύνολο των 1251 μετοχών.

Προς γνώση και προβληματισμό……

Με εκτίμηση

Ο Γραμματέας

Μιχάλης Κανέλλος

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)