ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ….ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

Μετά τις σεισμικές δονήσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη της ΠΡΟΣΥΔΕ για τις αντιδεοντολογικές ενέργειες και πρακτικές «συναδέλφου» συνεδρίασε χθες (7-12-2016) το Δ.Σ. του Συλλόγου της Αθήνας, για να συζητήσει, μεταξύ άλλων θεμάτων, και την καταγγελία μας.

Το πρώτο πράγμα που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι η μεθόδευση του Προέδρου κ. Μήτση, ο οποίος κάλεσε τον «συνάδελφο» για να δώσει … τάχα … εξηγήσεις για τις ενέργειές του.  Οι “υποτιθέμενες” εξηγήσεις του κυρίου αυτού μπορούν να χαρακτηρισθούν μόνο με μια λέξη: «ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ».

 Έφτασε μάλιστα στο έσχατο σημείο πρόκλησης και θράσους λέγοντας προκλητικά προς τον κ. Παπακωνσταντίνου «δεν θα σας τιμήσω κ. Παπακωνσταντίνου» (εκλεγμένος συνάδελφος με το ψηφοδέλτιό μας), στη περίπτωση που ανατεθεί σ’ αυτόν η διερεύνηση της (ενδεχόμενης) πειθαρχικής παράβασης.

Ο κ. Μήτσης, πρόεδρος του Συλλόγου, έμενε ατάραχος σε τέτοια κατάφορη προσβολή του Οργάνου του οποίου προεδρεύει…. και το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται και να προστατεύει. Αλλά σιγά μη στεναχωρηθεί ο φίλος….

Τέτοια κατάντια και ξεπεσμός της συνδικαλιστικής συμπεριφοράς!!!

Τελικά, ο Μήτσης γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να αποφύγει το μοιραίο, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ στη λήψη απόφασης για απευθείας παραπομπή της καταγγελίας στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω…

Για την ιστορία: Ο «συνάδελφος» αυτός δεν αρνήθηκε τίποτα από τα καταγγελόμενα, τα υπερασπίστηκε σθεναρά, δήλωσε πως «αυτός που διαπραγματεύεται τη σύναψη οικονομικής συμφωνίας με πελάτες δεν είναι εκτελεστικός διευθυντής αλλά κάτι άλλο… κάτι που δεν απαγορεύεται…  Τέλος πάντων – μπορεί να είναι έτσι, μπορεί κι αλλιώς – Τα υπόλοιπα θα μας τα πει ο Εισαγγελέας…

Δεύτερη παρατήρηση που θέλουμε να κάνουμε….. είναι οι «μουγγοθόδωροι».!!!  Τι βομβαρδισμός κατάθεσης απόψεων και τοποθετήσεων βρε παιδί μου ήταν αυτός από τα εκλεγμένα μέλη της παράταξης του Μήτση, του “νέου και ελπιδοφόρου”.  Μούγκα στη στρούγκα…!!!

Στην υπόθεση προσέφερε στοιχεία έτερος συνδικαλιστής, επικεφαλής άλλης παράταξης, καταθέτοντας στοιχεία για εταιρεία ΜΜΕ (εφημερίδα) που συνδέεται με τον «συνάδελφο» (σας είχαμε γράψει για τις φήμες που κυκλοφορούν).  Θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως, ναι μεν υπάρχει η νομική προσέγγιση, αρκετών νομικών, πως αν κάποιο φυσικό πρόσωπο κατέχει το 97% εμπορικής επιχείρησης συνακόλουθα έχει και αυτός αποκτήσει την εμπορική ιδιότητα αλλά, εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά.  Το ίδιο το φυσικό πρόσωπο, ομολογεί δια του καταστατικού της εταιρείας του πως ασκεί εμπορικές πράξεις (αφού μπορεί – μόνος αυτός – να διαπραγματεύεται για τη σύναψη συμφωνίας αυτής της ανώνυμης εταιρείας – … τόσο απλά και με τόσο θράσος !!! και κατ’ αυτόν και κατά όσων, πιθανόν,  μεθοδεύουν την υποστήριξή του, όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να συμφωνήσουμε. Ας είναι… στον Εισαγγελέα κύριοι, στον Εισαγγελέα.

Θέλουμε, τέλος, να εξηγήσουμε, κάτι αυτονόητο και προφανές σε εμάς, όχι όμως και σε κάποιους εκλεγμένους:  i.- Αναφερθήκαμε σε συνεταίρο του «συναδέλφου» στην αστική εταιρεία τους. Κάποιοι δεν κατάλαβαν γιατί. Ακούστε κύριοι. Η μεγάλη πηγή ύλης θα δώσει στην εταιρεία ενημέρωσης οφειλετών του «συναδέλφου» χιλιάδες επιδόσεις. Οι μισές προορίζονται για την περιφέρεια (εξού και οι πρόστυχες συμβάσεις που καταγγείλαμε), οι άλλες μισές προορίζονται για το Λεκανοπέδιο. Αυτές ποιος θα τις επιδώσει ;;; ο χ’, ο ψ’, ο ζ’ ή η αστική εταιρεία του «συναδέλφου»;;; ξέρετε σ’ αυτήν που ο (νέος, ωραίος και ευθυτενής) υποψήφιος στο «νέο και ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο» του Μήτση είναι συνεταίρος του «συναδέλφου».  Βλέπετε κάτι εξόφθαλμο ;;;

ii.- Φώναζε, βέβαια, κάποιος και ψέλλισε κάποιος άλλος, βέβαια, πως στο παρελθόν δεν έκανε καταγγελία η ΠΡΟΣΥΔΕ, για τέτοιου είδους φαινόμενα.  Επειδή και οι φωνές και οι ψίθυροι είναι εύκολοι και αρέσουν σε κάποιους – όχι σε εμάς – απλά τους ρωτάμε.     Πότε στο παρελθόν είχε βρεθεί αξιόπιστο στοιχείο (όχι φήμες για την πεθερά ή τον τρίτο εξάδελφο κάποιου) και δεν αξιοποιήθηκε ;;; Αντιθέτως κάτι θυμόμαστε για άλλο περιώνυμο “άλλοτε” συνάδελφο. Όταν βρέθηκαν στοιχεία (ανακαλύφθηκαν από μέλη (και της τότε και της τώρα) ΠΡΟΣΥΔΕ για παράνομες ενέργειες δικές του και συνεργατών του…. Άμεσα και «χωρίς αναισθητικό» καταγγέλθηκε από την ΠΡΟΣΥΔΕ…. Για προσπαθήστε να μας θυμίσετε κάτι που εμείς ξεχνάμε και εσείς θυμάστε….. Αν όχι … ησυχία.

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)