ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

Πληροφορηθήκαμε από αγανακτισμένους συναδέλφους της Περιφέρειας για ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας που τους αποστέλλεται τις τελευταίες ημέρες από «συνάδελφο» της Αθήνας ο οποίος έχει συστήσει πρόσφατα Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις και τους ζητάει προμήθεια(!!!!) για κάθε πράξη επίδοσης 3,50 ευρώ και για κάθε πράξη εκτέλεσης 5% επί του καθαρού ποσού!!! Αφού βρήκαμε και το νόμιμα δημοσιευμένο στο Γ.Ε.ΜΗ. έγγραφο σύστασης της εταιρίας αυτής, η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. που θεωρεί καθήκον της να υπερασπίζει τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων, με την εντιμότητα που πάντα τη διέκρινε και χωρίς δεύτερες σκέψεις, κατέθεσε σήμερα ΑΙΤΗΣΗ και στα δύο θεσμικά μας όργανα δια των εκλεγμένων της σ’ αυτά, τα οποία σας παραθέτουμε κατωτέρω μαζί με το Ιδιωτικό Συμφωνητικό και τη σύσταση της εταιρίας, για να λάβετε γνώση για το σοβαρό αυτό ζήτημα που ανέκυψε. Η Παράταξή μας δεν εκμαυλίζεται, δεν ξεπουλιέται και πάντα λειτουργεί αστραπιαία, με κύρος, αξιοπρέπεια και απόλυτη γνώση της ευθύνης που έχει απέναντι στον Κλάδο, κάτι το οποίο απέδειξε όλα τα προηγούμενα χρόνια κι έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται. Διαβάστε, λοιπόν, την αίτησή μας και τα επισυναπτόμενα έγγραφα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. …


Κατεβάστε το PDF πατώντας εδώ

skmbt_c55216120216100


Κατεβάστε το PDF πατώντας εδώ

skmbt_c55216120216090

Συντακτική Ομάδα

Ναι αγαπητέ Παναγιώτη, συνεταίρος του “συναδέλφου” αυτού ήταν υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του κ. Μήτση. Νέος, ωραίος και ευθυτενής!!!
Βλέπετε τώρα, πως αποκαλύπτεται ” το νέον και ελπιδοφόρον” [έτσι δεν εμφανίστηκαν όλοι αυτοί οι κύριοι και κυρίες;;;] που πούλαγε η παράταξη του κ. Μήτση προ των εκλογών;;; Βλέπετε πως οι εμπλεκόμενοι-διαπλεκόμενοι αυτού του “ψεύτη ντουνιά” αποκαθηλώνονται (λίγος χρόνος χρειάζεται) ;;; Πέραν όμως τούτου, φίλε Παναγιώτη, στα δικά μας αυτιά έχει φτάσει και κάτι άλλο, πως ο “συνάδελφος” αυτός έχει στην ιδιοκτησία του (;;) κι άλλη εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε άλλο επαγγελματικό χώρο, ο οποίος, όμως, μπορεί να χρησιμοποιείται για εκμετάλλευση της νομής της εξουσίας και συγκεκριμένα της νομής της επαγγελματικής μας ύλης [το ψάχνουμε, μπορεί να είναι έτσι…μπορεί κι αλλιώς]… οψόμεθα εις Φιλίππους!!!

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΑΝΗ

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, η οποία ξεκίνησε από την αγανάκτηση ενός συναδέλφου και την απόφαση του να κοινοποιήσει τα έγγραφα αυτά που είχε στα χέρια του.
Θαυμάζω όμως και την τόλμη της παράταξής σας η οποία προχώρησε όχι μόνο στην δημοσίευση τους αλλά και σε περαιτέρω έρευνα φέρνοντας στην επιφάνεια καινούρια στοιχεία για αυτό το «σκάνδαλο».
Καλή συνέχεια…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΓΚΑΣ

Μπορείτε να με ενημερώσετε εάν, όπως ακούγεται, αληθεύει ότι εταίρος στην Αστική Εταιρεία του εν λόγου “ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ” ήταν υποψήφιος με την παράταξη του κυρίου Μήτση στις πρόσφατες εκλογές;
Σ’αυτή την περίπτωση λοιπόν ποιά τα συμπεράσματα ενός καλόπιστου παρατηρητή;
Μάλλον βαδίζουμε με την νέα ηγεσία του Συλλόγου μας και της Ομοσπονδίας σε νέες εποχές,εάν δεν κινηθούν αποτελεσματικά, όπου κάθε Επιμελητής θα έχει και τον προσωπικό του “ΝΤΑΒΑΤΖΗ” στον οποίο θα δίνει και το ανάλογο ποσοστό ώστε να μπορεί να δουλέψει….. με λίγα λόγια θα γίνουμε σύγχρονες πουτ…ες!!!!
Παρακάτω παραθέτω δύο λόγια που είχα γράψει κάτω από την φωτογραφία μου σαν υποψήφιος Σύμβουλος με την παράταξη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. στις τελευταίες εκλογές.
“Χτίσε τα δικά σου όνειρα, αλλιώς κάποιος άλλος θα σε προσλάβει για να χτίσει τα δικά του”.

Δημήτρης Γέμελος

Νέα ήθη στον κλάδο. Ιδιωτικά Συμφωνητικά Συνεργασίας με μεσιτική αμοιβή (εμείς εδώ στον Πειραιά, λόγω τρούμπας , αλλιώς τη λέμε) και ποινικές ρήτρες σε περίπτωση καθυστέρησης ενημέρωσης της «πατρόνας». Εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων και δανείων, που εκ του νόμου δεν μπορούν να μετακυλύουν την αμοιβή διαχείρισης στον υπόχρεο καταβολής της απαίτησης, στήνουν κερδοφόρες επιχειρήσεις χρηματοδοτούμενες από την εργασία των συναδέλφων . Εκτός όμως από νέα ήθη, ο κλάδος διαθέτει και μία «Νέα», όπως θέλει να αποκαλείται, συνδικαλιστική ηγεσία. Περιμένουμε λοιπόν από τις διοικήσεις του κλάδου (Συλλόγους και Ομοσπονδία) να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξουν ότι ασκούν διοίκηση προς το συμφέρον των πολλών.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΡΒΟΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Αφού σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας, θέλω να σας σημειώσω ότι το λάθος του “Συναδέλφου” Καραμάνογλου είναι ότι αυτά τα ζητάει εγγράφως. Όπως είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, η συγκεκριμένη πρακτική ισχύει εδώ και χρόνια ( ατύπως ) από άλλους “Συναδέλφους” που έχουν αντίστοιχες εταιρείες. Απλά αυτοί δεν έκαναν το λάθος να διατυπώσουν εγγράφως την συμφωνία με τον αντισυμβαλλόμενο Συνάδελφο της Περιφέρειας και να δρουν εν κρυπτώ και παραβύστω. Η πιάτσα όμως βουίζει πολλά χρόνια και μην μένουμε κατάπληκτοι από την ενέργεια του Καραμάνογλου.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΡΒΟΣ

Συντακτική Ομάδα

κ. Ζερβέ, και τα δικά μας, όπως και τα δικά σας, αυτιά έχουν ακούσει πολλά κατά το παρελθόν…εγγύς ή απώτερο.

Πλην όμως η αποθράσυνση ξέφυγε κάθε ορίου και η πεποίθησή μας είναι πως κάποιοι ή κάτι την βοήθησαν σε αυτό.

Η αποκάλυψη παραβατικότητας, γενικά, πρέπει και να αποδεικνύεται. Εμείς δεν αρεσκόμαστε στις φωνές, στις κραυγές και στις κατάρες…

Θέλουμε αποδείξεις. Μόνο έτσι μπορεί να κτυπηθεί το κακό. Όλα τα άλλα είναι “νάχαμε να λέγαμε” και να υπεξαιρούμε ψήφους…

Μην ξεχνάτε πως και στο παρελθόν ακούγονταν σημεία και τέρατα για “μη απόδοση” του παρακρατήματος του μερίσματος από άλλους “συναδέλφους” αλλά η ΠΡΟΣΥΔΕ κατάφερε και τους αποκάλυψε και έτσι εξαναγκάσθηκαν να αποδώσουν μαζεμένο “το ξεχασμένο παρακράτημα”!!!

Έτσι είναι μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… τρεις και η κακή του μέρα!!!

Το ίδιο νομίζουμε λέει ο λαός μας και για τον ψεύτη…

Συντακτική Ομάδα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)