Γιατί κατέβασαν το άρθρο από την ιστοσελίδα τους;

untitledΔεν θα ασχολιόμασταν με τον Καζάκη και τον Μήτση (οι αντιπρόσωποι έλαβαν πρόσφατα την  – προσέξτε – από ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (!!) εισήγησή του Μήτση για να συζητήσουν στην ολομέλεια του Οκτωβρίου – άραγε και εδώ πάλι λάθος έκανε στο μέτρημα των μηνών;) σήμερα αν δεν συνέβαινε κάτι το οποίο όπως θα αντιληφθείτε όλοι και όχι μόνο εμείς, είναι ύποπτο και ταυτόχρονα θλιβερό.

Κατέβασαν από την, πάμφτωχη σε άρθρα, ιστοσελίδα της Συμμαχίας (ο Θεός να την κάνει) το άρθρο του Καζάκη, το οποίο είχε γραφεί με συναίνεση (ή την παρότρυνση…) του Μήτση, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρεται στο άρθρο 51, και αναρωτιέται ότι όποιος ονειρεύεται το άρθρο 51, τούτο δεν είναι άρρωστο; Και το κατέβασμα λίγες ημέρες πριν την ολομέλεια της Ομοσπονδίας, όπου θέμα ημερήσιας διάταξης είναι το άρθρο 51, δεν είναι ύποπτο; Ή άρχισαν να μοιράζουν ξανά σανό;

Να το διευκρινίσουμε ακόμη μια φορά.

Το συνδικαλιστικό «ποιόν» του Καζάκη είναι γνωστό σε όλους και δεν δίνουμε πλέον σημασία.

Ούτε αν έχει απέχθεια σε ορισμένους, ούτε αν είναι απεχθής ο ίδιος σε κάποιους άλλους. Ούτε βεβαίως έχουν ειδικό βάρος οι … κριτικές του για νέους συνδικαλιστές (η αλήθεια όμως είναι ότι είναι εξαιρετικοί δικαστικοί επιμελητές που αγαπούν τον κλάδο και αγωνίζονται γι’ αυτόν και όχι για τον εαυτό τους).

Τον σφιχτό συνδικαλιστικό εναγκαλισμό του Καζάκη με τον Μήτση θέλουμε να αναδείξουμε, διότι εκτός των άλλων, έχουν κι ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν πολλούς, για πολύ. Ο ένας για να «αρπάξει ψήφους», ο άλλος για να βγάζει ως απωθημένο το αποτυχημένο συνδικαλιστικό του παρελθόν.

Λυκοφιλίες λοιπόν ή καλύτερα «Λυκοσυμμαχία».

Οι «Μήτσηδες» θα βρίσκουν πάντα «Καζάκηδες» και «πληρωμένους κονδυλοφόρους», ώστε να συνεχίζουν να μοιράζουν σανό. Μόνο που οι ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ, το ξαναείπαμε, δεν τρώνε σανό.

Επειδή όμως αυτή η παράταξη της ΠΡΟΣΥΔΕ με τα νέα παιδιά είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να γκρεμιστεί ό,τι κτίστηκε με πολύ κόπο τα προηγούμενα χρόνια στον κλάδο, δημοσιεύει το άρθρο αυτό του Καζάκη σκαναρισμένο (βλέπετε ότι το … ντοκουμέντο το έχουμε κρατήσει εμείς) και λέμε δυνατά για να ακουστεί καλά στους πιο πάνω και τους παντός είδους ετερόκλητους συμμάχους.

Μπορεί να θεωρούν ως αξίωμα στο συνδικαλισμό, ότι μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.

Δημοσιεύουμε το άρθρο του Καζάκη σκαναρισμένο όπως ακριβώς ήταν στην ιστοσελίδα της Συμμαχίας από τις 10 Μαΐου 2016 μέχρι πριν λίγες ημέρες.

%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%be%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%83

Κώστας Κοττικιάς

Η κα. Μπρουζούκη του επίμαχου άρθρου και κυρίως των σχολίων που το συνοδεύουν, ουδεμία σχέση έχει με την Μαρία που εγώ γνωρίζω. Οργανωτική και με το βλέμμα στραμμένο προς τα εκεί που πρέπει να κοιτά ο κλάδος. Σταθερή στις θέσεις της και σκληρή όπου χρειάζεται. Σε κάθε περίπτωση, η στόχευση του άρθρου κι η χρονική συγκυρία δημιουργούν κάποια εύλογα ερωτήματα.

Δημήτρης Γέμελος

Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω το άρθρο της κ. Σταθονίκου με τις νουθεσίες της προς τη κ. Μαρία Μπρουζούκη ,(πάει το Μαράκι μου) για καλύτερη ενημέρωση ούτε και με τις προτροπές της για στήριξη του εκλεγμένου προέδρου (τι άλλο θα ακούσουμε;) , πιθανότατα υπάρχει όρος στο «συμβόλαιο» για τη θέση του Γ.Γ. της παράταξης που διοικεί τον κλάδο να απαξιώνει κάθε τοποθέτηση, άποψη ή προσωπικότητα αντίθετη με αυτήν του Προέδρου. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ γιατί διαβάζοντάς το δεν βγαίνει και νόημα , έχει μπερδέψει η αρθρογράφος τη Μαρία με τη συντακτική ομάδα , τις άδειες δακτυλίου με την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και κατά πόσο είναι εφικτή η αγορά του από τους συναδέλφους, τα αθλήματα του στίβου , κατά κανόνα ατομικά με τα ομαδικά , την ανερυθρίαστη μεταβίβαση ευθυνών στις γραμματείς του Συλλόγου για ανακοινώσεις που υπογράφει ο ίδιος ο πρόεδρος κτλ . ένα άρθρο δηλαδή «Τι κάνεις Γιάννη ; Κουκιά σπέρνω».
Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω , μέχρι που διάβασα το σχόλιο του κ. Καζάκη. Ναι … του αγαπητού συναδέλφου, εκείνου που το άρθρο του ,μα τι λέω; Το συγγραφικό έπος «Πρώτα να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι» είχε φιλοξενηθεί στο ίδιο site. Ισχυρίζεται λοιπόν,(πιθανότατα από την καθημερινή συναναστροφή μεταξύ τους) ότι γνωρίζει την «κυρία» από παλιά και της αποδίδει διάφορους χαρακτηρισμούς , κρίνοντας κατά πάσα πιθανότητα εξ ιδίων τα αλλότρια .
Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας λοιπόν κ. Καζάκη , για τον χαραχτήρα, το ήθος και την αξία της ΚΥΡΙΑΣ καλό θα είναι να διαβάσετε τι λέει ένας πραγματικός της φίλος . Ναι πρόκειται για άτομο ντοπαρισμένο με τη ζωή, ειδικά από τότε που έχασε τον σύζυγό της και μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά , φανατισμένο με τη νομιμότητα , ειδικά από τότε που κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι οι νόμοι υπάρχουν για να παραβιάζονται , προκατειλημμένο με τους κόλακες, ειδικά από τότε που κοπάδια από δαύτους συναναστρέφονται ρουσφετολόγους, εμπαθές με τους οπορτουνιστές , ειδικά από τότε που κάποιοι χρησιμοποίησαν την παράταξη που υπηρετεί ως εφαλτήριο για την προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη , ακατάλληλο να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί σε αντίθεση με τους περισσότερους πιστεύει ότι η ενασχόληση με τα κοινά συμβαδίζει με την ηθική, βασίζεται σε ιδεολογία, διέπεται από πλαίσιο αρχών και κανόνων και έχει ως στόχο την προσφορά, κομματόσκυλο ειδικά από τότε που κάποιοι γυρολόγοι ιδιοτελείς συνδικαλιστές χρειάζονται δραμαμίνες για τη ναυτία από το πήγαινε- έλα στις διάφορες παρατάξεις . Έχει όμως και ένα ακόμα ελάττωμα , ίσως επειδή έχει βιώσει τα χειρότερα , όσο και να την βαράνε ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ … η ρουφιάνα !!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)