ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

Γιατί κατέβασαν το άρθρο από την ιστοσελίδα τους;

untitledΔεν θα ασχολιόμασταν με τον Καζάκη και τον Μήτση (οι αντιπρόσωποι έλαβαν πρόσφατα την  – προσέξτε – από ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (!!) εισήγησή του Μήτση για να συζητήσουν στην ολομέλεια του Οκτωβρίου – άραγε και εδώ πάλι λάθος έκανε στο μέτρημα των μηνών;) σήμερα αν δεν συνέβαινε κάτι το οποίο όπως θα αντιληφθείτε όλοι και όχι μόνο εμείς, είναι ύποπτο και ταυτόχρονα θλιβερό.

Κατέβασαν από την, πάμφτωχη σε άρθρα, ιστοσελίδα της Συμμαχίας (ο Θεός να την κάνει) το άρθρο του Καζάκη, το οποίο είχε γραφεί με συναίνεση (ή την παρότρυνση…) του Μήτση, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρεται στο άρθρο 51, και αναρωτιέται ότι όποιος ονειρεύεται το άρθρο 51, τούτο δεν είναι άρρωστο; Και το κατέβασμα λίγες ημέρες πριν την ολομέλεια της Ομοσπονδίας, όπου θέμα ημερήσιας διάταξης είναι το άρθρο 51, δεν είναι ύποπτο; Ή άρχισαν να μοιράζουν ξανά σανό;

Να το διευκρινίσουμε ακόμη μια φορά.

Το συνδικαλιστικό «ποιόν» του Καζάκη είναι γνωστό σε όλους και δεν δίνουμε πλέον σημασία.

Ούτε αν έχει απέχθεια σε ορισμένους, ούτε αν είναι απεχθής ο ίδιος σε κάποιους άλλους. Ούτε βεβαίως έχουν ειδικό βάρος οι … κριτικές του για νέους συνδικαλιστές (η αλήθεια όμως είναι ότι είναι εξαιρετικοί δικαστικοί επιμελητές που αγαπούν τον κλάδο και αγωνίζονται γι’ αυτόν και όχι για τον εαυτό τους).

Τον σφιχτό συνδικαλιστικό εναγκαλισμό του Καζάκη με τον Μήτση θέλουμε να αναδείξουμε, διότι εκτός των άλλων, έχουν κι ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν πολλούς, για πολύ. Ο ένας για να «αρπάξει ψήφους», ο άλλος για να βγάζει ως απωθημένο το αποτυχημένο συνδικαλιστικό του παρελθόν.

Λυκοφιλίες λοιπόν ή καλύτερα «Λυκοσυμμαχία».

Οι «Μήτσηδες» θα βρίσκουν πάντα «Καζάκηδες» και «πληρωμένους κονδυλοφόρους», ώστε να συνεχίζουν να μοιράζουν σανό. Μόνο που οι ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ, το ξαναείπαμε, δεν τρώνε σανό.

Επειδή όμως αυτή η παράταξη της ΠΡΟΣΥΔΕ με τα νέα παιδιά είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να γκρεμιστεί ό,τι κτίστηκε με πολύ κόπο τα προηγούμενα χρόνια στον κλάδο, δημοσιεύει το άρθρο αυτό του Καζάκη σκαναρισμένο (βλέπετε ότι το … ντοκουμέντο το έχουμε κρατήσει εμείς) και λέμε δυνατά για να ακουστεί καλά στους πιο πάνω και τους παντός είδους ετερόκλητους συμμάχους.

Μπορεί να θεωρούν ως αξίωμα στο συνδικαλισμό, ότι μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.

Δημοσιεύουμε το άρθρο του Καζάκη σκαναρισμένο όπως ακριβώς ήταν στην ιστοσελίδα της Συμμαχίας από τις 10 Μαΐου 2016 μέχρι πριν λίγες ημέρες.

%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%be%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%83

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)