ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ή ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ….!!!!

QMΚαι πριν το μέτρημα των ψήφων τελειώσει άρχισε η αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο αγγελιαφόρος του κ. Μήτση (και των συμμάχων του) έπιασε δουλειά και άρχισε τα μαθήματα. Ποιά μαθήματα;;; Αυτά της κωλοτούμπας, της διαστρέβλωσης, της αποκαθήλωσης προσώπων και παρατάξεων (όχι ότι είχαν ποτέ…) .

Τι έλεγε ο κ. Μήτσης (και οι σύμμαχοί του) προεκλογικά;;; Επαναφορά του παλιού ΦΕΚ αμοιβών και προστασία του ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ!!!! Τι λέει σήμερα ο κ. Μήτσης (και οι σύμμαχοί του) δια του αγγελιοφόρου τους;;; : «Το ΦΕΚ ορίζει μία ελάχιστη τιμή, όχι με ακαμψία – όπως συμβαίνει με κάθε Νόμο»………….. «Διότι εάν λάβεις ταυτόχρονα, πολλές επιδόσεις από τον ίδιο εντολέα, στην ίδια μάλιστα περιοχή, για ευνόητους λόγους δεν θα τον χρεώσεις με τον «άκαμπτο» τρόπο του ΦΕΚ. Θα είσαι περισσότερο ευέλικτος και κατά την γνώμη μου λογικός στο θέμα της συνολικής αμοιβής! Αυτό λέγεται μειοδοσία;»

Τι άλλο θα μπορούσε να λέγεται ;;;; Αγαθοεργία ή φιλευσπλαχνία;;

Πέρασαν ήδη δυο ολόκληρες εβδομάδες από την ανάρτηση αυτού του (κατά το ήμισυ τουλάχιστον) κατάπτυστου κειμένου από τον κ. Μήτση (και τους συμμάχους τους) δια του αγγελιοφόρου τους και ουδείς “εκ των επισήμως οργανωμένων στελεχών της παράταξής τους” είχε την στοιχειώδη ευθιξία να βγει {εξαπατώντας σας πάλι} να διαψεύσουν ή να δηλώσουν «απηχεί προσωπικές του απόψεις».

Τι άλλο περισπούδαστο και καινούργιο μ(σ)ας είπε ο κ. Μήτσης (και οι σύμμαχοί του) δια του αγγελιοφόρου τους…….για δείτε και θαυμάστε: «Τα ανακατεύουμε όλα επικινδύνως! Και βγάζουμε απίθανες σούπες! Κάνουμε το ΦΕΚ σημαία του συντηρητισμού και της καθυστέρησής μας! Αφού η διατεταγμένη αμοιβή μας στην πιο απλή επίδοση είναι π.χ. 25 ευρώ, όποιος δεχτεί να πάρει κάτω από 25 ευρώ είναι …μειοδότης! Τι λέ?»

Απορία 1η:- Γιατί χρησιμοποιεί ποσόν 25 € ενώ η κατώτερη τιμή ζώνης είναι 35 €;;

Τυχαίο;; δεν νομίζω….

Ακούστε λοιπόν: Πρώτος πρότεινε ως τιμή βάσης υπολογισμού αμοιβών ο κ. Μήτσης τα 25 € πέρσι. Δεύτερη έθεσε τα 25 € η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών τον περασμένο Ιανουάριο και Τρίτη κατά σειρά το έθεσε η Τρόϊκα (τον περασμένο Φεβρουάριο) η Τρόϊκα…. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ-ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ με υπογραφές και ημερομηνίες……. Τίθεται το ερώτημα: ποιος έχει σχέση με τους κακούς και προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους;; …οέο!!!

Απορία 2η: Από πού προκύπτει πως τα 35 ή τα 55 € δεν είναι άκαμπτη υποχρέωση αλλά ελάχιστη αμοιβή;;; Από ποια διατύπωση συνάγεται το συμπέρασμα πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε επιμελητή να πάρει λιγότερα αν λάβει ταυτόχρονα πολλές επιδόσεις από τον ίδιο εντολέα;;; Επί αυτού προεβλέφθη η προστασία του καταναλωτή (εντολέα) από υπερβολικές χρεώσεις… αυτό όμως – κατά πως φαίνεται – δεν αρέσει ούτε στον κ. Μήτση ούτε στους συμμάχους του ούτε και στον αγγελιοφόρο του!!!

Απορία 3η: σε τι διαφέρει αυτό που ο αγγελιοφόρος θεωρεί μειοδοσία από αυτό που δεν θεωρεί;;;

Απορία 4η: Τι εννοεί ο ποιητής με την προτροπή του να προσγειωθούμε, να εκπολιτισθούμε και να δουλέψουμε με φαντασία;;; Προφανώς να υποδουλωθούμε στις ορέξεις των λίγων συμμάχων …… και για να παραφραστούν λίγο οι γραφές της εκκλησίας αυτό που προτείνεται από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ της Συμμαχίας του κ. Μήτση είναι “ο του Σωτήρ(η)ος θάνατος

Απορία 5η: Τι ακριβώς εννοεί η σχολιάστρια του κειμένου του αγγελιοφόρου του κ. Μήτση (και των συμμάχων του) όταν γράφει: «τα λες όμορφα» είναι η ίδια που έλεγε …. Όχι πολύ παλιά….. μόλις στις 25 Φεβρουαρίου : “Θεωρώ χρέος μου να προασπιστώ τις αμοιβές μας. Θεωρώ χρέος μου…….με ταπεινότητα, ισηγορία, εργατικότητα, υπομονή, επιμονή, με ρηξικέλευθες ιδέες, συνδυάζοντας τον ενθουσιασμό της νιότης με την πείρα των πρεσβυτέρων, με συνδικαλιστικό πλουραλισμό να πατάξουμε τα κακώς κείμενα, να δώσουμε μια νέα προοπτική στον κλάδο μας και ιδιαίτερα στους νέους.” Τώρα μάλιστα γίνεσθε σαφής και για τις νέες ιδέες και για το τι ονειρεύεσθε για τους νέους συναδέλφους………….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ………..ωραία παλιά ταινία αλλά στα του μικρόκοσμού μας;;…. Κρίνετε μόνοι σας…..

Απορία τελευταία (προς ώρας) αλλά και εξήγηση: Έτερε σχολιαστή του ιδίου κειμένου δεν έχει μπερδέψει τις ιστοσελίδες ο αγγελιοφόρος. Στη σωστή σελίδα γράφει. Αυτά πρεσβεύουν, αυτά επιδιώκουν …….. εσύ έχεις μπερδευτεί (αν έχεις μπερδευτεί, γιατί άλλα έλεγες στη συγκέντρωση της ΠΡΟΣΥΔΕ που ήρθες).

Σε κάθε περίπτωση ο δικαστικός επιμελητής οφείλει να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις της εξέλιξής του, της προόδου και της ανέλιξής του στην κοινωνία των νομικών και στην κοινωνία ευρύτερα.

Οφείλει να αποδείξει πως δεν είναι μεταφορέας δικογράφων αλλά κρίκος – απαραίτητος κρίκος – της αλυσίδας της απονομής της δικαιοσύνης. Οφείλει να αποδεικνύει συνεχώς πως η αναβάθμισή του, δεν προέρχεται μόνο από το τυπικό προσόν του πτυχίου νομικής αλλά από την πραγματική ικανότητά του να διαδραματίσει το ρόλο της λειτουργικής παρεμβολής μεταξύ πολίτη και δικαστή που απαιτείται από αυτόν.

Οφείλει να σταθεί μακριά από λαϊκιστικά φληναφήματα. Δεν είναι σύντροφος με το λαό. Είναι ο εγγυητής προς το λαό πως θα εφαρμόσει το νόμο και δια αυτού του τρόπου θα προστατευθεί ο λαός. Αν ο νόμος είναι λάθος ο λαός οφείλει να επιλέξει εκείνους τους κυβερνήτες που θα φτιάξουν δικαιότερους νόμους.

Δεν είναι λύση η κατάθεση εγγράφων στο Υπουργείο για νομοθετική τροποποίηση του νόμου περί πτυχίου. Το μόνο που γίνεται είναι να γράφεται μέσα σ’ αυτά τα έγγραφα πως το επάγγελμα του δικαστικού επιμελητή είναι ελεύθερο …….ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!! Οι φωστήρες-σωτήρες-μη νεποτιστές – αγγελιοφόροι που σας καλούν να σκέφτεστε αδιαλείπτως……… «αααα γεια σου» …. ακριβώς αυτό….. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ και θα τους καταλάβετε.

Θα καταλάβετε πως αυτό που θα δηλωθεί (οσονούπω) πως «απηχεί προσωπικές του απόψεις» είναι άλλο ένα μεγάλο και χοντροκομμένο ψέμα. Ζύμωση προσπαθεί να κάνει….σου λέει: «αρχίστε να το συζητάτε και στο τέλος θα έρθει πιο γλυκά….». Θα καταλάβετε ποιος σας παραμύθιασε, ποιος σας χάϊδεψε την πλάτη και τα αυτιά και ποιος σας έλεγε την ωμή αλήθεια. Την προσγειωμένη αλήθεια, τη δύσκολη. Οι Έλληνες δικαστικοί επιμελητές είναι για τα δύσκολα. Εκεί μπορούν να αποδώσουν, να αναδειχθούν και να μεγαλουργήσουν… όλα τα άλλα αφήστε τα για τους αγγελιοφόρους και τους συν αυτώ.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΑΝΗ

DO I MISS SOMETHING????????
«….Δεν είναι λύση η κατάθεση εγγράφων στο Υπουργείο για νομοθετική τροποποίηση του νόμου περί πτυχίου. Το μόνο που γίνεται είναι να γράφεται μέσα σ’ αυτά τα έγγραφα πως το επάγγελμα του δικαστικού επιμελητή είναι ελεύθερο ……..»
Τι εννοείτε με την παραπάνω φράση κύριοι:
ποιοι κατέθεσαν τέτοια έγγραφα στο Υπουργείο; Πότε;
Τι είδους τροποποιήσεις ζητούν;
Ποια είναι η επίσημη θέση όλων των εκλεγμένων από ΕΜΑΣ τόσο στους συλλόγους όσο και στην Ομοσπονδία;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)