ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, προεκλογική και άκρως απογοητευτική!

Αρχικά τορπιλίστηκε από τον κ. Βλάχο, ο οποίος έκανε αίτημα να ψηφιστούν προτάσεις για την αποχή μας και κάνοντας την εισήγησή του απλά …έπλεξε το εγκώμιο του Συλλόγου για τον τρόπο που δίνει τις άδειες!!!

Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι οι συνάδελφοι “τρώνε άχυρα” και δεν καταλαβαίνουν αυτές τις ξεπερασμένες παλαιοκομματικές μεθόδους?

Είναι δυνατόν να θέλουμε να προχωρήσουμε τον Κλάδο ένα βήμα παραπέρα, να πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά θέματα, να αναλύσουμε τις απόψεις μας και να μας κατασπαταλούν το χρόνο τα ¨βαρίδια” του Κλάδου μόνο και μόνο για να αβαντάρουν τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου?

Οι συνάδελφοι έχουν απόλυτα διαμορφωμένη άποψη για τον τρόπο που χειρίστηκε το Δ.Σ. (πλην του κ. Κοττικιά και είναι προς τιμήν του αλλά και των Συμβούλων των άλλων Παρατάξεων) το θέμα των αδειών καθ’ όλη τη διάρκεια της αποχής μας και δεν περίμενε διαφώτιση από τον κ. Βλάχο.

Η προεκλογική εκμετάλλευση της αποχής δεν είχε προηγούμενο κι αυτό το ξέρει ο κ. Μήτσης και οι Σύμβουλοί του γι’ αυτό προσπάθησαν με την παρέμβαση αυτή του “θεσμικού” κ. Βλάχου να το αναγάγουν από “φιάσκο” σε…υπέρτατη προσφορά προς τους συναδέλφους!!

Αλλά και η συνέχεια δεν ήταν καλύτερη.

Ο κ. Μήτσης παρουσίασε εισήγηση “copy-paste” από την περσινή γενική συνέλευση και μας εντυπωσίασε με την πρωτοτυπία των πεπραγμένων του:

Κοπή της πίτας-αιμοδοσία-βοηθήματα-μέρισμα.

Έβγαλε στη συνέχεια κάποιες δυνατές κορώνες και τελειώνοντας μας είπε ότι δεν υπήρχε άλλος χρόνος(!!!) για να μας αναλύσει τους στόχους του και ανέφερε…. προφορικά!!!(λες και τ’ άλλα που είπε τα είπε γραπτά) 4 – 5 στόχους που αξίζει πραγματικά να σας τους θυμίσω γιατί τους σημείωσα επακριβώς:

1) Θα πατάξει τον αθέμιτο ανταγωνισμό,

2) Θα εκλείψει το άρθρο 50 (συμμετοχή της Ένωσης Τραπεζών στις διαπραγματεύσεις),

3) Θα εφαρμόσει το άρθρο 51,

4) Θα προσπαθήσει να επικαιροποιήσει το αρ.139 παρ.2 και

5) Θα κάνει πρόταση τα σεμινάρια για τους νέους συναδέλφους να γίνονται στο …δρόμο, στον τόπο της εκτέλεσης και της επίδοσης(!!!)

Και αναρωτιέμαι: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ “ΕΚΛΕΨΕ” ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Τ Ι Π Ο Τ Α???

Ίσως γιατί θα τα κάνει τώρα που εκπροσωπεί το….νέο!!!!!!

Δυστυχώς είμαστε για γέλια και για κλάματα μαζί………….

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)