Ο συνδικαλισμός δεν είναι επάγγελμα, είναι αποστολή

kalpi_ekloges_454x280– Νέοι συνάδελφοι και σε άλλους Συλλόγους –

Το βλέπουμε κάθε ημέρα στα πρόσωπα των συναδέλφων μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων της ΠΡΟΣΥΔΕ για τις εκλογές της 19ης Μαρτίου.

Μας δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι αφού το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας απαρτίζεται, στη μεγάλη του πλειοψηφία, από νέους και άφθαρτους δικαστικούς επιμελητές. Έντιμους, τίμιους συνδικαλιστές. Δίχως συνδικαλιστική μυρωδιά που αποπνέει σήψη και δυσοσμία.

Μπορεί να έχει κάποιος όποια γνώμη θέλει για τις απόψεις ή ικανότητές τους, αλλά δεν μπορεί να τους προσάψει ότι φέρουν το παραμικρό μερίδιο ευθύνης για μία άσχημη κατάσταση που θα παραλάβουν από το Σύλλογο.

Με την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε ότι μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων και στους υπόλοιπους Συλλόγους της χώρας, με χαρά διαπιστώνουμε ότι νέοι συνάδελφοι είναι υποψήφιοι είτε ως Πρόεδροι, είτε ως σύμβουλοι και αντιπρόσωποι.

Για πρώτη φορά επίσης στα χρονικά του κλάδου μας θα είναι Πρόεδρος Συλλόγου γυναίκα, αφού δεν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα Προέδρου στο Σύλλογο αυτό.

Συγκεκριμένα: Υποψήφιοι Πρόεδροι οι οποίοι και θα εκλεγούν αφού δεν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα Προέδρου στους Συλλόγους αυτούς, είναι:

Σύλλογος Εφετείων Ιωαννίνων – Κερκύρας: Η Ευγενία Στάμου.

Σύλλογος Εφετείων Λάρισας – Δυτικής Μακεδονίας: Ο Νικόλαος Κατσακιώρης.

Σύλλογος Εφετείων Πατρών και Δυτικής Στερεάς Ελλάδος: Ο Αλέξανδρος Καζάνης.

(Οι πιο πάνω συνάδελφοι θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα Προέδρου).

Σύλλογος Εφετείων Κρήτης και Ανατολικής Κρήτης: Ο Χαράλαμπος Καρπαθάκης.

Σύλλογος Εφετείων Ναυπλίου – Καλαμάτας: Ο Ευάγγελος Δαμίγος.

Στους πιο κάτω Συλλόγους υπάρχουν περισσότεροι του ενός υποψήφιοι Πρόεδροι και συγκεκριμένα στον Σύλλογο Εφετείου Θράκης οι: Χρήστος Μιχαλόπουλος, Ιωάννης Σταθακόπουλος και Κωνσταντίνος Κατσαμπέρης.

Στο Σύλλογο Εφετείου Θεσσαλονίκης οι: Νίκος Γιάννης, Βασίλειος Σιδηρόπουλος και Φίλιππος Εμμανουηλίδης.

Αφήσαμε τελευταίο τον Σύλλογό μας, διότι συμμετέχει για πρώτη φορά ως υποψήφιος Πρόεδρος με την παράταξη της ΠΡΟΣΥΔΕ ο Μιχάλης ο Κανέλλος. Οι υπόλοιποι που έχουν θέσει και άλλες φορές υποψηφιότητα στο παρελθόν είναι οι: Ηλίας Ζαχάκος, Γεώργιος Μήτσης και Γιάννης Χαλκιαδάκης.

Σ’ όλους τους νέους συναδέλφους που είναι υποψήφιοι θα θυμίσουμε αυτό που λέμε πάντα στην παράταξή μας και κυρίως στους νέους.

Ο συνδικαλισμός δεν είναι επάγγελμα, είναι αποστολή.

Η ενασχόληση με τα κοινά είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας.

Σε εκείνους που θα εκλεγούν, λέμε ότι τους περιμένει πολλή συνδικαλιστική δουλειά, δύσκολα ωράρια που θα κλέβουν από τον προσωπικό τους χρόνο, αλλά παράλληλα τους βεβαιώνουμε ότι θα βιώσουν και μία ανεπανάληπτη αίσθηση προσφοράς και δημιουργικότητας για τον κλάδο των δικαστικών επιμελητών. Πάντα όμως για το κοινό καλό.

Ο Πρόεδρος της ΠΡΟΣΥΔΕ

Ευθύμιος Πρεκετές

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)