Αποχαιρετάμε έναν αγαπημένο φίλο και καλό συνάδελφό μας

αρχείο λήψης (1)Αποχαιρετάμε έναν αγαπημένο φίλο και καλό συνάδελφό μας. Το δικό μας Μάκη Χαλδαίο.

Έτσι ξαφνικά, έφυγε από κοντά μας, αθόρυβα, όπως αθόρυβα ζούσε και δραστηριοποιόταν ανάμεσά μας.  Αθόρυβα αλλά τόσο παραγωγικά και αποτελεσματικά

Μέλος της παράταξής μας που με σθένος αγωνίστηκε γι’ αυτήν και το Κλάδο στη πρώτη γραμμή, για το μέλλον μας…

Καλός φίλος, καλός οικογενειάρχης, καλός συνάδελφος. Με την ιδιότητα του Αντιπρόσωπου της Ομοσπονδίας και του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου της Αθήνας και την αγάπη του για τα κοινά άφησε το δικό του αποτύπωμα!!

Δική του ιδέα ήταν η διεκδίκηση των επιδόσεων των καταλογιστικών πράξεων από τις Δ.Ο.Υ. και τα Τελωνεία, που έκανε πράξη ο Διονύσης Κριάρης, ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Καλό ταξίδι φίλε μας Μάκη, Καλό Παράδεισο!!! 

αθάνάσιά

Φιλε Μακη εκει που πας αν δεις εναν αλλο φιλο τον Μανωλη πες του να μην δει τα χαλια μας και στεναχωρηθει και εξηγησε του οσα ειδες απο τοτε που μας αφησε

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΡΑΓΑΝΗ

Αγαπητέ Θεέ,

Πρόσφατα ήρθε κοντά σου ένας φίλος και συνάδελφος μας ο οποίος ζούσε στην επίγεια ‘κόλαση’ για κάποια χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Θα τον αναγνωρίσεις εύκολα γιατί μετά από πολλά χρόνια που απείχε από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα τώρα είναι επιτέλους ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και πραγματικά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ που θα ζήσει ξανά. Αυτή την φορά κοντά Σου.

Είναι ένας όμορφος κύριος (όχι βέβαια με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια σαν τους αγγέλους που έχεις δίπλα σου) αλλά με μάτια καθαρά και μεγάλο χαμόγελο. τουλάχιστον έτσι τον θυμάμαι εγώ. Προσωπικά τον λάτρευα επειδή γνώριζε τον παλιοΚΕΔΕ καλύτερα και από Εσένα (με όλο το σεβασμό). Δεν έκρυβε τίποτα και βοηθούσε όλους τους νέους συναδέλφους όπως Εσύ τους ανθρώπους.

Διέθετε χιούμορ και η παρέα έπαιρνε τα πάνω της με την παρουσία του. Θυμάμαι ότι του άρεσε να καπνίζει και στα διάφορα συνέδρια την «κάναμε» αθόρυβα χωρίς να μας πάρει είδηση ο πρόεδρος (είναι αντικαπνιστής βλέπεις) και απολαμβάναμε ένα τσιγαράκι σε κάποια απόμερη γωνιά (ο αντικαπνιστικός νόμος ίσχυε από τότε στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα υπάρχει αλλά δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη).

Αγκάλιασέ τον λοιπόν γιατί εγώ δεν είχα την ευκαιρία,

Πες του να μας θυμάται που και που και
ζήτησε του τώρα που είναι καλά να βάλει το χέρι του από εκεί πάνω και να μας κάνει λιγότερο …..υποκριτές.

θα τα ξαναπούμε. Φιλιά

Κατερίνα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)