ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ

Συνάδελφοι,

Σε ό,τι αφορά το κείμενο με τίτλο: “Λαϊκισμός – Συνδικαλισμός – Ιδιοτέλεια” και παρά το ότι είναι απολύτως σαφής και ξεκάθαρη η αναφορά μου σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πρακτικές εντούτοις θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή διαστρεβλωθούν τα γραφόμενά μου.

Μια και καλή να ξεκαθαριστεί πως στόχος δεν είναι κανένα νέο παιδί – αγόρι ή κορίτσι – το οποίο αγωνιά για το μέλλον του. Προφανές είναι πως δεν κατηγορώ κανένα νέο άνθρωπο, πολλώ δε που δεν τον γνωρίζω καν, για καμία πράξη γονιού ή άλλου. Πως θα μπορούσα άλλωστε!!

Σαφώς και αναφέρομαι – αποκλειστικά και μόνο – σε συνδικαλιστικές νοοτροπίες παλαιάς κοπής οι οποίες επιμένουν πεισματικά να προσπαθούν να σώσουν το δέντρο αδιαφορώντας παγερά για τη φωτιά που καίει το δάσος. Ο Κλάδος έχει τεράστια ανάγκη από όραμα και αποφάσεις που θα τον κρατήσουν ζωντανό στο μέλλον. Καιγόμαστε για επαγγελματική ύλη. Για τη διεκδίκησή της προϋπόθεση είναι η αναβάθμιση του Κλάδου η οποία δεν μπορεί να γίνει με κανέναν άλλο τρόπο παρά μόνο με την κτήση ανώτερων τυπικών προσόντων όσων εισέρχονται σ’ αυτόν. Τώρα όχι κάποτε στο μέλλον.

Δε αναφέρομαι καθοιονδήποτε τρόπο στα λοιπά μέλη των οικογενειών των φορέων των νοοτροπιών αυτών.

Προφανώς και δεν είχα ούτε έχω την παραμικρή πρόθεση να προσβληθεί ή μειωθεί κανένας νέος που αγωνιά για το επαγγελματικό του μέλλον, όπως άλλωστε χιλιάδες νέοι στην πατρίδα μας σήμερα.

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)