ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 συνεδρίασε έκτακτα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειές του ύστερα από αίτημα που κατατέθηκε από δύο μέλη του Δ.Σ., επί του θέματος αυτού κατατέθηκε και δεύτερη πρόταση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και συγκεκριμένα:

Α) Η πρόταση των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Δανίκα και Μπρουζούκη όπως αυτή αποτυπώνεται στο αίτημά τους, ήταν να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα, καθώς και να υποβληθεί καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κατά των εταιρειών διαχείρισης εγγράφων/δικογράφων που δεν έχουν την απαραίτητη άδεια για τη διαχείριση νομικής ύλης και να ανατεθεί η σύνταξη των σχετικών νομικών εγγράφων στον κ. Ανδρέα Ματθαίου, Διδάκτορα Νομικής και Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω.

Β) Η πρόταση του Προέδρου ήταν να κατατεθεί καταγγελία, προς συσχέτιση, στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, αφού ήδη έχει εισαχθεί αντίστοιχη καταγγελία από συνάδελφο που υπηρετεί στο Εφετείο Δωδεκανήσου και η οποία έχει πρωτοκολληθεί στο Σύλλογο. Επιπρόσθετα να κατατεθεί αίτημα στην Ο.Δ.Ε.Ε. για σύγκληση έκτακτης ολομέλειας με αποκλειστικό ζητούμενο τις ενέργειες που οφείλει να ενεργήσει ο κλάδος σε ανώτατο επίπεδο εκπροσώπησης. Τέλος να ανατεθεί έρευνα για διαπίστωση στοιχείων άμεσης ή έμμεσης εμπλοκής Δικαστικών Επιμελητών σε ανάλογες εταιρείες που να δικαιολογούν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με το άρθρο 63 του Κ.Δ.Ε.

Επί των δύο αυτών προτάσεων πλειοψήφησε η πρώτη έναντι της δεύτερης με ψήφους 7 σε σύνολο 13.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον κ. Ματθαίου προκειμένου να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την άμεση υλοποίηση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ι. Αντωνίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)