ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΕΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Tη Δευτέρα 23 Μαϊου και την Τρίτη 24 Μαϊου και ώρες 15:00 – 17:00, θα διενεργηθούν τα δύο πρώτα σεμινάρια εκπαίδευσης για την απόκτηση της ψηφιακής υπογραφής, με τη συνεργασία του ΑΠΘ και της Ο.Δ.Ε.Ε.

Θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας zoom και θα σας σταλούν έγκαιρα με newsletter οι κωδικοί εισόδου για να τα παρακολουθήσετε.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αυτές τις δύο πρώτες μέρες οι αρμόδιοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα μας εξηγήσουν εξ ολοκλήρου τη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσουμε για την ψηφιακή μας υπογραφή.

Θα σας κατευθύνουν σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε, ώστε να πιστοποιηθείτε και να αποκτήσετε την ηλεκτρονική υπογραφή, η οποία είναι απαραίτητη για να διενεργήσετε ηλεκτρονική επίδοση.

Για την Ε.Γ.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Γιάννης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΡΓΙΟΛΑΣ

Ηλεκτρονική επίδοση. Τα τρία κακά της μοίρας μας. Μείωση εισοδήματος. Πιθανή μελλοντική νομολογία που θα ανοίγει το παράθυρο για επιδόσεις από δικηγόρους και γραμματείς δικαστηρίων (ήδη οι γραμματείς των δικαστηρίων επιδίδουν ηλεκτρονικά υποθέσεις υπερχρεωμένων) . Εκτίναξη του αθέμιτου ανταγωνισμού. Εμένα πρώην συνεργάτης μου δικηγόρος μου είπε πως σταματάει η συνεργασία μας γιατί συνεργάζεται με «συνάδελφο», με κόστος επίδοσης 30,00 € σε οποιαδήποτε περιοχή. Τώρα με την έλλειψη φυσικής παρουσίας, από 25,00 € η ηλεκτρονική επίδοση, πόσο θα πάει;
ΥΣ: Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΝΑ ΑΝΈΛΘΕΙ ΣΤΑ 35 ευρώ, γιατί αλλιώς δε βγαίνει….

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)