ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το πρώην ΤΑΝ ήδη e-ΕΦΚΑ

Τα γραφεία του πρώην ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ήδη e-ΕΦΚΑ,  μεταφέρθηκαν από την οδό Σωκράτους 53 & Ζήνωνος, Αθήνα,   σε νέα διεύθυνση  στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 8, Αθήνα.

Η επικοινωνία είναι καθημερινή  και ώρες 09.00 – 13.00 και τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας  είναι τα εξής :

  1. Για  θέματα Μητρώου :  210 – 5215231
  2. Για οικονομικά θέματα, εκκρεμότητες, ενημερότητες : 210 – 5215219
  3. Για θέματα δημοσίευσης πλειστηριασμών : 210 – 5215306

Ειδικά για την δημοσίευση πλειστηριασμών του ΔΗΜΟΣΙΟΥ λόγω της ατέλειας σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 20 και της παραγράφου 4 του άρθρου 41 του ν.δ. 356/1974 (ΚΕΔΕ), θα πρέπει ο Δικαστικός Επιμελητής που έχει οριστεί για την διαδικασία του πλειστηριασμού (επιδόσεις, δημοσίευση)  να ακολουθήσει τα εξής βήματα:

1) Ανάρτηση από τον Δικαστικό Επιμελητή, με τους προσωπικούς του κωδικούς, στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του Δελτίου Δικαστικών Δημοσιεύσεων του πρώην ΤΑΝ του e-ΕΦΚΑ της περίληψης του προγράμματος πλειστηριασμού.

2) Αποστολή  από τον Δικαστικό Επιμελητή  της εντολής που έχει λάβει  από την υπηρεσία  που επισπεύδει τον πλειστηριασμό, ως αρμόδια για την επιδίωξη της είσπραξης της οφειλής, για την ανάρτηση στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του Δελτίου Δικαστικών Δημοσιεύσεων του  πρώην ΤΑΝ του e-ΕΦΚΑ της περίληψης του προγράμματος πλειστηριασμού στο email : deltio@efka.gov.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ  η αποστολή της εντολής με FAX  που ίσχυε παλαιότερα,  δεν γίνεται πλέον  δεκτή.

3) Επικοινωνία με την υπεύθυνη του τμήματος για θέματα δημοσίευσης πλειστηριασμού κ. Ευαγγελία Αρζαμάνογλου, τηλ. 210-5215306, για ενημέρωση της αποστολής  και επιβεβαίωση της παραλαβής της εντολής για δημοσίευση.

Για την Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Επιμελητών

Ελένη Κ. Καπότου

Δικαστική Επιμελήτρια Εφετείου Αθηνών.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)