Η θέση μας για την αποχή

Κυρίες  & κύριοι συνάδελφοι,

    Ο κλάδος μας εδώ και αρκετό διάστημα είναι σε μια διαρκή προσπάθεια αφ’ ενός μεν να ανακτήσει την ύλη που του αφαιρέθηκε ερήμην του, στα χρόνια του μνημονίου, αφ’ ετέρου να εισάγει στο Ελληνικό Δικαιϊκό σύστημα λειτουργίες που άπτονται άμεσα των καθηκόντων μας και η ενσωμάτωση τους από τη μια διευρύνει το φάσμα το δραστηριοτήτων μας, απ’ την άλλη αποτελεί πολλαπλασιαστή ισχύος για την Ελληνική Δικαιοσύνη.

   Η Παράταξη μας έχει συμπορευτεί ολόψυχα σε αυτή την προσπάθεια, χωρίς προαπαιτούμενα και αστερίσκους, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στο τιμόνι του κλάδου μας. Αυτή δε η προσπάθεια, πρέπει και οφείλει να είναι καθολική στο πλαίσιο της διεκδίκησης νέας ύλης  ή της επαναφοράς ύλης που χάθηκε, προκειμένου αυτή να επιστρέψει στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.

   Στόχος κάθε συνδικαλιστικής παράταξης οφείλει να είναι η σαφής και ρητή  αναφορά του όρου Δικαστικός Επιμελητής σε όσα περισσότερα  άρθρα και νομοθετήματα γίνεται χωρίς εκπτώσεις, αλλά και  χωρίς τις διχαστικές αντιλήψεις που εσχάτως ματαιοπονούν, προσπαθώντας να βρουν χώρο στον κλάδο μας.

   Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. στηρίζει τις αποφάσεις τόσο της Ε.Γ. της Ο.Δ.Ε.Ε.  όσο και του Δ.Σ. του Συλλόγου μας  για προειδοποιητική αποχή από τα καθήκοντα μας, κατά το χρονικό διάστημα από 17.9.2021 έως και 21.9.2021, αναφορικά με την απόσυρση της επικείμενης τροποποίησης των άρθρων 973 και 966 του Κ.Πολ.Δ.  και τη μακρά δυσλειτουργία των Κτηματολογικών Γραφείων και σας καλεί να συμμετέχετε καθολικά σ’ αυτή την κινητοποίηση.   

    Αγαπητοί συνάδελφοι, η μόνη χαμένη μάχη, είναι αυτή που δε δόθηκε και όσο ο αγώνας μας βρίσκεται σε εξέλιξη, οφείλουμε να είμαστε όλες και όλοι παρόντες και να στηρίξουμε τα στελέχη της πρώτης γραμμής. Στο τέλος αυτής της προσπάθειας θα γίνει «ταμείο» και μάλιστα με την δική σας ψήφο σε λίγους μήνες, θα έχετε και το κυρίαρχο ρόλο του Αρχιλογιστή σε αυτό.

Αθήνα 17 Σεπτεμβρίου 2021

Για την Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Επιμελητών

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Α. Γρηγόρης & η Εκτελεστική Γραμματεία

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)