ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει έναν, έναν ξεχωριστά τους 397 συμμετέχοντες συναδέλφους που τίμησαν την διαδικτυακή μας ημερίδα, ανεξάρτητα από παραταξιακές επιλογές και κατευθύνσεις.
Η ημερίδα έλαβε χώρα έχοντας πρωτίστως ως αφετηρία την ενημέρωση και επίλυση των προβληματισμών του κάθε συναδέλφου, γνωρίζοντας ότι το δίκαιο της αναγκαστικής εκτελέσεως αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του δικαίου.
Δέσμευσή μας, εν’ όψει της ηλεκτρονικής εποχής που διανύουμε και των νέων τεχνολογιών που έχουμε στην διάθεσή μας, είναι ότι θ’ ακολουθήσουν και άλλες ημερίδες ενημέρωσης ώστε να αποσαφηνίζονται οι όποιες απορίες μας ταλανίζουν, ανοίγοντας τον δρόμο για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του κλάδου.
Ευχαριστούμε τους εκλεκτούς συναδέλφους κα. Αικατερίνη Γκουρνέλλου και κ. Χρήστο Μπούρα, για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση και ανάλυση των διατάξεων του Ν. 4790/2021.
Εκφράζουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας για την συνδρομή της εξαίρετης νομικού κυρίας Άννας Πλεύρη, η οποία συντόνισε άψογα τη σημερινή μας ημερίδα, προσδίδοντας αίγλη και κύρος όχι μόνο σ’ αυτήν, αλλά πραγματικά σε ολόκληρο τον κλάδο των Δικαστικών Επιμελητών, ο οποίος αναδείχθηκε επιστημονικά και καρπώθηκε την ενημέρωση και τα συμπεράσματα.
Πραγματικά πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι η ημερίδα αυτή μέσω της ηλεκτρονικότητας θα ανοίξει νέους ορίζοντες στο λειτούργημά μας.
Ενωμένοι με δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

 

 

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)