ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ – ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, η έκτακτη Ολομέλεια της παράταξης για την ανάδειξη νέου Προέδρου και μελών Γραμματείας μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Η παράταξη συνέχισε να πρωτοπορεί και σε αυτή τη διαδικασία, κάνοντας χρήση προηγμένων τεχνολογιών στις διαδικασίες της αφού αυτή τη φορά έγινε χρήση διπλής κάλπης. Στην πρώτη εγκρίθηκε παμψηφεί για τη θέση του Προέδρου της παράταξης, η υποψηφιότητα του Γεώργιου Γρηγόρη. Στη δεύτερη κάλπη επελέγησαν τα εννιά τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη της Γραμματείας μας. Κατά σειρά ψήφων εξελέγησαν (εντός παρενθέσεως ο αριθμός ψήφων που έλαβε κάθε υποψήφιος):

Τακτικά μέλη:

  1. Δανιγγέλη Κυριακή (48)
  2. Μούστος Ηλίας (48)
  3. Γέμελος Δημήτριος (46)
  4. Δεμίρη Χριστίνα (44)
  5. Χρήστου Βασίλειος (41)
  6. Κοττικιάς Κωνσταντίνος (39)
  7. Καρυτινού Βασιλική (35)
  8. Παναγόπουλος Στυλιανός (27)
  9. Κοττικιάς Χαράλαμπος (27)

Αναπληρωματικά μέλη:

  1. Ανδρόνικος Πέτρος (27)
  2. Κορδαλής Δημήτριος (26)
  3. Προύντζος Κωνσταντίνος (22)

Επιλαχόντες:

  • Μακαριάδης Πέτρος (18)
  • Χάμπας Ιωάννης (18)

Αξίζει να αναφερθεί πως αν και είχε προβλεφθεί η χρήση ειδικής ψηφιακής εφαρμογής, δεν απαιτήθηκε να διενεργηθεί κλήρωση για τους ισοψηφίσαντες στις θέσεις 8,9 και 10 αφού ο συνάδελφος Ανδρόνικος Πέτρος με τις υψηλές αρχές και αξίες που τον διακατέχουν, παραιτήθηκε υπέρ των δύο νεωτέρων συναδέλφων, γεγονός που αναγνωρίστηκε και χαιρετίστηκε από το σύνολο της Ολομέλειας.

Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 συνήλθε σε Σώμα η νέα Γραμματεία, στην οποία ομόφωνα αποφασίστηκε να μετέχουν εφεξής με δικαίωμα λόγου και τα αναπληρωματικά μέλη και οι επιλαχόντες. Ύστερα από την εισήγηση του Προέδρου και τις κατευθυντήριες γραμμές που δόθηκαν ανά τομέα δράσης, η σύνθεση της νέας Γραμματείας είναι η εξής:

  • Πρόεδρος: Γεώργιος Γρηγόρης
  • Αντιπρόεδρος: Ηλίας Μούστος (με ευθύνη τα θέματα οργάνωσης & λειτουργίας)
  • Αντιπρόεδρος: Βασίλης Χρήστου (με ευθύνη τα θέματα επικοινωνίας)
  • Γραμματέας: Κυριακή Δανιγγέλη
  • Αναπληρώτρια Γραμματέας: Χριστίνα Δεμίρη
  • Ταμίας: Βασιλική Καρυτινού
  • Υπεύθυνος εφαρμογών Τ.Ε.Π. (Τεχνολογιών Επικοινωνίας & Πληροφορικής): Χαράλαμπος Κοττικιάς
  • Μέλη: Δημήτρης Γέμελος, Κωνσταντίνος Κοττικιάς, Στυλιανός Παναγόπουλος

Συγκροτήθηκε επίσης ομάδα εργασίας για την αναθεώρηση του καταστατικού της παράταξης που απαρτίζεται από τους: Πέτρο Ανδρόνικο, Δημήτρη Γέμελο, Κωνσταντίνο Κοττικιά και Δημήτρη Κορδαλή. Αποφασίστηκε δε, οι Πέτρος Μακαριάδης και Κωνσταντίνος Προύντζος να συνδράμουν στα οργανωτικά θέματα και οι Στυλιανός Παναγόπουλος και Γιάννης Χάμπας στην επικοινωνία.

 Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε όλες και όλους.

 

Για την Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Επιμελητών

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Α. Γρηγόρης

 

Νίκος Αντωνίου

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους!!
Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα καταφέραμε, με μια όμορφη δημοκρατική διαδικασία, να επιστρέψουν τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων των συναδέλφων που συμμετείχαν.
Γιώργο μου, εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα!! Θα είμαστε στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις προκλήσεις των καιρών!!
Στους συναδέλφους που εκλέχτηκαν στη Γραμματεία, τους εύχομαι ολόψυχα, όλα αυτά που ονειρεύονται για τον Κλάδο, από τότε που τον υπηρετούν, να τους δοθεί η ευκαιρία να το πράξουν!!
Στα αναπληρωματικά μέλη και τους επιλαχόντες, αφού τους ευχαριστήσω για την στήριξή τους στην παράταξη, το ελάχιστο που θα μπορούσα να σκεφτώ και να πω γι’ αυτούς τους πραγματικά μάχιμους και ακούραστους συναδέλφους, είναι ότι και με την δική τους συνεισφορά ως αφανείς ήρωες σε μια ομάδα / παράταξη, θα είναι αυτοί που θα δίνουν το στίγμα και την κατεύθυνση ώστε αυτή η ομάδα / παράταξη να κάνει μόνο βήματα προόδου.
Θα ήθελα εδώ να τονίσω προς όλους συναδέλφους, μέλη της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε., και όχι μόνο, πως ενωμένοι και αγαπημένοι, μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχουμε για τον μέλλον του Κλάδου!!
Είμαστε εδώ για να παλέψουμε όλοι μαζί για το αύριο!!
Με εκτίμηση
Νίκος Αντωνίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)