Συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη συγκρότησή του σε Σώμα στις 17-04-2019

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Όπως αναμενόταν, για τα επόμενα τρία χρόνια η σύνθεση του Δ.Σ. θα είναι «μία από τα ίδια», με μοναδική “έκπληξη” τον κ. Ανδρικόπουλο στη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα. Δηλαδή:  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ο κ. Νικολάου με 7 ψήφους, Γ.Γ. η κ. Πατεροπούλου με 7 ψήφους, ΤΑΜΙΑΣ η κ. Τριανταφύλλου με 7 ψήφους και αναπληρωτής Γραμματέας ο κ. Ανδρικόπουλος επίσης με 7 ψήφους!!! Αρχίσαμε με μεγάλες ανατροπές!!!

Πριν τη συνεδρίαση αυτή, εμείς οι 4 εκλεγμένοι Σύμβουλοι της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε., καταθέσαμε και πρωτοκολλήσαμε στη Γραμματεία ΑΙΤΗΜΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ την οποία σας παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω για ενημέρωσή σας. Φυσικά, το αίτημά μας δεν είχε καμία τύχη…

Λυπούμαστε ιδιαίτερα που ο Πρόεδρος δεν βλέπει στους εκλεγμένους κανέναν αξιότερο της κ. Τριανταφύλλου, του κ. Νικολάου και της κ. Πατεροπούλου, αν και υπήρχαν εναλλακτικές  προτάσεις και όχι μόνο από την Παράταξή μας. Άλλωστε το τεράστιο έργο τους των τελευταίων πολλών ετών το επιβεβαιώνει, είναι αναντικατάστατοι!!

Και το ανέκδοτο της ημέρας;; Ο Πρόεδρος μας είπε ότι όποιος απ’ αυτούς δεν ανταποκριθεί στα καθήκοντά του….θα αντικατασταθεί!!

ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ!!!! (Όπως του φώναξε και ο κ. Παπακωνσταντίνου που παρακολουθούσε τη Συνεδρίαση).

ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ! Θα προσθέσουμε εμείς… Περιμέναμε ο ίδιος ο κ. Πρόεδρος να προτείνει διαφορετικά πρόσωπα, αυτό άλλωστε ήταν και η ουσία του αιτήματός μας.

Δέσμευσή μας οι συνεχείς αγώνες για το καλό όλων μας.

Δέσμευσή μας η διαφάνεια, ο έλεγχος και η άμεση ενημέρωση.

Δέσμευσή μας η κατάθεση προτάσεων και λύσεων.

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΓΛΗΓΟΡΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΤΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α Ι Τ Η Μ Α

 

ΤΩΝ:

  1. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ του Ιωάννη
  2. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ-ΓΛΗΓΟΡΗ του Άλκη-Ηλία
  3. ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΠΟΤΟΥ του Κωνσταντίνου
  4. ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ του Σωτηρίου

 

Με την ιδιότητά τους ως εκλεγμένων Συμβούλων στο νέο Δ.Σ.

 

 

 

 

ΠΡΟΣ:

                                                    Τον κ. Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου

                              Αθήνας-Πειραιά-Αιγαίου-

                                               Δωδεκανήσου-Λαμίας-Βορείου Αιγαίου & Ευβοίας

——————————-

Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η υλοποίηση όσων προεκλογικά και μετεκλογικά υποσχεθήκαμε όλοι μας, για να είμαστε αξιόπιστοι στο εκλογικό Σώμα.

Θέλουμε να θυμίσουμε στον κ. Πρόεδρο τις παραγράφους δημοσιευμένων άρθρων που φέρουν την υπογραφή του και δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση:

«Σας ευχαριστώ και πάλι και περιμένω την καλόπιστη κριτική σας, τις σκέψεις και τις προτάσεις σας, γιατί πιστεύω ακράδαντα, ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να  συνθέσουμε ιδέες και να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις στα κλαδικά μας ζητήματα». (πηγή: symmaxiade 31-3-2019)

«Συνάδελφοι εκείνο που θα επαναλάβω πέραν αυτών, είναι η διαρκής παραίνεσή μου ότι μπορούμε και καλύτερα αν δράσουμε όλοι μαζί, ό κλάδος χρειάζεται όλους τους συναδέλφους, γι’  αυτό λέω ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». (πηγή: symmaxiade 5/3/2019)

«Κ. κ συνάδελφοι ελπίζουμε η νέα χρονιά, ότι θα είναι χρονιά προόδου και ανάπτυξης  και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι θα σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις για ένα ευοίωνο μέλλον, αρκεί όλοι μαζί ενωμένοι περισσότερο από ποτέ, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια». (πηγή: symmaxiade 3-1-2019)

Από την πλευρά μας οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε., υποσχεθήκαμε προεκλογικά ότι όσοι από μας καταλάβουμε έμμισθες θέσεις στο Συμβούλιο, θα διαθέσουμε τις  αποζημιώσεις μας προς όφελος του Συλλόγου και κατ’ επέκταση όλων των συναδέλφων. Αξιοποιώντας λοιπόν, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που θα συγκεντρωθεί, με αποφάσεις του Δ.Σ. θα θέτουμε συγκεκριμένους στόχους προς υλοποίηση κατά προτεραιότητα, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και τους οποίους θα γνωστοποιούμε με διαφάνεια σε όλα τα μέλη.

Κατόπιν των ανωτέρω, προτείνουμε στη σημερινή Συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη συγκρότησή του σε Σώμα, οι έμμισθες θέσεις του Γραμματέα και του Ταμία, να καλυφθούν από δύο εκ των υπογραφόντων το παρόν, ούτως ώστε να είμαστε συνεπείς σ’ αυτά που υποσχεθήκαμε, αλλά και για να προχωρήσουμε σε μία νέα εποχή συναίνεσης, ενότητας και δημιουργίας με γνώμονα το συμφέρον όλων των συναδέλφων.

Άλλωστε, αυτό προστάζει το αποτέλεσμα των πρόσφατων αρχαιρεσιών του Συλλόγου μας και «το μήνυμα που εστάλη σε όλους μας από τους ψηφίσαντες» και είμαστε υποχρεωμένοι -αισθανόμενοι τη βαρύτητα και την ευθύνη της καθεμίας ψήφου ξεχωριστά- να το ακολουθήσουμε για να πάμε ένα βήμα μπροστά, για να μπορέσουμε να απολογηθούμε σε 3 χρόνια από σήμερα σε όσους ψήφισαν, αλλά και για να φέρουμε κοντά μας όλους όσους απέχουν συνειδητά από Συνελεύσεις κι αρχαιρεσίες, αποδεικνύοντας ότι αυτό το Δ.Σ. θα είναι «ισχυρό εν τη ενώσει».

 

Aθήνα, 17/04/2019

Με την ελπίδα ότι το αίτημά μας θα γίνει δεκτό

Μετά τιμής

Οι υπογράφοντες

 

  1. NIKOΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (Τ.Υ.)

 

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΓΛΗΓΟΡΗΣ (Τ.Υ.)

 

  1. ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΤΟΥ (Τ.Υ.)

 

  1. ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ (Τ.Υ.)

 

 

Ευαγγελία Καλαγιακου

Δυστυχώς η εκλογή του “νεου” ΔΣ του συλλόγου μας απέδειξε ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο και διαφορετικο όπως υπόσχονταν προ εκλογών να προσφέρουν.Μακαρι να διαψευθουμε

ΡΕΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Με την παρούσα σύνθεση του Δ.Σ. το σύστημα 7-5-1 φαίνεται ότι θα γίνει θεσμός. Μέχρι ενός σημείου κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο. Αυτό που, τουλάχιστον σε μένα προσωπικά, προκάλεσε τη χειρίστη εντύπωση είναι ότι ο νυν Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν πρότεινε (και δεν ψήφισε όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος) ως Αντιπρόεδρο τον κ. Νίκο Αντωνίου. Τον αντίπαλο του, που πριν ένα μήνα περίπου, έχασε την Προεδρία του Συλλόγου για 13 μόνο ψήφους. Τον άνθρωπο, που εμπιστεύτηκε και ψήφισε μεγάλο κομμάτι των συναδέλφων μας. Θα αποτελούσε δείγμα εκτίμησης, αναγνώρισης, αβροφροσύνης, ακόμα και τακτικής, αν θέλετε. Αντ’ αυτού ο νυν Πρόεδρος του Δ.Σ. επέδειξε υπεροψία και αλαζονεία περιφρονώντας κάθε άλλο προτεινόμενο πρόσωπο από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. πλην των λίγων δικών του “εκλεκτών”.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)