Μεγάλη η επιτυχία της ιστοσελίδας μας

Κλείσαμε ένα μήνα από την ημέρα δημιουργίας της ιστοσελίδας μας.

Ποτέ μας δεν πιστεύαμε ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία με την δική σας συμμετοχή και επισκεψιμότητα.

Σχεδόν το σύνολο των δικαστικών επιμελητών ως μοναδικών επισκεπτών.

Αρκετές χιλιάδες ο αριθμός των επισκέψεων και ακόμη περισσότερες οι σελίδες που διαβάστηκαν.

Σας υποσχόμαστε να γίνουμε καλύτεροι και όχι μόνο με την ειδησεογραφία και το διάλογο μαζί σας, αλλά και με δημιουργία νέων σελίδων με νομικά ζητήματα και άλλα. Με τη σοβαρότητα που πρέπει να διακρίνει τον δικαστικό επιμελητή. Στόχος μας να γίνει η δική σας ιστοσελίδα.

Σας θυμίζουμε ότι δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα άρθρα και σχόλια. Αυτονόητο είναι ότι στην ιστοσελίδα μας δεν έχουν θέση σχόλια με ύβρεις. Ναι στην αυστηρή κριτική, αλλά με κόσμιο τρόπο όπως αρμόζει σε δημόσιους λειτουργούς.

 Ακόμη

  • Να σας θυμίσουμε ότι πρώτιστο καθήκον του συνδικαλιστή της ΠΡΟΣΥΔΕ είναι το κοινό – και μόνο – καλό του κλάδου, κάτι το οποίο αποδεικνύεται περίτρανα με τα έργα της στην πολυετή διαδρομή της.
  • Να σας πείσουμε ότι πετυχημένοι συνδικαλιστές είναι εκείνοι οι πραγματιστές που παραβλέπουν τις κομματικές ταμπέλες και το προσωπικό τους συμφέρον και προσπαθούν να φτιάξουν ένα καλύτερο περιβάλλον για τον κλάδο τους ακόμα και σε συνθήκες δύσκολες.
  • Να σας βεβαιώσουμε ότι στην ΠΡΟΣΥΔΕ την παράταξη της αλήθειας, της εντιμότητας, της ειλικρίνειας και των έργων δεν έχουν θέση η πελατειακή συναλλαγή, η φαυλότητα, η καλλιέργεια του εθισμού στη διαφθορά, το ρουσφέτι και η αποθέωση της κουλτούρας του μικροσυμφέροντος.
  • Και με βεβαιότητα επίσης, σας λέμε ότι δεν θέλουμε δίπλα μας ούτε λαμόγια, ούτε τοποτηρητές λαμογιών.
  • Διότι, χρειαζόμαστε έναν κλάδο με ωραία πρόσωπα με νέους ανθρώπους.
  • Διότι θέλουμε – και αυτό είναι πλέον γεγονός – να έχουμε δίπλα μας μία διακριτή και ομοιογενή καθαρή ηγετική ομάδα νέων, που μεγαλώνει καθημερινά.

Και είναι αυτοί που θα αναλάβουν το τιμόνι του κλάδου αύριο …

Να τους περιμένετε

Έ ρ χ ο ν τ α ι  …

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)