ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην μεγάλη αίθουσα της νομικής βιβλιοθήκης η  καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Μέλη της παράταξης  και πλήθος συναδέλφων-φίλων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση παρά τις ομολογουμένως αντικειμενικές δυσκολίες πρόσβασης σ’ αυτήν, ελέω συλλαλητηρίου και καιρικών συνθηκών και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γι’ αυτό.

Την εκδήλωση άνοιξε η νέα Πρόεδρος της παράταξης κ. Μαρία Μπρουζούκη, η οποία αφού καλωσόρισε τον Πρόεδρο Εφετών κ. Γεώργιο Παπαγεωργίου , ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, τους παρευρισκόμενους και κυρίως τα νέα μέλη ευχήθηκε για τη νέα χρονιά υγεία, προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Στη συνέχεια  έκανε μια αναφορά ενός – δύο λεπτών στο έργο της σημερινής διοίκησης (άλλωστε πόσο χρόνο να χρειαστείς προκειμένου να περιγράψεις το ΤΙΠΟΤΑ), συνέχισε με μια περιληπτική ενημέρωση των θέσεων και στόχων  της παράταξης για την νέα τριετία και έδωσε το λόγο στον υποψήφιο Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Αντωνίου.

Ο Νίκος με τη σειρά του έκανε μια σύντομη  ενημέρωση για τις ενέργειές του στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή του κώδικά μας και στην εν γένει παρουσία του στην ΟΔΕΕ, τονίζοντας ιδιαίτερα την σημασία μιας παρούσας  διοίκησης στο κέντρο των αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον του επαγγέλματός μας.

Ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Γρηγόρης-Γληγόρης πήρε την σκυτάλη και αναφέρθηκε στις τροποποιήσεις του Ευρωπαϊκού κανονισμού για τις επιδόσεις  στα κράτη – μέλη των  δικογράφων και εξωδίκων εγγράφων, εμμένοντας ιδιαίτερα  στην αναγκαιότητα της δημιουργίας δομών, αξιοποιώντας και κονδύλια της Ε.Ε. , σε συνδυασμό με  παράλληλη  εκπαίδευσης μας  προκειμένου να συνεχίσουμε να αποτελούμε βασικό κρίκο για το δικαιϊκό μας σύστημα και στην εποχή της ηλεκτρονικής δικαιοσύνης. Σύντομες τοποθετήσεις έκαναν και άλλα μέλη της Ε.Γ., του Δ.Σ. του Συλλόγου και νέα μέλη καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΔΕΕ  και πρώην Πρόεδρος της παράταξης  κ. Ευθύμιος Πρεκετές  και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΔΕΕ κ. Διονύσης Κριάρης. Για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι κ.κ. Γιώργος Γραμματόπουλος , Βούλα Παπαδοπούλου, Παύλος Χρυσαφίδης και Μαρία Καλαμπόκη που εκτός από τα φλουριά κέρδισαν και ένα συμβολικό δώρο.

Μαζί με τις θερμότερες ευχές μας για μία δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας, η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. σας δίνει και μία υπόσχεση. Θα είμαστε  για πολλά- πολλά  ακόμα χρόνια δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους, σε πείσμα ελάχιστων  που προσπάθησαν , προσπαθούν και θα προσπαθήσουν, ευτυχώς μάταια,  να θέσουν τελεία και παύλα σε αυτή την παράταξη που ιδρύθηκε πριν από 29 χρόνια και συνεχώς ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)