Για τον φίλο μου Διονύση Κριάρη

Σας παρακαλώ πολύ το συγκεκριμένο να αναρτηθεί ως κείμενο και όχι ως σχόλιο.

Για τον φίλο μου Διονύση Κριάρη.

Φίλε Διονύση θέλω να σου πω ότι για εμένα παραμένεις φίλος και ότι όλα αυτά που έγραψες στο κείμενο σου στο site της ΠΡΟΣΥΔΕ είναι αλήθεια.

ΑΛΛΑ….

Προφανώς επειδή είσαι ευφυής άνθρωπος, κάτι διέκρινες σε εμένα για να με «προωθήσεις-προβάλλεις». Ένα δεν μπορώ να καταλάβω για το σχόλιο της συναδέλφου στο κείμενο σου. Γιατί είμαι αχάριστος;; Από ηθικής πλευράς και μόνο, έχω στενοχωρηθεί που στο συγκεκριμένο σχόλιο δεν απάντησες εσύ ο ίδιος.

Να ξέρεις φίλε Διονύση (αν και είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις πολύ καλά), η συμπάθεια μου αλλά και ο σεβασμός προς το πρόσωπο σου ήταν και είναι δεδομένα.

Αλλά φίλε Διονύση, όταν μου λες ότι «άλλαξα στράτα», εσύ ήσουν υποψήφιος; ή μήπως ήταν κάποιος άλλος;

Και για το προεδρικό διάταγμα, τα είπα όλα στις γραμματείες και θα επαναλάβω για άλλη μια φορά, ότι αυτά που έγραψες είναι όλα αλήθεια, απλώς ανέφερα ότι υπήρξε βοήθεια και από άλλους συναδέλφους. Αλήθεια είναι και για την Πελαγία και για την ολομέλεια της Θεσσαλονίκης το 2014 αλλά αλήθεια είναι και το στοίχημα που έβαλα για εσένα με τους Θεσσαλονικείς το 2010, γιατί κάποιοι άλλοι δεν σε ήθελαν για Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.. Προφανώς το θυμάσαι.

Αδερφέ, υπαλλήλους ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ, δεν είχα ΠΟΤΕ και δεν έχω και τώρα.

Κλείνοντας, για να μην κουράσω άλλο, θέλω να σου πω, για ακόμη μια φορά, ότι η συμπάθεια μου και ο σεβασμός μου προς το πρόσωπο σου είναι δεδομένη, παρόλο που έχουμε διακόψει την επικοινωνία μας, που ίσως και για αυτό να φταίω εγώ.

Υ.Γ.

Τελευταία φορά που σχολιάζω κάτι. Το έκανα αποκλειστικά και μόνο για τον φίλο μου τον Διονύση.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)