ΑΔΕΙΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ

‘Mηδέν της τύχης, αλλά πάντα της ευβουλίας και της προνοίας’

(αρχαίο γνωμικό)

200px-daktylios-athens-svgΚ.κ Συνάδελφοι ,

Τίποτα δεν εξαρτάται από την τύχη αλλά όλα από την ορθή κρίση και την προνοητικότητα.

Στο ΦΕΚ (αρ. φύλλου 3208/τεύχος δεύτερο) αναφέρεται ότι οι άδειες κυκλοφορίας του Δακτυλίου που έχουν χορηγηθεί από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής (μεταξύ αυτών και οι άδειες που είχε προμηθευτεί πέρυσι η Ομοσπονδία μας για τους Δικαστικούς Επιμελητές) για την περίοδο 2015– 2016 εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι και 21-07-2017.

Η προθεσμία υποβολής τυχόν νέων αιτήσεων καθορίζεται μέχρι και την 07-11-2016, ενώ οι άδειες που θα χορηγηθούν από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, θα ισχύουν μέχρι και την 21-07-2017.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί ο κ. Γεώργιος Μήτσης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου, έσπευσε να στείλει μηνύματα για τις ήδη υπάρχουσες άδειες, ξεχνώντας (εσκεμμένα) να ενημερώσει και τους νέους συναδέλφους, και αυτούς που έχουν αλλάξει αυτοκίνητο ότι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης για άδεια δακτυλίου.

Μήπως, κύριοι συνάδελφοι, επειδή η χορήγηση των αδειών του δακτυλίου ήταν επιτυχία της προηγούμενης διοίκησης, που κατακτήθηκε με πολύ αγώνα, και απλά ο νέος Πρόεδρος προσπάθησε να καλύψει την αναποτελεσματικότητα του μέσα στο νέο ΦΕΚ για τις άδειες ;;;

Ή μήπως δεν θέλει να υποβάλλει νέο αίτημα για άδειες φοβούμενος ότι θα βρει την πόρτα κλειστή και θα χάσει την δημοφιλία του;;;

Όποιο από τα δύο ενδεχόμενα κι αν συμβαίνει, η διοίκηση του κλάδου προϋποθέτει πράξεις ουσίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων, και όχι επικοινωνιακές κινήσεις φθηνού εντυπωσιασμού.

Κύριε Μήτση, οφείλετε να ενημερώσετε τους συναδέλφους άμεσα για τη δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων για άδεια δακτυλίου και να μεριμνήσετε το συντομότερο δυνατόν- και πριν την λήξη της πιο πάνω προθεσμίας- προκειμένου να προμηθευτούν οι συνάδελφοι τις άδειες δακτυλίου.

Συντακτική ομάδα

Βασιλης Χρηστου

Οπως βλεπω στο κινητο μου τωρα, ο Μιχαλης αναρτησε το αρθρο στις 12:30 περιπου και μετα απο δυο ωρες πηρε μπροστα και ο Προεδρος. Σαν interactive διοικηση μου μοαζει. Σε παρακαλω Μιχαλη, να παρεμβεις και σε αλλα θεματα που μας απασχολουν, ξυπνησες τα οργανα που σημερα εκαναν κατι παραπανω απο την αναδημοσιευση ειδησεων απο αλλους φορεις, σημερα εκαναν “επαφη” με την τροχαια………Και εις ανωτερα!

Βασιλης Χρηστου

Καπου θα διαβασαν οτι ανανεωνονται οι αδειες δακτυλιου και θα το εκαναν copy paste. Μπραβο συναδελφε Μιχαλη που τους ανοιγεις τα ματια, για τους νεους συναδελφους που δεν εχουν, αλλα και για αυτους που αλλαξαν οχημα.

Επισης θα προτρεψω την συντακτικη ομαδα της ΠΡΟΣΥΔε να δινει οδηγιες και προτροπες για την υλοποιηση των προτασεων που εμεις εχουμε εκπονησει – υλοποιησει, και που ο Προεδρος παρουσιαζει ως δηθεν δικες του.

Συγνωμη για το ατονικο συστημα, κινητο βλεπετε…!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)