ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΑΔΕΙΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ

‘Mηδέν της τύχης, αλλά πάντα της ευβουλίας και της προνοίας’

(αρχαίο γνωμικό)

200px-daktylios-athens-svgΚ.κ Συνάδελφοι ,

Τίποτα δεν εξαρτάται από την τύχη αλλά όλα από την ορθή κρίση και την προνοητικότητα.

Στο ΦΕΚ (αρ. φύλλου 3208/τεύχος δεύτερο) αναφέρεται ότι οι άδειες κυκλοφορίας του Δακτυλίου που έχουν χορηγηθεί από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής (μεταξύ αυτών και οι άδειες που είχε προμηθευτεί πέρυσι η Ομοσπονδία μας για τους Δικαστικούς Επιμελητές) για την περίοδο 2015– 2016 εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι και 21-07-2017.

Η προθεσμία υποβολής τυχόν νέων αιτήσεων καθορίζεται μέχρι και την 07-11-2016, ενώ οι άδειες που θα χορηγηθούν από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, θα ισχύουν μέχρι και την 21-07-2017.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί ο κ. Γεώργιος Μήτσης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου, έσπευσε να στείλει μηνύματα για τις ήδη υπάρχουσες άδειες, ξεχνώντας (εσκεμμένα) να ενημερώσει και τους νέους συναδέλφους, και αυτούς που έχουν αλλάξει αυτοκίνητο ότι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης για άδεια δακτυλίου.

Μήπως, κύριοι συνάδελφοι, επειδή η χορήγηση των αδειών του δακτυλίου ήταν επιτυχία της προηγούμενης διοίκησης, που κατακτήθηκε με πολύ αγώνα, και απλά ο νέος Πρόεδρος προσπάθησε να καλύψει την αναποτελεσματικότητα του μέσα στο νέο ΦΕΚ για τις άδειες ;;;

Ή μήπως δεν θέλει να υποβάλλει νέο αίτημα για άδειες φοβούμενος ότι θα βρει την πόρτα κλειστή και θα χάσει την δημοφιλία του;;;

Όποιο από τα δύο ενδεχόμενα κι αν συμβαίνει, η διοίκηση του κλάδου προϋποθέτει πράξεις ουσίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων, και όχι επικοινωνιακές κινήσεις φθηνού εντυπωσιασμού.

Κύριε Μήτση, οφείλετε να ενημερώσετε τους συναδέλφους άμεσα για τη δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων για άδεια δακτυλίου και να μεριμνήσετε το συντομότερο δυνατόν- και πριν την λήξη της πιο πάνω προθεσμίας- προκειμένου να προμηθευτούν οι συνάδελφοι τις άδειες δακτυλίου.

Συντακτική ομάδα

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)