Όσοι πιστοί προλάβετε…

Περιμένουμε μήνες τώρα από την νεοεκλεγείσα διοίκηση της ομοσπονδίας μας κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με τις πιστώσεις του ΚΑΕ 0871 για την πληρωμή δαπανών διοικητικής εκτέλεσης.

Αυτή η ενημέρωση δεν ήρθε ποτέ. Δεν πειράζει σας καταλαβαίνω κύριοι κ κυρίες μου. Σας έχει παρασύρει το καλοκαιρινό αεράκι και η κούραση από τις τελευταίες εκλογές. Έπρεπε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε…

Ήθελα όμως να μοιραστώ μαζί σας μια πληροφορία που άκουσα. Λέγεται ότι πιστώθηκαν 4.000.000€. Στα Χανιά μας όμως έφτασαν μόνο 31.000€ όταν οι οφειλές της ΔΟΥ Χανίων προς τους δικαστικούς επιμελητές του νομού υπερβαίνουν τα 65.000€.

θα είχατε την καλοσύνη και το χρόνο να μας ενημερώσετε τι ποσό πιστώθηκε τελικά;

Από αυτό το ποσό, τι πήρε η κάθε ΔΟΥ;

ΥΓ για την ΔΟΥ Χανίων μην μπείτε στον κόπο να ψάξετε επισυνάπτω την με αριθμό. Πρωτ 4149 Απόφαση (31.000€)

Ούτε για το Ρέθυμνο 21.200€ για ΦΠ και 2.800 για ΝΠ

Ούτε για την Θεσσαλονίκη 580.000€

Ευχαριστώ
Κατερίνα Τραγάνη

Δικ. Επιμελήτρια Εφετείου Κρήτης

125.000€ (1)
ΥΔΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ 1
ΥΔΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΥΔΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΕ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

Μαρία Μπρουζούκη

Κατερίνα, να ευχηθώ καλό Φθινόπωρο, να έχουμε όλοι υγεία, δύναμη και υπομονή (θα μας χρειαστεί) και να τονίσω ακόμη μια φορά ότι είναι ιδιαίτερη χαρά μας όταν συνάδελφοι από την Περιφέρεια κάνουν αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας και μάλιστα με ουσία και περιεχόμενο. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι την τελευταία φορά που πιστώθηκε μεγάλο ποσό για την πληρωμή μας με τεράστια προσπάθεια και τρέξιμο του κ. Πρεκετέ (Προέδρου τότε της Ο.Δ.Ε.Ε.) και του κ. Κριάρη λόγω προσωπικής του γνωριμίας με την τότε Γ.Γ. της Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, η ενημέρωση των συναδέλφων μέσω της ιστοσελίδας της Ο.Δ.Ε.Ε. αλλά και της δικής μας ήταν άμεση και πλήρης (ανά Δ.Ο.Υ τα ποσά σε όλη την Ελλάδα). Τότε λοιπόν πληρώθηκαν οφειλές ξεχασμένες στα συρτάρια που είναι σίγουρο ότι εκεί θα παρέμεναν αν δεν υπήρχε ένας Διονύσης που ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ (ποτέ δεν έχει δουλέψει ΚΕΔΕ, ούτε ζήτούσε πλέον την ψήφο κανενός) έτρεξε, παρακάλεσε και κατάφερε να βρεθεί λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα των ΚΕΔΙΤΩΝ συναδέλφων και τότε οι “σύμμαχοι” θέλησαν να πείσουν ότι ήταν δική τους ….επιτυχία!!!(Προσφιλή συνήθειά τους να θέλουν να καρπώνονται αποτελέσματα δουλειάς άλλων). Οι συνάδελφοι, λοιπόν, προφανώς τους πίστεψαν και επέλεξαν το σημερινό Πρόεδρο που εκπροσωπεί το “νέο” και το “αποτελεσματικό” (κι ο ίδιος ήθελε και τα δύο Όργανα του Κλάδου για να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικός) για να βρίσκει καλύτερες λύσεις στα προβλήματά του, ξεδιπλώνοντας τις ικανότητες που ο ίδιος κομπάζει ότι έχει. Όμως, με δύο βαρβάτους μισθούς από ΣΎΛΛΟΓΟ και ΟΔΕΕ είναι λίγο δύσκολο να κοιτάξει τα προβλήματα των από κάτω γιατί “Κοιλιά γεμάτη αυτιά δεν έχει. (Οι χορτάτοι δεν νοιάζονται ή οι τακτοποιημένοι)”, λένε στο χωριό μου.
Αλλά λένε και το άλλο: “Απ’ όσα λες κυρά μου, χορτασμένη είναι η κοιλιά μου. (Άχρηστες υποσχέσεις)”. Στα ερωτήματά σου λοιπόν, για να μην απογοητευτείς στο λέω, μην περιμένεις απαντήσεις ούτε το Φθινόπωρο, ούτε και το Χειμώνα. Κι ακόμα Κατερίνα μου δεν είδαμε τίποτα, γερό στομάχι να έχουμε για τη συνέχεια….για το πικρό ποτήρι που θα κληθεί όλος ο Κλάδος να πιεί μέχρι τέλους (όπως λέει κάποια ψυχή που συνήθως πέφτει μέσα…)

Φιλιά στην όμορφη Κρήτη!

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

KAI TΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ! ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Δ Ο Υ ΑΘΗΝΩΝ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ !
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,; ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ (ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΜΟΙΒΩΝ)ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΔΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ;
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)