ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

Κωλοτούμπας … Συνέχεια …

kolotoumpa-416x330Μυαλό δεν βάζει και εξακολουθεί να βυσσοδομεί -όχι ο ίδιος- αλλά ένα από τα παπαγαλάκια του. Ξέρετε από εκείνα τα (ομορφούλικα…. δε λέω!!!) παπαγαλάκια που «είναι (παρα)μορφωμένα» αλλά από νομικά (μην ξεχνάμε πως αυτή είναι η δουλειά μας, τα νομικά!!!) δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα…!!!

Αποποιείται λέει ο «κωλοτούμπας» και σας καλεί να κάνετε το ίδιο, την κληρονομιά της ΠΡΟΣΥΔΕ. Αν είναι έτσι τότε πρέπει να του πούμε το εξής:

Κληρονομιά δεν υπάρχει όταν ο «κληρονομούμενος» είναι ζωντανός και πολύ δυνατός (θα το δείτε πολύ σύντομα)… Μέχρι εδώ τα νομικά… για περαιτέρω πληροφορίες η πληρωμή σε ρακί και μεζέ!!! Αν θέλετε… παπαγαλάκια και παπαγαλακιοεκτροφείς….

Το τι κάναμε εμείς στην ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. για τον Κλάδο μπορείτε να τον πληροφορηθείτε από την ιστοσελίδα μας και στην ανάρτηση με τίτλο «ΕΡΓΟ…». Είναι εντελώς ενδεικτική η απαρίθμηση, υπάρχουν ακόμα…

Να σοβαρευτούμε όμως λίγο. Ξέρετε όλοι μπορούν να μπαίνουν στα λεξικά και να διαβάζουν, χωρίς να παραποιούν τα ευρήματα, όπως κάνετε εσείς παπαγαλάκια ή/και εκτροφείς:

Η αποστασία (προερχόμενη από τις λέξεις από και στάσις, δηλαδή κατά λέξη, απομάκρυνση) είναι όρος που περιγράφει την αποκήρυξη εκ μέρους ενός ατόμου της θρησκείας του, ειδικά όταν θεωρείται ότι υποκινείται από ποταπά κίνητρα.

Διαβάστε το καλά, στοιχειωδώς συγκρατηθείτε, συζητήστε για τις δικές σας θέσεις και μην το παρατραβάς γιατί θα σας θυμίσουμε το εξής: λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του.

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)