Κωλοτούμπας … Συνέχεια …

kolotoumpa-416x330Μυαλό δεν βάζει και εξακολουθεί να βυσσοδομεί -όχι ο ίδιος- αλλά ένα από τα παπαγαλάκια του. Ξέρετε από εκείνα τα (ομορφούλικα…. δε λέω!!!) παπαγαλάκια που «είναι (παρα)μορφωμένα» αλλά από νομικά (μην ξεχνάμε πως αυτή είναι η δουλειά μας, τα νομικά!!!) δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα…!!!

Αποποιείται λέει ο «κωλοτούμπας» και σας καλεί να κάνετε το ίδιο, την κληρονομιά της ΠΡΟΣΥΔΕ. Αν είναι έτσι τότε πρέπει να του πούμε το εξής:

Κληρονομιά δεν υπάρχει όταν ο «κληρονομούμενος» είναι ζωντανός και πολύ δυνατός (θα το δείτε πολύ σύντομα)… Μέχρι εδώ τα νομικά… για περαιτέρω πληροφορίες η πληρωμή σε ρακί και μεζέ!!! Αν θέλετε… παπαγαλάκια και παπαγαλακιοεκτροφείς….

Το τι κάναμε εμείς στην ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. για τον Κλάδο μπορείτε να τον πληροφορηθείτε από την ιστοσελίδα μας και στην ανάρτηση με τίτλο «ΕΡΓΟ…». Είναι εντελώς ενδεικτική η απαρίθμηση, υπάρχουν ακόμα…

Να σοβαρευτούμε όμως λίγο. Ξέρετε όλοι μπορούν να μπαίνουν στα λεξικά και να διαβάζουν, χωρίς να παραποιούν τα ευρήματα, όπως κάνετε εσείς παπαγαλάκια ή/και εκτροφείς:

Η αποστασία (προερχόμενη από τις λέξεις από και στάσις, δηλαδή κατά λέξη, απομάκρυνση) είναι όρος που περιγράφει την αποκήρυξη εκ μέρους ενός ατόμου της θρησκείας του, ειδικά όταν θεωρείται ότι υποκινείται από ποταπά κίνητρα.

Διαβάστε το καλά, στοιχειωδώς συγκρατηθείτε, συζητήστε για τις δικές σας θέσεις και μην το παρατραβάς γιατί θα σας θυμίσουμε το εξής: λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του.

Μαρία Μπρουζούκη

Κυβιστητήρες ήταν άτομα που εκτελούσαν αυτό το “ακροβατικό” προς τέρψιν των θεατών!! Τώρα γίνεται από “συνδικαλιστές” του Κλάδου μας προς δρέψιν ψήφων!!! Σας αξίζει το χρυσό μετάλλιο ή μήπως το τενεκεδένιο???

Δημήτρης Γέμελος

Πιστή στις μεθόδους του παλαιοκομματικού «μπούσουλα» η ριζοσπαστική παρέμβαση με εκφραστές τους/τις σύγχρονους/σύγχρονες υπερασπιστές της φόρμουλας του αντιδραστικού χρησιμοποιούν ως αποδείξεις της «αγνότητας» των μπολσεβικικών στόχων τα επαναστατικά κείμενα με πομπώδεις τίτλους και άλλα φληναφήματα. Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η μεγαλύτερη παράταξη του κλάδου όχι μόνο δεν διαλύθηκε όπως οι ίδιοι προέβλεπαν πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, αλλά βγήκε πιο δυνατή, με μια ανέλπιστη (για αυτούς και τους «συμμάχους» τους) συσπείρωση και μια άνευ προηγουμένου διείσδυση κυρίως στους νέους συναδέλφους που εύκολα διακρίνουν πως η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. είναι η μόνη παράταξη με οράματα, στόχους και προτάσεις επεξεργασμένες στη βάση του ρεαλισμού και της πραγματικής υλοποίησης. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι φαντάζουν στα μάτια των συναδέλφων σαν κάποιους καθωσπρέπει κυρίους , καθώς πίνουν το καπνιστό malt ουίσκι τους σε κάποιο μπαράκι της Βαλαωρίτου και με ύφος αριστεριζόντων μεγαλοαστών, επαναλαμβάνουν συνωμοτικά και με στόμφο εκείνη την παμπάλαια επωδό: «Ετοιμάζονται –λένε- τα όνειρα να πάρουνε εκδίκηση»! Και ηδονίζονται, που συμμετέχουν κι αυτοί στην επικείμενη ιλουστρασιόν επανάσταση ως άλλοι Δον Κιχώτες.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)