ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

Ηλεκτρονική Μεταρρύθμιση – Οι Προτάσεις μας

Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει.

Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.,

 

380066275_origΚ.κ συνάδελφοι,

 Είναι φανερό ότι ως κλάδος έχουμε ανάγκη μιας νέας αρχής, μιας γενναίας προσπάθειας μεταρρύθμισης με όραμα, σχέδιο, πρόγραμμα και σύνταξη δυνάμεων για να παλέψουν τις προκλήσεις της νέας εποχής. Κι αν σήμερα αυτό που απαιτείται μοιάζει δύσκολο – και πράγματι είναι – η μεγάλη προσπάθεια που χρωστάμε στον εαυτό μας, δεν χωράει στα στενά όρια των παλιών τακτικών. Καλούμαστε λοιπόν να τα υπερβούμε για να πάμε μπροστά. Και αυτό θα κάνουμε!

 Ακούγονται διάφορα για το ζήτημα της προείσπραξης, και συζητούνται προσωρινές λύσεις, κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να τρέξουμε, να προλάβουμε για να εφαρμόσουμε την προείσπραξη από 1-1-2016.

Και εμείς αυτό θέλουμε, κύριοι συνάδελφοι, αλλά δεν θα οικοδομήσουμε στην άμμο.

 Η ΠΡΟΣΥΔΕ επεξεργάστηκε «βάζοντας γερές βάσεις» τον κορμό του σχεδίου της και πάνω σε αυτόν θα χτίση το οικοδόμημα που λέγετε ηλεκτρονική μεταρρύθμιση οδηγώντας με ασφάλεια τον δικαστικό επιμελητή στην νέα εποχή

 Με επιμέλεια του Γενικού Γραμματέα της ΟΔΕΕ και μέλους της Γραμματείας της ΠΡΟΣΥΔΕ Νίκου Αντωνίου και με την συμβολή και άλλων μελών της παράταξης μας, κατατέθηκαν σήμερα δύο ολοκληρωμένες προτάσεις στην ΟΔΕΕ προκειμένου να αποτελέσουν την βάση συζήτησης και να καταγραφεί τι θέλουμε επιτέλους να κάνουμε: θέλουμε προσωρινές λύσεις που στο πρώτο φύσημα μπορεί να καταρρεύσουν, όπως έπαθε η αντιπολίτευση (εσωκομματικές εκλογές ΝΔ), ή θέλουμε με ασφάλεια να πάμε μπροστά;

 Ποια εταιρεία θα υλοποιήσει τις προτάσεις, μας είναι κατ’ αρχήν αδιάφορο αρκεί να διαθέτει τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος, να μας εξασφαλίζει τα εχέγγυα επιτυχούς λειτουργίας του προγράμματος και, βεβαίως, να είναι οικονομικά συμφέρουσα η προσφορά της.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής :

Α’ πρόταση πληροφοριακού συστήματος

Β πρόταση πληροφοριακού συστήματος

Με εκτίμηση
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)