ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ: Νίκη Μπινιάρη

Ονομάζομαι Νίκη Μπινιάρη του Δημητρίου, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Είμαι  απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών από το 2009  και Δικαστική Επιμελήτρια από το 2013, διορισμένη στο Εφετείο Αθηνών.

Μια ματιά στην καθημερινή ζωή είναι ικανή να μας δείξει τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τις εκπλήξεις και τις δοκιμασίες που μας ταλαιπωρούν και μας κάνουν να οπισθοχωρούμε. Ωστόσο, αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αντλούμε δύναμη και άκαμπτη θέληση για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες περιστάσεις. Από δυσκολίες και δοκιμασίες διέπεται και το επάγγελμα του δικαστικού επιμελητή ο οποίος καλείται να ανταπεξέλθει σε αυτές και να τις υπερκεράσει πραγματώνοντας τον αγώνα που κάνει.

Ο Σολωμός σε ένα στίχο του αναφέρει “ η δύναμη σου πέλαγος κι η θέληση μου βράχος”.  Προσωπικά, πιστεύω πως η θέληση, ο ενθουσιασμός, η υπομονή και επιμονή είναι οι κινητήριες δυνάμεις απέναντι στις προκλήσεις με τις οποίες ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι στο επάγγελμά μας. Η δική μου θέληση και ο ενθουσιασμός μου για το επάγγελμα της δικαστικής επιμελήτριας με παρακίνησαν να αποδεχτώ την πρόταση υποψηφιότητας με την ΠΡΟΣΥΔΕ και τον κ. Νίκο Αντωνίου ως  υποψήφιο Πρόεδρο και να αγωνιστώ ώστε να καταφέρω να υλοποιήσουμε όλοι μαζί το σχέδιο δράσης 2022-2025. Είναι ένας εξαίρετος συνάδελφος με αρχές, ήθος, αξιοπρέπεια και ικανός να ηγηθεί του Συλλόγου μας.  Με επιχειρήματα, πρόγραμμα και σωστό σχεδιασμό μπορούμε να επιτύχουμε τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Θα πορευτώ χωρίς σκεπτικισμό και μεμψιμοιρία μέχρι το τέρμα, έχοντας όλους εσάς συνοδοιπόρους μου σε αυτό το ταξίδι της προσπάθειας ώστε να θέσουμε γερά θεμέλια στην επίτευξη των στόχων της ΠΡΟΣΥΔΕ.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)