Συναδελφική Αναγνώριση

Σχόλιο συναδέλφου στο άρθρο μας
ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΜΟΙΒΩΝ ΚΑΤΑ Κ.Ε.Δ.Ε…. Συνέχεια…

Με τις τρεις αναρτήσεις στο διαδίκτυο ΑΔΑ:7ΥΦΜΗ-ΠΧΜ, ΑΔΑ:67K4H-AI6 και ΑΔΑ:ΩΟΧ9Η-6ΛΗ συμπληρώνεται το ποσό του 1.598.500 ευρώ, που διατίθεται από το Υπουργείο Οικονομικών για την εξόφληση των Ε.Δ.Ε για το έτος 2013 και αφορά τις Δ.Ο.Υ της τέως Νομαρχίας Αθηνών (Δ.Ο.Υ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΑΤ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, Δ” ΑΘΗΝΩΝ, ΙΖ” ΑΘΗΝΩΝ, Ν.ΙΩΝΙΑΣ, Φ.Α.Ε ΑΘΗΝΩΝ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, Α” ΑΘΗΝΩΝ, ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΙΓ” ΑΘΗΝΩΝ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ). Ανάλογες αναρτήσεις έχουν γίνει και για τις υπόλοιπες Δ.Ο.Υ του λεκανοπεδίου καθώς και για την Περιφέρεια.

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα συνδικαλιστικά μας όργανα, όπου για πολλούς μήνες έδωσαν αγώνα με τους αρμόδιος φορείς του Υπουργείου.

Η νομοθετική ρύθμιση με ενέργειες του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Πρεκετέ, ήταν καθοριστική για να προστατευθούμε από ενδεχόμενη παραγραφή των οφειλομένων, καθώς και για την υπαγωγή των Εξόδων Διοικητικής Εκτέλεσης στις εξαιρέσεις των διατάξεων περί ανάληψης υποχρεώσεων.

Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κριάρη, όπου με την παρέμβασή του, ως πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας προάσπισε τα συμφέροντα των συναδέλφων του, χωρίς να έχει ο ίδιος προσωπικό όφελος.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά την Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Σαββαϊδου, όπου εξ αρχής προσέγγισε το πρόβλημα με ευαισθησία και έδωσε σε πολύ σύντομο χρόνο λύσεις. Η Δημόσια Διοίκηση χρήζει των υπηρεσιών τόσο άξιων και ικανών ανώτατων στελεχών.

Το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί πλήρως, όμως η αναγνώριση των θετικών εξελίξεων είναι δεδομένη και ευελπιστούμε στην οριστική του διευθέτηση.

ΒΕΤΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)