ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ….. ΣΥΝΕΧΕΙΑ – Η «ΚΑΚΙΑ» ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Image201504102301Ο κ. Πρόεδρος ξεκίνησε την ομιλία του με τα πεπραγμένα του Συλλόγου, με σοβαρά θέματα, όπως η πίτα του Συλλόγου, η αιμοδοσία, κάποιο χορό για παιδάκια συναδέλφων νομίζω ? και συνέχισε να απολογείται για τα πεπραγμένα ή μη, της Ομοσπονδίας.!!!

– Μάλλον θα μπερδεύτηκε, (ίσως να σκεφτόταν κάποιος), ίσως πάλι να θέλει να είναι και υποψήφιος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στις επόμενες εκλογές, ίσως πάλι να μη συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω.

Ίσως το έκανε για να αναδείξει την αρρυθμία και την αδυναμία συνεργασίας του ιδίου ως Προέδρου του Συλλόγου μας με την Ομοσπονδία. Και λέω του ιδίου γιατί αυτός, με την ανωτέρω ιδιότητά του πρέπει να συγχρονίζεται και να συντάσσεται, με τις επιταγές και αποφάσεις του ανώτατου Οργάνου μας, δηλαδή την Ομοσπονδία, και όχι το αντίθετο, όπως ψευδώς, δολίως και ασκόπως κατευθύνει τους Συναδέλφους να πιστέψουν.

Image201504102302Ίσως να μην το έχει καταλάβει, ίσως να μην θέλει εσείς να το καταλάβετε, αλλά πραγματικά έπεσε μέσα στον λάκκο που έσκαψε ο ίδιος!

Σοφός ο Ελληνικός λαός με τις παροιμίες του.

Και ίσως παρασύρει και τον κλάδο μέσα σ’ αυτόν. Η αρρυθμία και δυσπραγία συνεργασίας του Συλλόγου με την Ομοσπονδία για τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες που διανύει ο κλάδος μας, ίσως είναι περισσότερο καταστροφικές απ’ όσο πραγματικά φανταζόμαστε.

Πραγματικά αυτός είναι ο πρωτομάστορας του «σχίσματος», μεταξύ της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου.

Και τώρα που υφάρπαξε την διοίκηση του Συλλόγου με τις ψήφους και το πρόγραμμα της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. διαπίστωσε ότι ο Σύλλογος είναι πρωτοβάθμιο Όργανο….. και μάλλον πολύ μικρό για τα «μεγαλεπήβολα» σχέδια που έχει για τον κλάδο μας !

Σαν να μην έφτανε αυτό βρήκε για την απραγία του και το τέλειο εξιλαστήριο θύμα, την Ομοσπονδία.

 – Γεια σας με λένε Γιώργο Μήτση, έφυγα από την «ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ.» και έφτιαξα μια καινούργια παράταξη την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ», μας ανακοίνωσε «ΛΑΚΩΝΙΚΑ» προ μηνών.

Γιατί, για ποιο λόγο, αποχωρήσατε από την ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. ? Ποια η τρομερή διαφορά απόψεων σας, αφού συνεχίζεται να υποστηρίζεται το πρόγραμμα της ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. εξάλλου «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ…….!!!!»

Διαφωνίες για τους χειρισμούς του Προγράμματος ή ασυμφωνίας χαρακτήρων με άλλα μέλη που σας συντρόφευαν και σας υποστήριξαν επί σειρά ετών είναι απλώς μία γελοία πρόφαση. Άρα μας αφήνεται να πιστέψουμε ότι κάτι το διαφορετικό συντρέχει με την αποστασία σας, και δυστυχώς τα συμπεράσματα στα οποία οδηγούμαστε με την κοινή λογική δεν σας κολακεύουν.

Image201504102303Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η λογική του κ. Χαλκιαδάκη και της Ριζοσπαστ….. .______________. (Παρένθεση: Είναι πολύ μεγάλο βάλτε κανά διακριτικό τίτλο καμιά σύντμηση, να βολευόμαστε, εγώ λέω να βάζουμε μια κόκκινη γραμμή!!! κλείνει η Παρένθεση), να αλλάξουμε τα «φώτα» της Ομοσπονδίας να μην είναι ανώτερη από τον Σύλλογο.

«Η ομοσπονδία χρειάζεται να αναβαθμιστεί (κόβοντάς της τα πόδια μάλλον) με τη συμμετοχή πολύ περισσότερων μελών (όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει) με άμεση εκλογή του εκτελεστικού οργάνου της από τη βάση ! (και των αναπληρωτών Γενικών Γραμματέων ?), (καλά! ….μια ερώτηση έκανα,,,,,)

[Ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια έχει ένα ρόλο ουσιαστικά απλού εισπράκτορα ! (εσείς κ. Χαλκιαδάκη ως Παράταξη, βάζετε υποψηφιότητες γιατί σας αρέσει να κόβεται εισιτήρια ? ως εισπράκτορες ?)

Δεν έχει πραγματική συμμετοχή στα κοινά αφού η ομοσπονδία έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδόν σε όλους τους τομείς ! (από μόνη της !!??, δεν το ορίζει το καταστατικό μας εδώ και 20 χρόνια – ή μήπως τώρα το καταλάβατε ?) ]

(Τώρα μας το λές ? Δεν τό ‘γραφες ποιο πριν, να το έβλεπε και ο κ. Μήτσης ?)

Αυτό πρέπει να αλλάξει και ο σύλλογος να μετασχηματίσει σε όργανο με αρμοδιότητες ! συνεχίζει ο συνάδελφος αρθρογράφος της ._______________.

Image201504102304Αυτά πότε ? Όταν ο κ. Χαλκιαδάκης και άλλα μέλη της Παράταξής του είναι εκλεγμένα στον Σύλλογο. Αν, τώρα λέμε…., αν εκλεγεί ο κ. Χαλκιαδάκης στην Ομοσπονδία (όχι ως αναπληρωματικό μέλος) τότε…………. ΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ όλα ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ξέρει αυτός ……!

Image201504102305Τέλος θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι εμείς στην ΠΡΟ.ΣΥ.ΔΕ. δεν βλέπουμε το μέλλον του κλάδου με κομματικά κριτήρια και με πολιτικές σκοπιμότητες, όπως εσείς.

Image201504102306
Γι’ αυτό θα παρακαλούσα τους αρθρογράφους της ._________________., όταν θα ζωγραφίζουν την συντομογραφία της παράταξης μου, να προσθέτουν και άλλα χρώματα όχι μόνο μπλέ και πράσινο. Αν θα παρατηρήσετε σωστά τόσο στην κεφαλίδα της Ιστοσελίδας μας όσο και στο “LOGO” της παράταξης υποστηρίζουμε ομάδες από Ο.Σ.Φ.Π. (κόκκινο χρώμα, δεν είναι της αποκλειστικότητάς σας), Α.Ε.Κ. (κίτρινο χρώμα), Π.Α.Ο. (πράσινο χρώμα) και Εθνική Ελλάδος (μπλε χρώμα)……………!

Χριστός Ανέστη !

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)