ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

Κύριοι σας εγκαλώ εις την τάξιν

Image201504060934Από την μία επεσήμανα και υπογράμμισα ρητώς στον κ. Πρόεδρο του Συλλόγου μας ότι η  «Η ομοσπονδία δικαστικών επιμελητών Ελλάδας είναι το ανώτατο σε εθνικό επίπεδο όργανο των δικαστικών επιμελητών της χώρας, αρμόδιο να διατυπώνει γνώμη επί θεμάτων αμοιβών, εισφορών, ασφάλισης, παιδείας και επιμόρφωσης των δικαστικών επιμελητών και κάθε άλλου που αφορά την άσκηση του λειτουργηματός τους». είναι νόμος του κράτους, δεν είναι «καραμέλα», (που προφανώς δεν μασάει…) όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, και μάλιστα υπογραμμίζω είναι ο νόμος 2318 / 1995 (άρθρο 117), «το καταστατικό μας». Και ως Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου θα πρέπει να τον σέβεται απολύτως.

-Η απότομη και αγενής διακοπή του λόγου μου, από μέλος του Συλλόγου υπό την μορφή «κλακαδόρου», ήταν ότι τον «βρίζω», γιατί η ομοσπονδία είναι δευτεροβάθμιο όργανο ??????? μερικοί μάλλον «καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε» και βέβαια και σε καμία περίπτωση να μην εκπροσωπούν τα όργανά μας.

-Για να το διορθώσει όμως, ο κ. Πρόεδρος του Συλλόγου στην δευτερολογία του εκστόμισε το «οι νόμοι υπάρχουν για να παραβιάζονται» (αν είναι για το καλό των Συναδέλφων – έτσι είπε για να είμαι δίκαιος). Εγώ θα επιμείνω στην αρχική μου επισήμανση, κ. Πρόεδρε να σέβεστε τους νόμους πάντα, και αν θέλετε άλλο καλό, για τους συναδέλφους από αυτό που λεν οι νόμοι, τότε προσπαθείστε μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας, να τους αλλάξετε προς το καλύτερο.

-Ανεύθυνες και ανεκδιήγητες και οι δηλώσεις του «κοκκινογένη συνδικαλιστή». «Θέλω τον Δικαστικό Επιμελητή περισσότερο δημόσιο πάρα ιδιώτη» ??????  την απάντηση μάλλον την πήρε από την αίθουσα. Τώρα αν έχει ακόμα ενδοιασμούς ας ξαναδιαβάσει το καταστατικό μας. – Μετά το γιουρούσι του ΦΕΚ ΦΕΚ ΦΕΚ επί των αμοιβών μας, κατάλαβε ότι «είμαστε ακριβοί……» Σώπα……..?  Μάλλον θα διαπίστωσε ότι και το ΦΕΚ δύσκολα εισπράττεται…….. μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Όμως ο μεγάλος Συνδικαλιστής έχει την λύση : «ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΔΙΑ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΕΩΣ»  Ειλικρινά εμάς δεν μας αντιπροσωπεύουν τα λεγόμενά σας,  όσο για εσάς προσωπικά αν δεν χρησιμοποιείτε μάρτυρα στην θυροκόλληση, όπως ομολογήσατε (χάσατε και το τεκμήριο της αθωότητας! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ)  διαπράττεται σωρεία αδικημάτων.

-Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αυτοί είναι οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές – μέλη του Δ.Σ., που μονοπωλούν τις Συνελεύσεις του Συλλόγου, αυτές είναι οι προτάσεις τους και οι μέθοδοί τους (που όπως οι ίδιοι αποδεικνύουν, αυτές διακατέχονται από την λογική του Ραν ταν πλαν στο Λούκι Λουκ), που θα σώσουν τον κλάδο, αυτός είναι ο σεβασμός τους σε νεότερους συναδέλφους που αποκαλούν και το μέλλον του κλάδου και για τους οποίους πασχίζουν!!!!!

Ήρθε πλέον η ώρα για τους εκλεγμένους να λειτουργήσετε όχι όπως γουστάρετε, άλλα όπως σας πρέπει, για την θέση και για το αξίωμα που αντιπροσωπεύεται, να σεβαστείτε τους συναδέλφους που σας ψήφισαν και να αφήσετε τους ανέξοδους λόγους σας να μονοπωλούν τις συνελεύσεις μας. Άλλωστε κακό σας κάνουν !

 

Καλό Πάσχα.

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)