ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι.

 Μέσα σε μία σύντομη προεκλογική περίοδο, κλήθηκα να δώσω τον δικό μου αγώνα. Έναν αγώνα τίμιο, ειλικρινή και αξιοπρεπή. Μέσα από αυτή τη μάχη, νιώθω πραγματικά πως βγήκα νικητής. Κέρδισα μια εμπειρία ζωής, γνώρισα τους συναδέλφους μου, προερχόμενος δε από Περιφερειακό Εφετείο και επισκέφθηκα ένα ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι του Συλλόγου μας με σκοπό να ενημερωθώ για τις δυσκολίες, τα προβλήματα αλλά και τα αιτήματα του κλάδου μας. Για όλα αυτά λοιπόν, χρωστάω τόσο εγώ προσωπικά  αλλά εκπροσωπώντας και τους 38   άξιους συνυποψηφίους μου ένα μεγάλο «ευχαριστώ»… Ευχαριστώ αυτούς που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν σ’ εμένα! Αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μου και δούλεψαν μαζί μου  όλο αυτό το διάστημα! Αυτούς που με στήριξαν είτε με την ψήφο τους, είτε ηθικά! Αυτούς που γνωρίζοντάς με για πρώτη φορά, με καλοδέχτηκαν γεμίζοντάς με ευχές και είδαν στα μάτια μου το μέλλον!

Όλοι μαζί στην  ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. δώσαμε έναν έντιμο  αγώνα που βασίστηκε αποκλειστικά σε προγραμματικές θέσεις και προγράμματα, σε συνδικαλιστικές πράξεις και παραλήψεις, χωρίς καμία προσωπική μομφή ή ψόγο. Καταφέραμε να πείσουμε για τις προθέσεις και τα οράματά μας ένα μεγάλο κομμάτι του εκλογικού σώματος, που μας εμπιστεύτηκε με την ψήφο του στον πρώτο γύρο. Μεγάλη όμως τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη, είναι για μένα προσωπικά η αποδοχή στο  πρόσωπό μου για την θέση του Προέδρου του Συλλόγου, από τους  μισούς  περίπου εκλογείς (49,10%).

Αφού συγχαρώ τον κ. Μήτση για την επανεκλογή και του ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία,  οφείλω να του επισημάνω το καθαρό και σαφές μήνυμα αυτής της εκλογικής μάχης, που δεν είναι άλλο από την απαίτηση του σώματος για  αλλαγή του τρόπου διοίκησης του Συλλόγου μας. Μίας διοίκησης ενεργούς, διαφανούς και αξιοπρεπούς, χωρίς αποκλεισμούς, μνησικακίες και  αλαζονεία.   Από τη θέση της αντιπολίτευσης, εγώ προσωπικά αλλά και  όλοι  οι εκλεγμένοι της παράταξης  στα όργανα, δεσμευόμαστε απέναντί σας  ότι θα ασκήσουμε τα θεσμικά καθήκοντά μας. Ο έλεγχος, οι προτάσεις, οι εισηγήσεις στα συμβούλια και η αντιπροσωπευτική εκπροσώπησή μας σε διάφορες επιτροπές είναι θεσμικό  δικαίωμά μας και δεν προτιθέμεθα να το απεμπολήσουμε. Η τριετία που έρχεται είναι ίσως η πιο κρίσιμη για το μέλλον του κλάδου και εμείς είμαστε πρόθυμοι να σταθούμε αρωγοί της διοίκησης σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση και βελτίωση του επαγγέλματός μας.   Να είστε σίγουροι ότι θα τηρήσουμε την προεκλογική μας υπόσχεση,  θα βρισκόμαστε κοντά σας  και θα αγωνιζόμαστε με τις μικρές μας δυνάμεις για το καλό του συνόλου με σεβασμό στο λειτούργημα του Δικαστικού Επιμελητή. Ο στόχος είναι ένας : να θωρακίσουμε περαιτέρω τον κλάδο μας αυξάνοντας την ύλη και παράλληλα ενισχύοντας την επιρροή μας στα κοινωνικά και οικονομικά δρώμενα.  Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανένας  και πρέπει να πορευτούμε με  αλληλεγγύη ομοψυχία,  ενότητα,  συναδελφικότητα και  αξιοπρέπεια με κοινό στόχο την δυναμική παρουσία του Δικαστικού Επιμελητή  στα τεκταινόμενα ο οποίος πρέπει να είναι παρών και να συναποφασίζει με τους όμορους κλάδους και την Πολιτεία για το μέλλον.

Σας ευχαριστώ

Νίκος Αντωνίου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΜΠΡΑΣ

Αγαπητέ Νίκο, παίρνω το θάρρος να σε συγχαρώ και συνάμα να σε ευχαριστήσω. Είχα χρόνια να δω έναν προεκλογικό αγώνα κόσμιο και δημοκρατικό. Να δω ανθρώπους που περιμένουν στωικά να τους ρωτήσει ο οποιοσδήποτε το οτιδήποτε και να απαντήσουν με επιχειρήματα και πλάνο. Απλά, λογικά. Συγχαρητήρια και για την επιλογή των συνεργατών οι οποίοι από τη μια είναι “ψημένοι” στη δουλειά κι από την άλλη “φρέσκοι και πρόθυμοι” στη συνδικαλιστική δράση. Εκείνο όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η απόκριση των συναδέλφων στο πρόσωπό σου. Νομίζω ότι οι συνάδελφοι θέλουν την ορμή, τη δύναμη αλλά και τη σύνεση και την επιμονή. Αυτό που συνηθίζω να λέω, (κι όποιος έχει διαβάσει λίγο) είναι ότι οι μεγάλες Πολιτικές γίνονται με μικρά βήματα. Και εκεί νομίζω ότι κέρδισε το πρόσωπό σου. Όχι Μεγάλα Λόγια και Τυμπανοκρουσίες, αλλά μικρές μάχες, καθημερινές, κερδισμένες που θα κάνουν τη διαφορά… Εύχομαι να διατηρήσεις τη δυναμική σου και τη διάθεση να ακούς τους πάντες στο μέλλον. Συγχαρητήρια βεβαίως και στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο ο οποίος αφενός κατέδειξε τις άριστες σχέσεις που έχει με τους συναδέλφους αλλά αφετέρου πιστεύω να κατανοεί ότι χρειάζονται νέες πρακτικές, άμεσες και απολύτως ακριβής. Αυτά τα λίγα από κάποιον που δεν είναι κι ούτε πρόκειται να γίνει οργανωμένος συνδικαλιστής αλλά που προσπαθεί, όπως η μέλισσα, να διαλέγει τον καλύτερο ανθό…

Γεώργιος Κ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΩΣ ΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ (ΣΥΝ)ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΝΟΜΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ΄ΕΜΕΝΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕΛΩΝ Η ΚΑΙ ΑΠΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε..
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ & ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΩΣ ΤΕ ΧΩΡΙΣ ”ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ.
ΜΕ ΤΙΜΗ Γ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

maria mprouzouki

Πρόεδρε, να σε ευχαριστήσουμε όλοι μας από καρδιάς, δεδομένων των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών, για την προσπάθειά σου ώστε να έχουμε αντικειμενική εκλογική διαδικασία και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Η παρουσία σου ήταν καταλυτική και, για ακόμη μία φορά, στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα είναι απόρροια της διαδρομής του καθενός και της στάσης του γενικότερα στον επαγγελματικό και όχι μόνο χώρο του.
Όσον αφορά την κούραση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ μετά από 2 δύσκολες εκλογικές ημέρες, την αντιλαμβάνομαι και πρωτίστως τη σέβομαι αλλά το μόνο που μπορώ να σας προσφέρω είναι ένα ακόμη μεγάλο Ευχαριστώ!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)